Üniversitede okuyorum ve kız - erkek karışık bir yurtta kalıyorum. Normalde elimden geldiğince kızlara kötü gözle bakmamaya çalışırım, ama ailem beni kızlara karşı aşırı derecede mesafeli yetiştirdi ve biraz cahilce yetiştirdikleri için ters etki yaptı; ama İzmir'e üniversite okumaya geldikten sonra o konuda bayağı ilerleme kaydettim, ama alkollüyken yine eskisi gibi oluyorum. Akşam yemeğinden sonra 1 shot Jägermeister içip lobiye inip oturdum. Lobide 2 metre × 2 metre büyüklüğünde 1 tane L şeklinde koltuk var. Ben koltuğun bir tarafına oturdum, benden sonra ise 3 tane kız gelip yanımdaki diğer koltuğa yayıla yayıla oturup bacak bacak üstüne attı. Her ne kadar bakmamaya çalışsam da çok kötü oldum ve haliyle bakmaya başladım, ama üçü de çok rahat hareket etmeye devam etti. Bir süre sonra benim dibimde duran kız üstteki bacağını hafifçe kaldırarak çorabıyla oynamaya başladı. Kızın ayağı az kalsın bacağıma değecekti, ama o bundan hiç de rahatsız olmuş gibi durmuyordu. Tabii ki de herkes rahat ve özgür bir şekilde, istediği gibi hareket edebilir. Ona lafım yok, ama normalde kızlar sevgilisi olmayan erkeklerin yanında o kadar rahat davranmaz, ama özellikle yanımda oturan kız sanki resmen beni tahr. k etmeye çalışıyordu. Bir süre üçü o şekilde oturduktan sonra arkadaşları geldi ve hep birlikte kalkıp yurdun bahçesine çıktılar. Ayrıca şu anda aklıma geldi, lobiye inmeden önce bayağı bir afrodizyak etkili parfüm sıkmıştım. Acaba onun da etkisi olabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Parfümü yaklaşık 9-10 fıs sıkmıştım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Allah senin gibi sapiklardan korusun Abaza
Sapık değilim, ayrıca elimden geldiğince kızlara kötü gözle bakmamaya çalıştım.
Ama özellikle yanımda oturan kız sanki resmen beni tahr. k etmeye çalışıyordu.
Zaten sap. k olsam soruyu gizli kullanıcı olarak sorardım, ama ben açık sordum. Yani öyle değilim.
Normal oturmuş sen Abaza olduğun için
Ama ben hiç de normal oturuyor gibi görmedim.
Diğer kızlar normal oturuyordu, ama yanımdaki kız az kalsın ayağını bacağıma değdirecekti.
Sapiksin başına vurmuş
Sapık değilim. Tekrar söylüyorum; istemediği müddetçe hiç kimseyi rahatsız etmem, ama o anda hafif alkollü olduğum için kendimi kontrol etmekte biraz zorlandım.
İşte içme sen
Niye?
Olmayan şeyleri düşünüyorsun
Olmayan şeyleri düşünmüyorum, ama gerçekten şüphelendim. Çünkü daha önce hiç o tür şeyler yaşamadım.
Ay bırak ya hiçbişey yok bu durumda
Peki. Ben yanlış anlamış da olabilirim.
Teşekkür ederim.
Sadece kızın az kalsın ayağını bacağıma değdirecek olması ve bu durumdan hiç rahatsız gibi görünmemesi bana biraz tuhaf geldi, ama yanlış yorumlamış da olabilirim.
Bu arada lütfen yanlış anlama, ama gerçekten sap. k değilim. Sadece son zamanlarda biraz fazla afrodizyak etkili besinler tükettiğim için biraz fazla istekliyim.
Yanlış anlaşılmayı düzeltmek istedim.