Aile & Toplum Gün içinde en çok hangisini yapıyorsun? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Sosyal medyada gezmek Film/Dizi izlemek Ders çalışmak Sosyalleşmek İşte çalışmak Diğer (Nedir?) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Gün içinde en çok hangisini yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Sosyal medyada gezmek Film/Dizi izlemekbazen dışarı çıkmak ve spor 1 0 Yorumla
ChungCha Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Şoşyal medyada şörf yapıyoyum ve hobileyimle biylikte eğitimime devam ediyoyum 0 2 Yorumla vanillascrub +1 yıl bi de turbanlisiniz Yorumla ChungCha +1 yıl @vanillascrub Ayırr türbanlı diğilim ve Müşülman'da diğilim ve büle peşin hüküm bir inşan hiç diğilim Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl İşte çalışmak ve kendine bağlayan birine vakit ayırmak 0 0 Yorumla
gumuskasik Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Uyku, kişisel bakım gibi konuları çıkartınca en fazla zaman iş için harcanıyor. 0 0 Yorumla
Volk3434 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Borsa şirketleri arastiririm yatırım için araştırma yaparim 0 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 955 cevap paylaştı. Sosyal medya da gezmek ve kitap okumak 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. işte çalışmak 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sosyal medyada geziyorum 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Sosyal medyada gezmek ve Film/Dizi izlemek 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 676 cevap paylaştı. sosyal medya 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ders çalışmak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 2 hariç hepsi 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Diğer konusuna da ibadet ve kitap okumak ekleyelim. Tüm günüm bu şekilde geçiyor. Tabii gezmeden de olmaz o her gün olan değil diye güne eklemedim ama çok sık Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sosyal medyada gezmek
Film/Dizi izlemek
bazen dışarı çıkmak
ve spor
Şoşyal medyada şörf yapıyoyum ve hobileyimle biylikte eğitimime devam ediyoyum
bi de turbanlisiniz
@vanillascrub Ayırr türbanlı diğilim ve Müşülman'da diğilim ve büle peşin hüküm bir inşan hiç diğilim
İşte çalışmak ve kendine bağlayan birine vakit ayırmak
Uyku, kişisel bakım gibi konuları çıkartınca en fazla zaman iş için harcanıyor.
dayak yemek kız kardeşlerimden dayak yiyorum
Borsa şirketleri arastiririm yatırım için araştırma yaparim
Sosyal medya da gezmek ve kitap okumak
work... work... work
işte çalışmak
Sosyal medyada geziyorum
Sosyal medyada gezmek ve Film/Dizi izlemek
Spor, sosyalleşmek cinsellik değişiyor
Ağlama butonu neden yok
sosyal medya
Hem iş hem nette sòrf
Ders çalışmak
sosyal medya
Çalışıyoruz
Diğer
Uyuyorum
çay içiyorum akşama kadar
2 hariç hepsi
Diğer konusuna da ibadet ve kitap okumak ekleyelim. Tüm günüm bu şekilde geçiyor. Tabii gezmeden de olmaz o her gün olan değil diye güne eklemedim ama çok sık
Seks
Çalışmak