Aile & Toplum Durup durup aklınıza gelen biri var mı? SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor + Kim o? Güncellemeler+1 yıl Bu sorum da ilginizi çekebilir: Kadınlar nasıl adamları sever? ↗ Güncellemeler+1 yıl Bencelerime göz atarsanız sevinirim: www.kizlarsoruyor.com/uye/symrnacitystyle/benceler Durup durup aklınıza gelen biri var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Hayır yok aşk anlamında 1 0 Yorumla
The_Muallime Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Hiç aklımdan çıkmayan, hep benimle yaşayan biri var @S1F1R-B1R ❤️ 3 0 Yorumla
S1F1R-B1R Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Durup durup aklima gelen degil... Aklımdan fikrimden gönlümden çıkmayan biri var ❤️❤️❤️ @The_Muallime 1 0 Yorumla
EcemÇalıcı Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 72% +1 yıl Geliyor ama kötü olarak zehirli şeytan gibi geliyor 2 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Var yav birde aklıma gelince gülümsüyorum şapşal gibi 2 0 Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bu duvar yazısını çok seviyorum nsksjsks ama aklıma gelen biri yok🙏 1 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl aklımızda olan yanımızda olurdu onun için boşlarla ilgilenmiyoruz 1 0 Yorumla
MrDreamer Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aklimdan çıkmak bilmeyen eski sevgilim :( ooofffoffofofofoofof 1 0 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Görseli görünce aklıma düşse de kaldırıp öpsem yazısı geldi.. Aklımı meşgul eden herhangi bir karakter yok.. 1 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Fotoğraf 😂Süper olmuş 😂 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl 🤣 Yorumla
thisiskyy Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Kendimden 12 yaş buyuk biri hemde asla aklımdan çıkmiyor 2 0 Yorumla
apo_CerrahpaŞaLı_ Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Liseden kız var normal okul arkadaşım aklıma geliyor arzuluyorum bazen 😌😂 1 0 Yorumla
Rojjjjjjj89 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 73% +1 yıl Aklima geldikce saydiriyorum icimden 😄 1 0 Yorumla
ServetiFünun1 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 375 cevap paylaştı. Söylesem tanıycan sanki 1 0 Yorumla
özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Evet var biri aklımı başımdan alıyor her gelişinde 1 0 Yorumla
sultan081 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 417 cevap paylaştı. ... öyle iste 1 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. hiç kimse yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Hayır yok aşk anlamında
Hiç aklımdan çıkmayan, hep benimle yaşayan biri var @S1F1R-B1R ❤️
Durup durup aklima gelen degil... Aklımdan fikrimden gönlümden çıkmayan biri var ❤️❤️❤️ @The_Muallime
Geliyor ama kötü olarak zehirli şeytan gibi geliyor
Var yav birde aklıma gelince gülümsüyorum şapşal gibi
Bu duvar yazısını çok seviyorum nsksjsks ama aklıma gelen biri yok🙏
aklımızda olan yanımızda olurdu onun için boşlarla ilgilenmiyoruz
Aklimdan çıkmak bilmeyen eski sevgilim :( ooofffoffofofofoofof
Görseli görünce aklıma düşse de kaldırıp öpsem yazısı geldi.. Aklımı meşgul eden herhangi bir karakter yok..
Fotoğraf 😂
Süper olmuş 😂
🤣
Kendimden 12 yaş buyuk biri hemde asla aklımdan çıkmiyor
Liseden kız var normal okul arkadaşım aklıma geliyor arzuluyorum bazen 😌😂
Var var güzelim benim o 🐈🌸
Evet, bazenn geliyor
Aklima geldikce saydiriyorum icimden 😄
Söylesem tanıycan sanki
Evet var biri aklımı başımdan alıyor her gelişinde
Aklımdan cıkmayan biri var
Var. Kiminle konuşsam onu hatırlatıyor.