Aile & Toplum Sevgilim 22 ve bende 26 yaşındayım. Sizce yaşımızdan dolayı yargılanır mıyız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bu yüzden henüz kimsenin bilmesini istemiyoruz. Güncellemeler+1 yıl .. Sevgilim 22 ve bende 26 yaşındayım. Sizce yaşımızdan dolayı yargılanır mıyız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Yalınaşk Takip Et Xper 6 Yaş: 53 , eic 76% +1 yıl Bence, sevgide yaş problem olmamalı. Anlaşıyorsanız niye devam etmesin ki!!!⚘💙 0 0 Yorumla
Yalnızkadınn06 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 58% +1 yıl Yok artık sanki adam 60 yaşında. Dört yaş fark gayet normal. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Olmaz bir yerde patlarsiniz yürümez yani , erkekler geç büyürler. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Of ya Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yaşınızda ne var ki benim sevgilimle aramda 21 yaş var 0 2 Yorumla buzz_prensesiii02 +1 yıl Anlaşabiliyormusunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlaşıyoruz Yorumla
mxxxx1100 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Şimdi soyle yargilanabilirsiniz helede Türkiye gibi biryerde ama yani aşıksanız birbirinize takicaginiz bir durum olmamalı bu 0 0 Yorumla
Mevsimsizyağmur Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Yaş farkı gayet normal benim kendimden 7 -8 yaş büyük sevgilim vardı bir ara 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. abartılacak bir durum yok 0 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Esmeeerr-47 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 545 cevap paylaştı. Yas farki cok yok 0 0 Yorumla
Lockforce Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Yok be 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne yok Yorumla Lockforce +1 yıl Yargılanır mıyız cevap yok be Yorumla
Operasyontamam Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Hayir normal 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Cidden mi Yorumla Operasyontamam +1 yıl Evet 4 yıl normal Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bence, sevgide yaş problem olmamalı. Anlaşıyorsanız niye devam etmesin ki!!!⚘💙
Yok artık sanki adam 60 yaşında. Dört yaş fark gayet normal.
Olmaz bir yerde patlarsiniz yürümez yani , erkekler geç büyürler.
Of ya
hayır sorun olmaz bu arada ben 25 sevgilim 21 yaşında
Yaşınızda ne var ki benim sevgilimle aramda 21 yaş var
Anlaşabiliyormusunuz
Anlaşıyoruz
Şimdi soyle yargilanabilirsiniz helede Türkiye gibi biryerde ama yani aşıksanız birbirinize takicaginiz bir durum olmamalı bu
Yaş farkı gayet normal benim kendimden 7 -8 yaş büyük sevgilim vardı bir ara
Ne alaka çok normal
abartılacak bir durum yok
yaş farkı normal
asıksan kım ne dıyebılır
32 yaşında biride bakabilir sana
Hayir, cocuk sansliymis
Hayır normal
Yargilanmazsiniz
Hayır
Bundan kime ne mk çokta yok gayet normal
Yas farki cok yok