İyi akşamlar diliyorum hepinize?

2 yaşında çocuğum var. 2. Bebeğe hamile kaldım eşimde bende istedim. 5 haftalik olunca doğum yapacak gibi sancılar sızılar doktora gittim kanaman var dedi progestan yazdı 1 hafta kullandım yerimden kalkamadım. Daha sonra özel hastaneye gittim kanamanın devam ettiğini söyledi progestan ilacı 100 mg yazmıştı devlet 200 mg yapalım dedi iş yerim için de rapor yazdı 1 hafta eve geldim ben yine yatıyorum dünyadan bir haber doktordan geldikten 3 gün sonra ablam geldi pazar günü bu böyle olmaz başka doktora götürelim canından olucak kürtaj olsun tehlikedeyse dedi. Başka doktora gittik kanamanin yoğun olduğunu bu ağrılara iyi dayandigimi eşime söylemiş ben iyice korkmayım diye ama bebek sağlıklı ben istemedim doktor hayatımı tehlikeye atacağını söylemiş ablamla eşime bir sekilde kalabalık yerde bişey diyemedim dondum kaldım ve kürtaj 07.04.2024 de oldu ama ben hiç iyi değilim 2 gün geçti o bebek sağlıklıydı ama ablamda eşimde 1 2 gün daha beklesek seni kaybedecekmisiz bı çocuğun var oda annesizmi kalacaktı çok küçük dedi sürekli ağlıyorum geçmiyor içimdeki o duygu ben bebeği istiyordum ölecek olsamda en azından doğacaktı belkide kendim çalışıyorum memurum 2 gün izin aldım hiç bir şeye kafamı veremiyorum ilgilenemiyorum çocuğun sağlıklı olması ve istememeye rağmen gitmesi içimi çok parçalıyor. Ne yapmam gerekir :(

Güncellemeler
+1 yıl
Tarih 07/01/2024 yanlış yazmışım kusura bakmayın lütfen 🙏
İyi akşamlar diliyorum hepinize?