Mesela kadın aldatırsa eşinden soğurmus bız duygusal varlıklar olduğumuz ıcın
Ama erkek aldatırsa bu böyle olmazmış doğru mu?
Mesela kadın aldatırsa eşinden soğurmus bız duygusal varlıklar olduğumuz ıcın
Ama erkek aldatırsa bu böyle olmazmış doğru mu?
Erkeğin aldatması çoğunlukla anlık içgüdüsel bir aldatma. Yani bir erkek günü birlik aldatıp ertesi gün çoluğunun çocuğunun yanına döner. Cinsel tatminkarlık için aldatıp duygusal olarak karısına bağlı olabilir ki çoğu bu yönde. Fakat kadının aldatması çok farklı, kadın aldattığı zaman bil ki erkeğine saygısını sevgisini her şeyini kaybetmiştir artık başkasının kadınıdır. Kadın bir de duygu odaklı aldatır, duyguları kime yöneldiyse ona aittir.
Hayır aynı değil. Erkek sadece cinsellik için aldatır ama bu eşini aldattığı kadını onun gözünde daha değerli yapmaz. Hatta hevesini aldığı için iğrenerek bakar.
Kadınlar cinsel boyutta aldatmaya girmişse zaten ikinci erkekle arasında duygusal bağ vardır ve ilk erkeğin artık bir değeri yoktur.
Cevap
10Cevap
Bu neden aldattigina bağlı birazda. Sonra belki pişman olup soğumak yerine daha da bağlanırsın eşine. Bunun bir kuralı yok. Sen neden böyle bir şey dusunuyorsun.
bu çok çetrefilli bi soru belli bi cevap olmaz karı koca ilişkisi ve kişiliklerine göre değişir
Doğru erkek aldatttıktan sonra karısına daha bağlı olur. Kıymetini anlar falan
Aldatam erkege 2. Şans verme gibi bi saçmalık hapmazsın heralde yaa🥲
Hayır değil aldatan kadın daha çok inan bana ve gayet de evli hayatına devam ediyor net yani
Aldatmayı düşünüyorum eşimden sogurum dıye korkuyorum
İstersen konuşabiliriz ben çok evli kadın ile birlikte oldum yaşadığım şeyleri anlatabilirim istersen
Burdan söyle soğur muyum sence
Hayır sogumazsin neden soguyasin dediğim gibi konuşmak istersen söylersin sonra engellersin sorun değil
Gizliliğini aç
Açtım
Kapat sımdı
Soğursun
Vallahi aldatma varsa bitmis Bi seyler
Aldatan birine sormak lazım
Erkek aldattıktan sonra pişman olur
Eşinden soğur mu
Soğumaz
Kadında sogumaz o zaman demı aldatsa
Soğumamalı bazen azgınzamanlarında olabiliyor böyle şeyler
Aldatma ayrıl.