Tost yapmıştım ta lokmamı ağzıma attım eşim bebeğimi kucağıma vermeye çalıştı bende sinirlendim ve elimdeki tostu attım çünkü yediğimi görüyor neden çocuğu oyalamıyor insan sonra bi tokat attı ki üzerinden 1 sat geçti yüzüm acıyor
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ayrılın bence
Ya aga tamam onun yaptigini dogru bulmuyom siddetin hic birisini dogru bulmuyom erkek kadin farketmezsizin ama senin de buna bu kadar sinirlenip elindeki nimeti atmalar da ne abarti bi tepki, kendine gel. Bunu soyleyebilirdin iki dk tutarmisin sunu bi yiyim alacam falan diyebilirdin. Bu yasta ne aceleniz varsa evlilige, yetmiyormus gibi bide cocugun olmus. Tanimadan mi evlendin, ya da tanidin da neden simdi sikayet ediyorsun cozemiyorum...
Kendisinin herhangibi bir gözüyle alakalı sorunu yok görüyor elimdekini neden ısrarla çocuğu ellerime vermeye uğraşıyor normal yani kim olsa sinirlenir ve sırf tosta değl öncesindede hakaretleri olmuştu doldum taştım
Onunla konusacan o zaman, madem hakaret eden soven biriyse evlenmeden once hic mi tanimadin ne o oyle bugun gorup yarin evlenmediniz ya. Ya onunla konusacan ya da istemiyorsan ayirlacan baska yolu yok, karsindaki okuz herif gibi insanliktan anlamiyor sen ise seni cozemedim zaten ama evlisiniz de belli ki zamaninda bir seyler olmus sevmissiniz istemissiniz birbirinizi ama Şu an durumlar pekte onu gostermiyor. Bi tek cocuga uzulurum Şu an ...
Çocuğumun üzelecek bir yanı yok sağlığı saati yerinde İlk başta gerçek yüzünü göstermedi evine gelince gösterdi
Sagligi icin demedim, boyle ana babayla buyumesi icin dedim. Ayrilisaniz babasiz buyuyecek dogru duzgun baba sevgisi gormeyecek, aile hissiyatini yasayamayacak vs...
Maço ve psikolojisi bozuk erkek seven kızlara örnek olsun
Sana sormalı. El ile toynağı ayıramazsan böyle olur. Ne var anlamıyorum ki daha gözünüz yumuk yumukken evlilikte soluğu alıyorsunuz!
Kurtuluş sandım daha doğrusu sağlıklı bir aile de yetişmediğim için kendi ailem olsun huzurlu olalım mutlu olalım istemiştim bukadar
Kafasına geçirmen gerekirdi o masayı falan onun bence
Artık neyapacağımı bilemiyorum
Yapmanız gereken çok ortada narsist bir insanı çekmemelisiniz bu sizi hasta eder
Yatakta atılan tokat harici...
Boşanma sebebidir
Bosayiniz
nasıl böyle kişileri seçiyorsunuz anlamıyorum
Babam gibi birisini seçmişim aynı o annemin kaderini yaşıyorum bende annem gibi şiddet görüyorum
gerçekten senin için çok üzüldüm
yuh artık ya sana bişey sormak istiyorum
Tabi sor
burada sormasam lütfen evlilikle ilgili önemli
Güzel hikaye hayal dünyana dön geri şimdi
Keşke öyle olsa
Ciddisin yani bu anlattığında
maalesef
Paylaşımı egm. gov. tr' e şikayette bulundum en kısa zamanda yardımcı olurlar seni bulup
Bg da yaşıyorum
Ne biçim hayvan o
Allah biliyo ya kurtulduğum gün şükür namazı kılacağım
Hayırlısı olsun hakkında da üzüldüm valla adına
Neden vurdu neden burmasına izin veriyorsun 😒
Bende anlamadım o an bi an da yüzüme vurdu aldım çocuğumu kucağıma ağlaya ağlaya farklı bir odaya geçtim bana dediği sen daha da fazlasını hakediyorsun
Şiddet hep mi var peki
Psikolojik şiddet hergün fiziksel ayda 1 kez filan oluyo
Boşnmalısın çok acil yardımcı olurum her konu da da
Neyapacağımı bilmiyorum bebeğim 9 aylık daha
Gt yapsana
Üzücü
🥲🥲
Yaptığı çeker herkes
Eşin sorunlu bariz belli
Madde bağımlısı
Daha ilerisinide yapar bu , ayrıl
Tostu yere atmakla haketmişsin
Sende kahrol inşallah
Allahın nimetini yere atılmaz
Cidden bu anlatılandan tosta mı taktın.
@AkrepYeis Evet tosta taktım
Alınır yerden yenir ne var yapmadığımız şey mi sanki, hak etmişsin demen yanlış
@AkrepYeis Buradaki hata Allahın nimetini yere ataman
Yine de hak edip etmediğini söylemek sana düşmez.
@AkrepYeis Evet bana düşmez
Yaziklar olsun
Gerçektende yazıklar olsun sabah kalkıp temizliğimi yaparım yemeyi hazırlar çocuğuma bakarım iyi birisiyimdir ama sonuç bu işte iyi olmanın bedeli
Anneye kalkan eller kırılsın 🇹🇷🫡
Umarım şakadır
Keşke şakaa veya rüya olsada uyansam
Boşanmak için neyi bekliyorsun tam olarak
Çocuğumun büyümesini
Yazıklar olsun