Güncellemeler
+1 yıl
yaslanıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Ben yaslanayım yanımdakine istiyorm. rahat rahat üzerine yatıp gideyim filan 😂 kadın kadına oluyor da erkek olunca yapamıyorum
hani metroda filan tepe taklak oluyoruz. Bir de yanına karşı cins oturdu mu ayrı sorun. mecbur omuzdan bacaktan dokunmak zorunda kalıyoruz. ama kafamda hep deli sorularla geçer o yol. acaba yanımdaki sapık bu kız mı diyordur içinden vs gibi... ama kadın oldu mu o sana yalanıyor sen ona oh mis :ddd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Emin ol kimsenin umurunda değilsin metroda tramvayda metrobüste. Millet canından bezmiş akşam sabah yollarda senin kolun bacağın kimin umrunda be
deyorsun
Hayal kırıklığına uğratmak istemezdim
ne hayali be abi ya. ben yaslanarak gitmek istiyorm ama erkek olunca rahat edemiyorum.
Taksiyle git o zaman
erkekler yayan gitsin :d
Tipik ergen bencil aklı bi karış havada kız tavırları
Bu nasıl soru be böyle kadın kısmı komikmiş 😅😂 dokunmadan yanyana gidebilen var bizede söylesin 🤦♂️
işte zor o iş ama ne bileym karşıdakinin kafasından ne geçiyor
Sapıklık ne alaka zaten tabi eğer kadro olarak yapmıyorsan 😅 hayır çünkü yapanlar var biliyorum ne dusuncek sen ne kadar dokunmamak için ugrasiyorsan oda uğraşıyor 😀
yapanlar genelde erkek. kadınlar öyle şey yapmaz ama ne bileyim mecbur kalıyoruz bazen yapıyoruz birine
Yaa bırak sende sadece erkekler değil merak etme kadınlarda yapıyor 😅 ne bilim ondan zevk alanda var mı garip zaten anlık bir olay yani
Bir de tabi erkek olarak daha çok dikkat ediyorum şahsen malum hiç hoş bir durum değil genellikle zaten oturmamayi tercih ediyorum ama bayanlar maşallah boş yer olsun sadece 😀
ya şimdi şöyle. yanıma kadın oturdu mu ben ona yaslanıyorum o bana rahat rahat gidiyoruz. erkek oldu mu yaslanmyorum. sapklığa çıkar adm diye. ayırsa mı araçlarımız acaba :d
O da tehlikeli değil mi ama malum lezbiyenler var belki bilerek sana yaslaniyor niye bizi sapık olarak görüyorsun direk 😅😂
Yok be ayrilmasin arada böyle maceralar güzel oluyor öyle değil mi sapık arkadaşım 😂😂
ayıp ettin şimdi. 😂
Ben ne dedim hacı ben ne dedim 😂😂
araçları ayıralım. tokyoda da yaptılar.
Neyse bir daha ki sefere bacaklarımı aça aça oturayim ikili koltukta da sende ayakta durursun artık 😂😂
Tokyo da böyle seyler olmaz 😅 adamların herşeye herkese saygısı var
ah en gıcık olduğumuz erkek tipi 😂😂😂
benim de saygım var ama ben rahat edemiyorum. üzerine yatıp gideceğim insanlar olsun yanımda isterim
Çokta umurumda beyaz çorapta giyerim 😂 napim malzemeler buyuk kapatamiyorum bacaklarımı 😂😂😂
Tabi ki efendim notunuzu aldık olumlu dönüş olunca biz sizi ararız 😂😂
Degil piskolojik ola bilir ama şimdiki degirin bazi erkeklerine bakarsak normal
Devirin*
Yok valla öyle bir durumda mesafemi koruyorum temas olmasın diye şekilden şekile giriyorum kuala gibi demire asılıyorum
Ben de şekilden şekile giriyor. Oysa hemcinsmle yaslanıp gidiyorsn, rahat oluyorsun.
Yok metroda iken bir kız omzuma uyuyıcaktı nerdeyse uykuluydu uykusuz kalmış galiba kız hep uyur gibi olup ayrılıyordu bende dikkat etmedim annem görmüş kız bana bakımışta 😅 acaba rica mı istiyicekti yer degişmek için
Bence normal değil. Sonuçta toplu taşımada isteyen istediği yere oturur.