Benim ilk birlikteligim sözlümle oldu ama yollarımız ayrıldı. Annesi aileme laf söyledi, ailem vermiyor. Fakat biz konusmaya devam ettim bana diyor ki sözlüm sen nasıl bir hayat yasamayi sectigin belli, bacım demek istiyor bana. Ama zorla bana sahip olan oydu. Kacmiyorum ailemin sözünü cignemiyorum diye nasil hayat yasamak istedigim belliymis. Ben 28 yasina kadar korumusum namusumu sana kanmisim ulan vicsansiz. Napayim ben arkadaslar sinirden zor duruyorum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Skktri et bundan adam olmazmis zaten sana zorla da sahip olmuş
Ya bi insan bunu nasil soyler tehdit etmek icin.
Onun niyeti en başından belli zaten
Ailem vermiyor diye yapiyor ama beni dusurdukleri durum mahvetti. Annesi bozdu ailem vermedi mahvettiler beni ailemi de beni de. Insan evlenecegi kadina boyle der mi ya
İşte onun sana saygısı yokmuş evlenince de aynı şeyi yapardı... daha açık ve ağır şeyler yazardım da şimdi neyseee
Ben nolcam peki, insan hic acimaz mi. Annesi benim anneme keske kizina daha once sahip ciksaydin dedi oglumun evine gitmeden once. Ailem arkamda durdu vermedi. Ailem bana guvenirdi onceden 28 yil egmedim ailemin basini. Bu bana zorla sahip oldu diye kimseye diyemiyorum ama.
Bence demelisin ailesine oğlanın ama işte ata erkil toplumda gitmeseydin derler sana
Bu arada içini dökmek istersen rahatlamak istersen yazabilirsin küfür serbest bende ederim
Ben Allah a havale ettim. Nasil beni perisan ettilerse oyle etsin allah onlari. Ben anne olmak istiyordum, babamin evinden duasini alarak cikmak istiyordum benden bunlari aldi onlar. Doktugum her yas ah olsun onlara.
Tamam önce bir sakinleş beddua etme gece gece ayrıca gelecek için de endişe etme
Kim güvenir bana
Alla alla ne alakası var ne yaptın da bunu kafanda büyütme sanırsın hergun biriyle beraber oldun lütfen sakin ol bı
Bana söylesene gercek bir adam bunu yapar mı, anası anama ne dedi. Söz atıldı, bana neler yaşattı kabul etmiyor. Boyle bi adamla evlenilir mi. Mecbur kalayım diye yapiyorlar.
Kesinlikle böyle adamla olmaz 3 gün sonra ne laflar yersin ya sen çirkin birimisin de ne dert ediyorsun
Hayır tam tersi güzel bir kızım.
O zaman cidden skktri et daha iyilerine layık görmüyormusun kendini?
Erkekler daha once bir seyler yasamis kizlara guvenmezler. Beni potansiyel rahat bir kiz sanacak kim olursa olsun. Aslinda tam tersi gayet edepliydim. Herkeste beni bunlara bulasmadan oyle bilirlerdi.
Bence yanlis düşünüyorsun erkekler konusunda kafa daki ön yargıyı at
Sözlünu bırak nişanlın ile bilr birlikte olunmaz. Çok saçma çok üzüldüm senin adına. Adi biriymis
Ya bu kotulugu yapan o, dagitan annesi ve sirf ailemi cignemiyorum diye bacım özeniyormusum ne demek ya :(
Evlenmen lazim o kişiyle. ya da seni oule kabul etcek biri
Yani yaşamaya devam edeceksin herkes hakettigininbulur
Ama bu normal mi bir erkek nasil soyler bunu sırf kacmam icin. Ailemi cignemiyorum diye.
Yüzünü şimdi den görmüşsün işte ya sonra gorseydin?
Ama hayatimi mahvetti. Guvenmez ki bana artik bir erkek.
Nerden biliyorsun? Yaşadıkça öğrenecek düştükçe kalkacaksin
Üzüldüm duruma
Çıkar onu hayatından
Yazık ama
Kafanı dağıtacak şeyler yap yoksa yersin kafayı