Değilim
Biraz
Çok
Yapayalnızım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yalnız sayılırım ama hiç öyle hissetmiyorum. 🙂 Çevremdeki insanlar bana öyle hissettirmiyorlar ve en önemlisi kendimi yok saymıyorum, o zaten tek yeterli durum yalnız hissettirmemek için. 🙃
Kullanıcı ismi çok hoşuma gitti banada bir tane çay lütfen. 😄
Hemmen geliyor
Lise arkadaşlarımla çok yakındım. Üniversiteye gidince ayrıldık. 1'ci üniversitedeki arkadaşlarımla çok yakındım kendisi mezuniyette gelmedi ve telefonlarıma çıkmadı. 2'ci üniversiteye geçtim buradada daha ekim ayında başladım. Başıma gelmeyen kalmadı kızların hiçbiri benimle arkadaş olmak istemiyor. Bana telefon üzerinden fiziksel özelliklerime laf sokuldu o benden hoşlandı kabul etmedim diye. Arkadaş olduğum insanlarda erkek grubu hepsi benden hoşlanıyor bende istemiyorum. Bunun dışında okulda başka grupla aram iyi değil derslerde başarılı ve önplana çıktığım için hemde bi ara takılırken ben kafenin videosunu çekmiştim orada göründükleri için tepki gösterdiler dışlandım. Kısacası hayatımda arkadaşım doğru düzgün yok. Arkadaş olanlar benden hoşlanıyor birde benden yaşça büyük bir kadınla takılıyorum. İyiki ailem var. Ailem benim arkadaşım gibi evde kendimi hiç yalnız hissetmiyorum. Yoksa ne yapardım bilmiyorum.
Yanlızlık bir bakımdan insanın kendi iç dünyasında kimin doğru kimin yanlış olduğunu dışarıdan görmesi için daha iyi
Yanlız yaşamak için haklı nice sebeplerimiz var
Doğru bir insan olarak eğri biriyle yan yana gelmektense YANLIZLIĞI tercih ederim
Uzun uzundanda uzun zamandır hayatımda kimse yok
Teşekkürler sagolun
2 gün sonra Eic seçeceğim yorumunu hatırlatırsın
Teşekkürler sagolun onure ettiniz beni
Cevap
25Cevap
Çölde tek tük ağaçlar vardır ya aynen onlar gibi. Ama Yüce Yaratan yağmur veriyor, besliyor çiçek açıp, büyüyor, gelişiyoruz, meyve veriyoruz o şekilde mutlu ama eksik bir yalnızlık.
bulunduğum yer 1 turizm bölgesi turizm açıldığı zaman 4 ay her milletten insan var bitince site bahçıvanıyla beraber bütün ya balık tutuyoruz ya da satranç oynuyoruz
Çook ama çok mutluyum Çünkü insanlardan nefret ederim ama yinede iyi davranmaya çalışıyorum barbarlaşmıyorum.
Yalnızım üeğğğ diye ağlayanlar da hep yanına gelenleri iten dalyaprolar. Acımıyoruz size
Hiç yalnız değilim hiç olmadım hiç de olmak istemem
İlişki konusun da baya yalnızım ama çevre olarak değilim
Yalnızım evet ama konuştuğum insan var o iyi ki var
Çayı yalnız içecek kadar :d
🫖 afiyet olsun
Eyw.
Bu yalnızlığı ben seçtim😎
Çölün ortasında tek olan kaktüs gibi
Yapayalnızım 🥳🥳🥳🥳
The best alone
Çok yalnızımdır
Yalnız değilim sadece tek takılmayı seviyorum