İyi anlaştığınız biriyle sırf düşüncelerinden dolayı soğur musunuz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İyi anlaştığınız biriyle sırf düşüncelerinden dolayı soğur musunuz?
Evet çünkü bazı durumlarda o insanın benim için yanlış bir seçim olduğunu görüyorum. Bu yüzden de 15 yıldır tanıdığım 5 yıl önce görüşmeye başladığım arkadaşım ile çeşitli sorunlar çıkartıp konuşmayı kestim, çünkü artık o çok değişmişti.
Cevap
46Cevap
Hayır soğumam.. iyi anlaşmak önemli benim için. yani düşüncelerine saygı duyarım
Evet sogurum.. Mesela bir konuda fanatik gorusluyse soguma sebebi yanı bu siyasi olur futbol olur Baska sey olur.. Ya da mesela cok uc cinsel dusuncelerı vardır.. Swinger ya da threesome begenmek gıbı.. Bunlar soguma sebebı..

Sogumak aptalliktir
Düşüncesine bağlı. Karakteri devamli aynı düşüncede değilse tolerans gösterilebilir.
Ayrıca hoşa gitmeyen durumlarda dile getirilebilir.
aman kırılmasın üzülmesin demek doğru değil.
Valla f*minizmden nefret ediyorum diye benden soğuyan andaval kızlar var. Çok da fifi. Onlar f*minist diye ben onları dışlamıyorum ama o k a l t a k lar beni dışlıyor. Allah belasını versin tüm f*ministlerin.
Sürekli bunu dile getirmiyorsa soğumam, sürekli dile getiriyorsa soğurum. Ya da aşırı radikal bir düşüncesi vardır, bir kere söylemesi o kişiden nefret etmem için yeter de artar
Olabilir mesela ben en küçük ayrıntılarda boğulabilirim. Tüm bütün güzelliği bir hatayla hiç ederim. Yani evet soğurum.
Anlaşmamıza problem olacak şeylerse açık açık bunun üzerinde konuşur olmazsa da yollarımızı ayırırım.
Sığ ve ezberletilmiş düşüncelere sahip insanlara katlanamıyorum.
Düşüncesi önemli tabii, soğurum. iki farklı düşünce aynı yerde olamsz
Evet soğurum kafa yapım uymuyorsa nasıl anşaşacağım. Sırf yakışıklı diye katlanamam
İyi anlaşıyorsan bu düşünceleriyle bağlantılıdır zaten
Düşünceleri bana uymazsa nasıl anlaşabildigim birisi olabilir ki?
Siyasal islamcı ve arap sempatisi varsa anında soğurum
Şaygı çerçevesinde çıkan ve araştıymadığı konulay hakkında düşünceleyi ulanlaydan soğuyum
Düşünceleri uymayan biriyle nasıl iyi anlaşmış olmuşum ki ben? 🤔
Düşüncelerinden soğumam ama bana karşı olan olumsuz davranışlarından soğurum ( değersizlik hissi.
Soğumam tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz kararına saygı duymak gerekir
Dusuncelerinden soguyacaksam iyi anlasmiyorum demek ki
Ne kadar iyi anlasirsam da düşüncesi yanlış ise... mesela ikinci evliliğin normal olduğu ya da evliyken biriyle görüşse ve bunu çok normal karsilasa soğutur..
En hazmedemedigi, sinir olduğu neyse insanın onu düşündüğüm için yazdım bu eşim de olsa akrabam ailem de olsa ihanet varsa ya da düşüncesi yanlış ise iyi anlaşmış olmam gerçeği değiştirmez benim için. Sadece irtibatimi keserim. Daha da detaylı anlatmamı ister misin yoksa bu açıklama yeterli oldu mu?
Düşünceler ters düşüyorsa zaten kafa olarak uyumlu değilsiniz demektir.
İyi anlaştığım birinin düşüncesiyle düşüncem zaten aynı demektir.
Evet zaten çabuk sogurum düşüncelerim farkliysa mesafe koyarım
Çünkü mmmmm biriyle sürekli tartışmak ya da farklı zevk sahipleri olmak arkadaşlığı ve yahut ilişkiyi darlar
Düşünceleri bana uymuyorsa zaten bir süre sonra düşüncelerindeki kişiliğe bürünecektir, ileride anlaşmak imkansız oluyor
Düşüncelerinin ne olduğuna bağlı aslında, kendi düşüncelerini yaşayabilir, ama bazı düşüncelerini soğutur tabi
Aynı düşüncede olmadığım bir ile çokta iyi anlaşamam.
Evet cünkü bazen o düspnceleri benim kirmizi cizgilerimdir.
Düşünceler uyuşmuyorsa iyi anlaşılması zordur.
Kombiyi açarım
Evet, ihtimal dahilinde.
Nası yani, soru tam açık değil
Düşüncelerine göre değişir.
Içsel konulara girersek kimse ile anlaşamayız
Anlasiyorsam sorun yoktur ki
Din, dil, örf adetlerime saygısı yoksa soğurum
Bu sorunun cevabı 100/100 evet
Düşünce yapısı etkiler
Zor buldum bırakmam
Herkesin dusunceliri farkilidi
Benimle farklı siyasi gorusteyse gorusmem