Aile & Toplum Evleneceğin kişinin isminin baş harfini söyleyeyim mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Aha kısmetiniz geldi, hemen harfi alın mutlu olun hadi :D Evleneceğin kişinin isminin baş harfini söyleyeyim mi? Cevapla Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,6b cevap paylaştı. Olur söyle gelsin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sana bütün alfabeeeee u Barış_LonelyForever +1 yıl Eyvallah sdsdf
YonghaCherie Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Denemekten zarar gelmez diyorum ve soruyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bana da söyle ama gizliyim içinden geleni söyle 1 17 Yorumla Soran +1 yıl o zaman sana da G madem gizlisin sdfs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belirtmişim yukarda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana da G girsin ne diyelim o zaman Yorumla Soran +1 yıl ooo çok iyi olur inşalllah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendine böyle beddua edeni ilk kez görüyürom Yorumla Soran +1 yıl Severim G harfinin girmesini ben hobimdir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belli etme o kadar yazık olur Yorumla Soran +1 yıl olsun be hep oluyor zatenn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani sevdiğini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ee ne demek oluyor bu gizlileri yok saymıyoruz Yorumla Soran +1 yıl ben de yok saymıyorum sadece Gizliye G harfi demek içimden geliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He haklısın Yorumla Musabktg +1 yıl benimde A diyesim geldi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Musabktg Aa sağol. Teşekkürler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Diğer arkadaşıma g’ler girmeye devam etsin dostum Yorumla Musabktg +1 yıl rica ederim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Musabktg 🥰 Yorumla
enolmayan Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Soyleyebilirsiniz 1 2 Yorumla Soran +1 yıl M olur kesinn enolmayan +1 yıl Yaşayıp göreceğiz teşekkür ederim
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Allah bilir diyorum ben 😄 1 1 Yorumla Soran +1 yıl o zaman harf yok sana :D Yorumla
umeyirarsln Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Olur ☺ 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sana Y olsun xd Yorumla
karadutunlekesi Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Söyle 1 1 Yorumla Soran +1 yıl K olsun Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Soylee 1 2 Yorumla Soran +1 yıl M yolda M :D Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl Mahmudiye 🤣 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Söyleye bilirisn 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sana bi H gider xd Yorumla isabella181919 +1 yıl Teşekkur ederim☺️ Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Olur 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Sana O olsun xd Yorumla mine13 +1 yıl Bir an Ğ çıkacak diye beklemedim değil :D Yorumla Soran +1 yıl yok kısmetin hazır şu an bekletiyoruz xd Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Söyle 1 2 Yorumla Soran +1 yıl D olsun Yorumla greenmilitary +1 yıl Hmm isminin içinde bu harf olmasını isterim tabi 😊 Yorumla
0oMısra-ıBerceste0o Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Buyrun 😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl sana daha varmış ama F olsun xd Yorumla 0oMısra-ıBerceste0o +1 yıl Tamamdır 😄 teşekkürler 🦋 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Söyle 1 2 Yorumla Soran +1 yıl M olur Yorumla MekanınSahibiHande +1 yıl Mahmut fjgjfhd Yorumla
11Sessizlik11 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl Harf alayım 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Y 43 sdfds Yorumla 11Sessizlik11 +1 yıl 43 ne😂😂 harf yanında memlekette promosyon mu Yorumla Soran +1 yıl sdfsdf bebenin plaka neydi Yorumla 11Sessizlik11 +1 yıl Bende Bebe çok sana hangi plaka lazım😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl doğru tüm ülkeyi turladı anasını satıyım Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl söyleeee 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Gizli olduğun için G :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır ama şimdi aklına gelen ilk harfi söyle Yorumla Soran +1 yıl gizli olduğun için G içime doğdu iştee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl beğenmedim başka bir şey söyle Yorumla Soran +1 yıl yapacak bir şey yok kısmetin bu :( Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. söyle bakalım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İ olsun seninle aynı olsun Yorumla
Musabktg Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Bana 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sana da G :D Yorumla Musabktg +1 yıl OO değişikmiş. eyvallahda sadece 2 seçenek var, gizem gamze :) Yorumla
kkknnnl Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Evet dinliyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sana S harfi gider kral Yorumla kkknnnl +1 yıl Eyvallah sağolasın Yorumla
apo_CerrahpaŞaLı_ Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Söyle bakalım 😄 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sana bi F gider :D Yorumla apo_CerrahpaŞaLı_ +1 yıl A ya da S deseydin bari F pek olmadı 😂 Yorumla
sAmetYamann Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Buyrun bakalım 🤔 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sana T gider xd Yorumla sAmetYamann +1 yıl Teşekkür ederim ☺️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Olur söyle gelsin
sana bütün alfabeeeee
Eyvallah sdsdf
Denemekten zarar gelmez diyorum ve soruyorum
Bana da söyle ama gizliyim içinden geleni söyle
o zaman sana da G madem gizlisin sdfs
Belirtmişim yukarda
Sana da G girsin ne diyelim o zaman
ooo çok iyi olur inşalllah
Kendine böyle beddua edeni ilk kez görüyürom
Severim G harfinin girmesini ben hobimdir
Belli etme o kadar yazık olur
olsun be hep oluyor zatenn
Yani sevdiğini
Ee ne demek oluyor bu gizlileri yok saymıyoruz
ben de yok saymıyorum sadece Gizliye G harfi demek içimden geliyor
He haklısın
benimde A diyesim geldi
@Musabktg Aa sağol. Teşekkürler
Diğer arkadaşıma g’ler girmeye devam etsin dostum
rica ederim
@Musabktg 🥰
Soyleyebilirsiniz
M olur kesinn
Yaşayıp göreceğiz teşekkür ederim
Allah bilir diyorum ben 😄
o zaman harf yok sana :D
Olur ☺
Sana Y olsun xd
Söyle
K olsun
Soylee
M yolda M :D
Mahmudiye 🤣
Söyleye bilirisn
Sana bi H gider xd
Teşekkur ederim☺️
Olur
Sana O olsun xd
Bir an Ğ çıkacak diye beklemedim değil :D
yok kısmetin hazır şu an bekletiyoruz xd
Söyle
D olsun
Hmm isminin içinde bu harf olmasını isterim tabi 😊
Buyrun 😂
sana daha varmış ama F olsun xd
Tamamdır 😄 teşekkürler 🦋
Söyle
M olur
Mahmut fjgjfhd
Harf alayım
Y 43 sdfds
43 ne😂😂 harf yanında memlekette promosyon mu
sdfsdf bebenin plaka neydi
Bende Bebe çok sana hangi plaka lazım😂😂😂
doğru tüm ülkeyi turladı anasını satıyım
Söyle bakalım
söyleeee
Gizli olduğun için G :D
Hayır ama şimdi aklına gelen ilk harfi söyle
gizli olduğun için G içime doğdu iştee
beğenmedim başka bir şey söyle
yapacak bir şey yok kısmetin bu :(
söyle bakalım
İ olsun seninle aynı olsun
Bana
Sana da G :D
OO değişikmiş. eyvallahda sadece 2 seçenek var, gizem gamze :)
Evet dinliyorum
Sana S harfi gider kral
Eyvallah sağolasın
Söyle bakalım 😄
Sana bi F gider :D
A ya da S deseydin bari F pek olmadı 😂
Buyrun bakalım 🤔
Sana T gider xd
Teşekkür ederim ☺️
Söyle.