Aslına bakarsanız hiç kimsenin kimseye ihtiyacı yoktur. Sadece bazen duygusal anlamda yalnızlık insanı zorluyor. Herkesle oturup aynı samimiyet aynı sıcaklıkta birşeyler paylaşmak olmuyor. Birde şimdi ufak bir tamirat işi oluyor örneğin musluk sıkılacak kadının yapacağı şey var erkeğin yapacağı şey var. Erkekte bir kadın gibi yemek yapamaz. Ne eve sürekli usta çağırabilirsin ne de sürekli yemek söyleyebilirsin. Durum bundan ibaret;)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBugün instagram reels videosunda gördüğüm linki bırakıyorum buraya.
www.instagram.com/.../?igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ==
Tabii ki olmak zorunda değil, erkeksiz de yaparız lakin ihtiyaçtır, karşı cinsin sevgisine ihtiyaç duyarız, erkek kadına kadın da erkeğe ihtiyaç duyar, cinsellik olarak söylemiyorum bunu sadece, hayattaki tek paylaşım cinsellikten ibaret değil ki, mesela ben sevgilime şaplaklar atmak isterim😅
www.instagram.com/.../?igsh=NTc4MTIwNjQ2YQ==
Ya da gece yıldızları izlemeyi, birlikte çitlek çitlemeyi, ben sevebilme duygusunu seviyorum, o duygunun bana verdiği coşkuyu, neşeyi, sevgilimin kucağına oturmak isterim, bunlar da gereksinimdir.00 Yorumla
+1 yılya bu sizin hayata bakış açınızla alakalı bir durum
bu şekilde mutluysanız mesele yok ama çocuğunuzun veremediği sevgiyi sırtınızı dayadığınız da yaşadığınız güveni vs vs belki bir erkek verebilir
ben tek başıma iyiyim diyorsanız elbette saygı duymak düşer :)00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 539 cevap paylaştı. İşte böyle düşünen kadın ver erkekelerin aşkları gerçektir. Çünkü herşeye sahipsindir, ne istediğin iyi bilirler. Herşeyi tam olan insanlar hayatına birini alıyorsa eğer asla bu fırsatı kaçırmamak lazım. Çünkü böylelerinin aşkı da sözü de sadakati de gerçek olur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Hayır ama toplum böyle işte.
Hiçbir lokantada tek kişilik bir masa bulamazsınız. Toplum sizi yalnızlıktan kurtarmak için gerekirse ruh sağlığınızla oynar00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkek olsun kadın olsun bir ömür boyu yalnız yaşaması doğru değil illaki hayatında biri olması lazım şu an bir tane çocuğun var sevgiye ihtiyacı onunla karşılıyorum diyorsun büyüteceksin o da yarın öbür gün yuvasını kurduktan sonra o yalnızlığın ne demek olduğunu o zaman anlayacaksın bence şu an imkanın ve fırsatın varken birisiyle bir yola girmelisin
16 Yorumla
Soran+1 yılYalnızlık hiçbir zaman fobim ya da korkum olmadı yapım buna müsait ve çok severim kimseye gerek yok çocuğuma bile ki sevgisi bir yere gidecek değil, giderse de sorun olmaz yalnızlığa aşığım
- +1 yıl
Diyecek bir şey yok yapın ve düşüncen bu şekilde ise sana yalnızlığınla mutluluklar dilerim yani çocuğun büyüdükten sonra hayatına birileri girmeye başladığı zaman anlarsın ne demek istediğimi
Soran+1 yılZaten anladım ki çocuğum küçük değil zaten. Ayrıca birileri her zaman girmeye çalışır hep olur bunlar ama benim asla böyle bir niyetim yok ki kimseye geçit olsun
- +1 yıl
Yani o zaman hayatına girmeye çalışanlara geçit yoksa zaten bunu konuşmaya da gerek yok sen kararını vermiş oluyorsun eğer hayatında kimseyi istemiyorsan ve yalnız yaşamayı seviyorsan her şeyin üstesinden ben gelirim diyorsan o zaman bu konuları da hiç konuşmaya ve kafana takmana gerek yok normal hayatına kaldığın yerden devam edeceksin
Soran+1 yılEdiyorum zaten hiç sorun yok, sadece soru
- +1 yıl
Anladım sadece soruysa ben de cevapladım olması gerekeni söyledim ama tabi herkesin kendine göre bir tercihi var😊
İslam dinine göre yanlızlıgın tanımı şu şekilde yalnızlık Allaha mahsustur yanlız nikahsız ölmek iyi değil diyorlar insan kendini bazı nedenlere baglayarak yanlız yaşmak isteye bilir eksiklerini başka şeylerle tamam lamaya çalışa bilir bir çok insan farklı hayatlar yaşıyor evet benim savunduğum şey aslında tek evlilik ve hiç ayrılıgın yaşan maması böyle insanlar bir şekilde mutlu bence her görüşe saygı duyarım ama yanlız yaşayan insan eksiktir eksik kalır bir çok konuda bunlar şunlardır bir sinemaya gitmek bir sabah kahvaltısına bir tatile bir ziyarete bir aktivite yi beraber planlamak hayatınız da kişi ile yaşayacağınız bu aktiviteleri kimle yaşarsanız yaşayın eksik olur... Hayat yanlız olmaz.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 430 cevap paylaştı.
+1 yılHer bireyin yaşam tarzı, tercihleri ve mutluluk tanımları farklıdır. Eğer hayatınızı istediğiniz gibi yaşayabiliyor ve mutlu hissediyorsanız, bu harika bir durumdur. İhtiyaçlar ve tercihler kişiseldir ve herkesin farklı bir yaşam tarzını benimsemesi normaldir.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen de ayni sekilde dusunuyorum. Ben cocuklu annelerin kesinlikle evlenmemesi gerektigini dusunuyorum, en azindan cocuklar buyuyup universiteye gidene kader yani evi bu sebeple birakiyorlarsa o zaman evlenilebilir dusuncesindeyim. Benimde cocugum 13 yasinda, eski esjmle bosandigimizda cocugum 1 yasindaydim , hic dusunmedim ve dusunmem.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@hakan34_ olmamali. cocukluysa kadin kesinlikle evlenmemeli cocuguyla hicbir yabanciyi muatap etmemeli.
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu iddia doğru mu o zaman
https://eksisozluk111.com/kadinlarin-sekse-ihtiyac-duymamasi--4751825
00 Yorumla
+1 yılYani her şeyiyle kendine yeten bir insanın karşı cinse ihtiyacı yoktur güç konusu bir çok kadın için yanlış anlaşılır ama asıl güç insanın kendi kendine yetmesindedir. Eğer anlattıklarında samimiysen tebrik ederim.
00 Yorumla
+1 yılSofraya yalnız oturmak, gece yatarken bırıne sarılamama, ozel gunlerde senı hatırlayan bır sevdıgın olmaması.. Bunların eksıklıgını ıllakı yasıyorsun dur soylemesende eksıklık bunlar.. . Ama boyle de mutlu olman takdıre sayan.
00 Yorumla
+1 yılEn güzeli. Çocuğun da olduğu için üvey baba görmemiş olur hem. Ve sen de böyle mutluysan diğerlerine boh yemek düşer 😂 ayrıca cinsellik şart değil. Olmasa da olur. İnsanlar fazla abartıyor sadece bu konuyu.
00 Yorumla
+1 yılÇocuk sevgisi ama eş sevgisi aşık sevgisi başka seni seveni ciddi düşüneni bulursan eş altını da yaşarsın senin hayatın tabiki arkadaşım bebeğiyle başkasına vardı adam kızı büyüttü 1 yaşdı şimdi 9 yaş oldu
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Bu sğzin karar vereceğiniz konu belki ileri de çocuğunuz evlenip gittiğinde konuşacak muhabbet edeceğiniz birine ihtiyaç duyarsınız belki yoksa da gerek yok.
10 YorumlaSelam, yani baktığında hayatında illa biri elbette olacak diye bir şey yok. Bize ihtiyacı olan tek bir kadın değil, bütün toplum. Muhtemelen benden de büyüksündür ve söylemiş olayım ki kadınlar bir noktadan sonra aileye vs karışmak istiyor ama etraflarında belli bir yaştan sonra sadece bayrampaşa torbacısı tiplerde adam kalıyor. O yüzden kalbini bize karşı körertme elbette senin de seveceğin biri çıkar
00 Yorumla
+1 yılVallahi sevgili çocuktan alıyorsundur çok doğru cinsel ihtiyacını da bazıları gibi erkek olmadan da karşılayabiliyorsan iki karşılarsın Bence böyle devam et
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılgerek duymuyorsan elbette olmamalı, sorun ille de olmalı diyenlerde, acizce başkasına ihtiyaç duyanlardadır, kendileri olup kendilerine yetenler ise, her zaman bu kimselere tepeden bakacaklardır
00 Yorumla
+1 yılZaten hayatına girecek erkeğin uzun süreli kalacağınıda sanmıyorum. Bence bu şekilde devam et..
012 Yorumla
Soran+1 yılNeden kalmaz uzun süreli? Bu yorumu neye göre yaptınız?
- +1 yıl
Yaşam tarzına bakılınca özgürlük damarlarına işlemiş ve bu yaşam tarzı sende alışkanlık haline gelmiş ve bunlara dayanarak Bir erkek kendisine ihtiyaç duyulmadığını anladığı an zaten o evden gidecektir!!
Soran+1 yılBaştan bunu kabul eden gelir ama zaten benim kimseyi aldığım da yok. Benim gibi kadına da kısıtlamak değil yanımda yer alacak adam olmalı ki böyle bir adam da zaten bu devirde zor bulunur. İhtiyaç duyulması benim için bu saatten sonra sadece manevi olur zaten erkekte bu kapasite+sonsuz sadakat yoksa zaten hiç olamaz yıllardır bu hiç değişmedi
- +1 yıl
Bende bunu diyorum zaten seni kabul edecek adam bu devirde milyarda bir bulunur. Birde sevgi ihtiyacımı çocuğumdan fazlası ile aldığını söylemişsin ya muhtemelen çocuğun 0-6 yaş arası olmalı yok değil 14-15 yaş üstü ise hiçbir şekilde sevgi ve ilgi gördüğünü sanmıyorum! Ebeveynler çocuklarını şartsız sever ama çocuklar büyüdükçe bırak sevgiyi saygıyı zor görürsün!!
Soran+1 yılHayır Küçük değil okullu, liseye geçecek ama dediğin doğru olsa da onun sevgisi bana yetiyor, dahası bu sevginin yok olduğunu düşünelim ben kendime de aşığım zaten, yine sorun yok 😉 bu hayatı kendime yaşıyorum zaten kimseye değil, kimseye göre hiç değil
- +1 yıl
Tamam birde kızı çocğu ise asıl liseden sonra asıl sevgiyi ve saygıyı görürsün 😂 Madem kendşne aşıksın niye böyle bir soru sorma isteği duydun? İstediğin kadar inkar et kadınlar erkeğin sevgisine muhtaçtır!! Sadece sevgiye değil tabiki ! Sağlıklı bir yaşam için yemek , içmek nasıl temel ihtiyaç ise sevgi , saygı ve cinsellik de temel ihtiyaç listesinin içindedir. Bu doğanın kanunu. Çoğu kadın bunu itiraf etmesede bu gerçeği eninde sonunda kabul ederler.
Soran+1 yılHayır kız değil ama yanılıyorsun. Çünkü dediğin gibi olsaydı çok uzun yıllardır bu durumdayim hayatıma kimse girmedi almadım yani bu yeni bir durum değil
Soran+1 yılBu arada neden bu soruyu soruyorsun o zamanın cevabı, genel kanıyi bir kez daha görmek bildiğim halde, acaba bir bakıma toplumsal bakış ne durumda? Yani değişen bir şey yok anlaşılan. Güncelde mecburi tekrarladığım gibi ve çocuk ve cinsellik detayını da millet konuyu oralara çekip bırakacak bildiğim için baştan yazdım zaten. Yani algıda değişen bir şey yok yine anlaşılan😉 bu toplum böyle gelmiş böyle gider
- +1 yıl
Toplumsal bakış açısına göre yaşıyorsun ve çocuklu bir kadın olmanın getirdiği elalem neder korkusu ile yıllarını boşa harcamış olabilirsin ! ya da çocuğundan çekinmen seni bu durumda itmiş olabilir ya da üvey baba korkusu bilemiyorum ama mutlaka bir sebebi var bu arada elbette bana itiraf etmeni beklemiyorum ama sen ne kadar inkar edersen et dediğim gibi o iki temel ihtiyaça muhtaçsın !! Para bir noktaya kadsr seni taşır. Bunları nerden mi biliyorum benim de liseye yeni geçniş bir kızım var ve yılarda benimle yaşıyor. Çocuk sevgisi ya da anne baba sevgisi bunlar eş sevgisi ile kıyaslanamaz. Bir çok kadın ya da erkek gerek çocuğunu gerek anne babasına arkasını dönerek bir erkek uğruna ya da bir kadın uğruna karşılarına almıştır. Bunun örnekleri hala devam etmekte burdan çıkan sonuç şu ki eş sevgisi dünyadaki en güçlü sevgilerden birisidir!
Soran+1 yılBu senin fikrin. İtiraf edecek birşeyim yok. Olsaydı zaten beni tutan ne. Yıllardır hayatıma birini alırdım yok toplum baskısı yok başka şey benim hayatımda hiç olmadı, bunlara fırsat vermedim verecek biri hiç olmadım. Genel geçer konular beni bağlamaz hiçbir zaman. O dediğin eş sevgisine de hiç ihtiyaç duymadım çünkü bizim toplumumuzda erkek zaten kadın nasıl sevilir bilmez. Bu yüzden kimseye hiçbir zaman hevesim olmadı çünkü biliyorum ki hiçbiriniz şaşırtmaz. Hiç yargı deme değil, sende söyledin böyle bir erkek yoktur diye.
- +1 yıl
Bizim erkekler kadın nasıl sevilir çok iyi bilir merak etme hakeden hakettiği sevgiyi alıyor! Ben senin için böyle erkek yok demedim milyarda bir vardır dedim ve bunu senin anlattığım kişiliğine dayanarak söyledim.
Soran+1 yılHak etmediğimi kim söyledi ama böyle bir talebim yok. Ben kendimi birinin sevmesinden daha iyi seviyorum hemde menfaatsiz. Hiç gerek yok başkasına. Öyle sevmeyi bilen menfaatsiz erkekler de senin de dediğin gibi milyarda bir, o da bize denk gelmez zaten bu yüzden diğerlerine de hiç gerek yok
- Aile & Toplum konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılO zaman kadınların bu durumda erkekleri sadece cüzdan olarak kullandiğını anlaya biliriz maddi gücü olan bir kadın erkeklerden daha fazla duygusuz olabiliyor bence bu bilimsel olarak araştırılmalı
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılEeee bak bahanelerin sebeplerin cozumlerin var zaten :)
Bunu sorma sebebin neden :)
Hadi sordun :)
Cevaplar için neden güncelleme yapiyorsun :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYinede insan konuşacak birisi istiyo. Bel altı isteğim yok demişsin ama oda insan için bir ihtiyaç.
Yaşlıliga lazım
16 Yorumla
Soran+1 yılKonuşacak biri her an bulunur, anlık herkes olabilir bu ki bel altını da millet bu konuyu gündeme getirir nasıl olsa diye yazdım yoksa hiç gerek yok ki yaşlı da değilim 😅 seni bilemem
Cevap sahibi+1 yılYaşlısın demedim ki yaşlılığında hayatı paylaşacak birisi lazım çocuklar büyüyünce.
Cinsellik sana göre önemsiz ama hiç de öyle degil
Soran+1 yılErkeklerle kadınlar bir değil, sizin için bel altı olmazsa olmaz ama kadınlar bunun için bir erkeğe asla ihtiyaç duymaz ki bunun için gelecek adamı da zaten aklı olan kadın her zaman anlar ve isteyecekse bile o adamı reddeder
Cevap sahibi+1 yılKadın nasıl erkeğe ihtiyaç duymuyor cinsellik için onu anlamadım.
Sen her geleni cinsellik olarak görürsen zaten baştan bitmiş.
Para kazanıyorsun falan filan ama hepsi bir yere kadar
Soran+1 yılO bir yere kadar konusu sizler için geçerli kadınlar için değil emin ol
Cevap sahibi+1 yılYa nasıl değil
+1 yılYapılan bir araştırmaya göre Yalnızlığın cinsiyetide erkekmiş haberin olsun aşığım falan yazmışsın bil istedim.. 😂😂
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. bu hayatta artık kimse birini istemiyor nsan kendisiyle mutlu olunca tek bile olsa hayatın tadını cikartabilir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Her insanın ihtiyacı farklıdır duygusal boşluk hissetmiyorsanız mutluysanız bozmayın hiç düzeninizi..
00 YorumlaKadınlar çocuk olduğu zaman erkeği pek umursamıyor. Evet belki senjn bi erkeğe ihtiyacın olmasa da çocuğun babasına ihtiyacı var.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Abla konudan bağımsız ne kadar sürdü bu hâle gelmek? Jdndjd bizimde var da bir hayalimiz 😃😃
00 Yorumla
+1 yılİlla olmasına gerek yok. Ama sevgi olmalı her insanda
00 Yorumla
+1 yılHer şeyin cevabını vermişsin bacım bizden ne istiyorsun sen 😄
00 Yorumla
+1 yıltamam ablacım olmasın bize niye çemkiriyon ki istersen git bir dağ başında rahibe teresa ol bize ne
00 YorumlaBöyle düzenli ve rahat hayatın varken bir erkeği hayatına alıp mahvetme derim ben. şu an derdin yok tasan yok. Erkek girince araya sorunlar bitmiyor ben diyeyim herşeye karışıyorlar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılpaylaşmayı seven biriysen olmalı. mesele sadece sana sağlayacağı imkanlar değil
00 Yorumla ruh ve beden sağlığı için arada gerekebilir,
17 Yorumla
Soran+1 yılSağlığım her yönden yerinde, arada diyecek biri değilim
Soran+1 yılSana hayatındaki asiftelerle bol eğlenceler
- +1 yıl
O doğru düzgün kişi siz misiniz? @_rüz_gar_
+1 yılOkeysen neden onay istiyorsun
18 Yorumla
Soran+1 yılOnay istemiyorum sadece karşı tarafın fikri? Benim için zaten her şey OK
- +1 yıl
Kaç yaşındasıniz
Soran+1 yılGörünen aralık
- +1 yıl
Yaş kemale ermiş bu saatten sonra çocuğa yönelmek daha uygun olur. Bu işler senden geçmiş.
Soran+1 yılGeçmedi ama ben zaten hiç istemedim bunu yıllardır da değişen bişey olmadı
- +1 yıl
Hazımsızlık etmeye gerek yok bazıları yalnız. Sende hiç olmazsa çocuk var yine iyisin
Soran+1 yılÇocuk olmasa da olurdu, ben kendime aşığım zaten kimseye gerek yok
- +1 yıl
😂😂 oki
Gizli Üye(36-45)+1 yılOzman size mutluluklar ama bakin esim de ayni şeyi söylüyor ama bi zamn donra isteğiniz fazlalasacak bu kotu bisey değil ozman nasil yapicaksiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl mutluysan öyle yap. Belaltında da problem yokmuş. Daha ne istiyosun? Ben de senin gibi düşünüyorum. Kimseyi istemiyorum ama belaltına da hizmet ediyoruz tabi ki :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır bu zorunlu olmamalı bir aile kurmak istiyorsan o zaman zorundasın
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAy ne iş yapıyorsun bende gezmek tozmak istiyorum kendi paramla
01 Yorumla
+1 yılİllaki huzurlu bir şekilde başını göğsüne yaslayacağın birinin eksikliğini yaşayacaksın. Bu soruyu sorman bile bu konuda ikilemde olduğunu gösteriyor. Çok derin bir mevzu.
00 YorumlaFarklı bir sunu farklı bir tarz gğzel yaklaşım güzel bir soru hepsi bir arada tebrikler. Haha
00 Yorumla
+1 yılolmalı diye bir şey yok istiyorsan olur istemiyorsan olmaz
00 Yorumla
+1 yılZamanı gelir bir erkek dokunuşu gerekir
114 Yorumla
Soran+1 yılYıllardır gerekmedi çok uzun zamandır buyum yıllardır
- +1 yıl
Dokunmayı bilen çıkmamış diyelim
Soran+1 yılBilenede gerek görmedim belki de diyelim
- +1 yıl
Çok ruhsuzsun diyelim
Soran+1 yılKendimden fazlasıyla memnunum diyelim😅
- +1 yıl
Olay memnuniyet değil aslında değer verdiğin birinin olması ve onunda sana verdiği değerin sende yarattığı huzuru hissetmek tabi ki sıkı fıkı olmak değil bu her bireyin kişisel hobileri olmalı onunla zaman geçirmeli yapışık ikiz gibi takilmamalı
Soran+1 yılSadakat konusu sıkıntıya girer, erkek milletine hele bu devirde bu konuda hiç güven olmaz. Yoksa gerisi OK
- +1 yıl
Sadakat değişmez kişi değişir
Soran+1 yılKişi değişmesi zaten sadakat olmadığını gösterir
- +1 yıl
Karşısındaki kişi de değişim olup olmadığına bağlıdır
Soran+1 yılKişilik önce insanın kendinde başlar biter, karşıdaki kişiye göre renk geçirmez değişmez
- +1 yıl
Karşısındaki kişi değişip hayatı zehir ederse gör bak nasıl değişiyor
Soran+1 yılHayatı zehir ederse yol alır yol veririm, niye değişeyim. Kişiliğim değişmez
- +1 yıl
Aynalı Tahir gibisin
+1 yılİlle de olmalı diye bir şey yok.
10 Yorumla
+1 yıliyi biri olursa iyi olur
10 YorumlaSenin tercihin illa biri olacak diye bir şart yok
00 YorumlaHiç başını ağrıtmaya gerek yok
00 YorumlaOlacaksa Bir Erkek olmalı
00 YorumlaTek kelimeyle: Hayır.
00 Yorumla
+1 yılİstediğin gibi yaşa senin hayatın
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır gerekli değil.
Erkek içinde geçerli bu.00 Yorumla
+1 yılOlmasada olur gerek yok
00 Yorumla
+1 yılBeni evlatlık alsanaaa
00 YorumlaKadınlığını yaşayamıyorsun ama
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılHalinden memnun isen böyle devam et.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayat senin. Dilediğin gibi
00 Yorumla
+1 yılOlması şart değil.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. İlerde anlarsın olmalımı olmamalı
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 554 cevap paylaştı. En azından sana bir meyve vermiş o erkek
00 YorumlaMecburiyetten ötürü yapılması saçma
00 YorumlaOlmalı ve eşim olmalı
00 Yorumla
+1 yılYaş kaç senin
05 Yorumla
Soran+1 yılBunun önemi yok ama görünen aralık ortası
- +1 yıl
Bence evlenmen iyi
Soran+1 yılAllah korusun bu benim için beddua gibi bir şey
- +1 yıl
Kötü bir şey mi yaşadın
Soran+1 yılHayır ama tek olmanın verdiği o rahatlığı bulunca kimseye gerek olmadığını gördüm
+1 yılHayır olmamalıdır.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 439 cevap paylaştı. Olmkı diye bişey yok
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 621 cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabiki
00 Yorumla - Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne