Kocam bana "yanlış kişiyle evlendim, senin yerine keşke X ile evlenseydim" dedi. Boşanmalı mıyım?

Ben 29 yaşındayım, eşim 33 yaşında. 2 senedir evliyiz. 2 sene de sevgiliydik. Sevgili olduğumuzda eşim 29 yaşındaydı, ben de 25 yaşındaydım. Eşimin çok fazla kadınla ilişkisi olmuş. Yurtdışında yaşamış. Yabancı kadınlarla da görüşmüş etmiş.
Eşim yurtdışında master yapıyorken bir sevgilisi olmuş. Kız da aynı şekilde master yapıyormus. Kocam 24 yaşında bu kızla tanışmış. İlişkileri 1 sene sürmüş. Ayrılmışlar. Sonra 1 sene görüşmemişler. Geri barışmışlar 1.5 sene sürmüş. Kocam 27 yaşındayken bu ilişki bitmiş. Ama kızı çok seviyormuş. Kız da onu seviyormuş. Arkadaşları "X çok düzgün, iyi kız ya.. " diye bahsediyor. Kadının fotografını gördüm. 33 yaşında şu an ama çok genç gözüküyor. Yüzü/fiziği güzel bir kadın. Bayağı da aktivite yapıyor. Resim çiziyor, örgü örüyor. Yoga yapıyor, dans ediyor. Sevgilisi var.
Kocamla geçen tartıştık. Benimle eskisi gibi zaman geçirmek istemiyor. Hep telefonda ya da bilgisayarda. Pek bir şey konuşmuyoruz artık. Benden soğudu gibi geliyor. Bunları ona söyledim. "İş çok yoruyor, kendime zaman ayıramıyorum. Seni seviyorum " dedi.
Ben de "Benimle ilgilenmezsen başka kocaya giderim he" dedim. "Git napim" dedi.
Sonra kız arkadaşlarıma akşam dışarı çıktım, eve geç geldim. Yemek yapmış. "Yesene falan" dedi. "Tokum" dedim. Bundan bile tartışmaya başladık. "Ne var tadına baksan o kadar zahmet etmişim" dedi. Sonra tartışma büyüdü. Ve o sözü söyledi "Yanlış kişiyle evlendiğimi düşünüyorum bazen. Xle çok mutlu olurdum." falan dedi. "Git onunla evlen o zaman" dedim. "Şansım olsa döner evlenirim" dedi. Sonra da ayrı yattı. 3 gündür böyleyiz.

Kocam bana "yanlış kişiyle evlendim, senin yerine keşke X ile evlenseydim" dedi. Boşanmalı mıyım?