Aile & Toplum Yurt dışından bir şehri Türkiye'ye ekleyebilsen, bu hangi şehir olurdu? SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel Yurt dışından bir şehri Türkiye'ye ekleyebilsen, bu hangi şehir olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. New york. gerçi burada olsa Ne Yok olur sdf 1 0 Yorumla
ohadiyorumyaa Takip Et Xper 5 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Venedik eklerimde amcağ sen neden hala evlenmedin lo 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Görücü gelmiyor Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Yurtdışından bir şehri ülkeme eklemek yerine ülkemi bu coğrafyadan orta doğu bataklığından uzak bir yere taşımak daha cazip 1 0 Yorumla
Somurtkankedi7 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 726 cevap paylaştı. Venedik ya da İskandinav ülkelerinden herhangi bir şehir olurdu herhalde. 1 0 Yorumla
ruby87 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 527 cevap paylaştı. On iki ada ve selanik 1 0 Yorumla
xnsksjnd Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 91% +1 yıl New york city 1 2 Yorumla xnsksjnd +1 yıl He ama turk insanini da ayiklayip elemek lazim. Yoksa New york city kebap doner cayla kirlenir. Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl 🤣 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. floransa 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Norveç 1 5 Yorumla Searkan +1 yıl @beyzaondr350 Niye ki güzel şehir midir Norveç? Hangi ülkede bu? Yorumla beyzaondr350 +1 yıl Nasıl hangi ülke Norveç bir İskandinavya ülkesi Yorumla beyzaondr350 +1 yıl Çok güzel en çok gitmek istediğim ülke en çok kuzey ışıklarını görmek istiyorum Yorumla Searkan +1 yıl Adamcağız hangi şehir diye sormuş ama :) Yorumla beyzaondr350 +1 yıl Hmm New York eklerdim o zaman Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Amsterdam 1 0 Yorumla
Sedefffe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Isvicre 1 2 Yorumla Searkan +1 yıl @Sedefffe şehir mi kız o? Yorumla Sedefffe +1 yıl Ayyy sorrryy ülke yazmışım😂 berlin ya da Dortmund olabilir Yorumla
Resimlerhayaller Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Norveç 1 2 Yorumla selosss27 +1 yıl O bir ülke olmasin? Yorumla Resimlerhayaller +1 yıl Bende sehir degil ulke sectim zaten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
New york. gerçi burada olsa Ne Yok olur sdf
Venedik eklerimde amcağ sen neden hala evlenmedin lo
Görücü gelmiyor
Yurtdışından bir şehri ülkeme eklemek yerine ülkemi bu coğrafyadan orta doğu bataklığından uzak bir yere taşımak daha cazip
Venedik ya da İskandinav ülkelerinden herhangi bir şehir olurdu herhalde.
On iki ada ve selanik
Paris ya da amsterdam
New york city
He ama turk insanini da ayiklayip elemek lazim. Yoksa New york city kebap doner cayla kirlenir.
🤣
Tokyo
Singapur :)
floransa
Norveç
@beyzaondr350 Niye ki güzel şehir midir Norveç? Hangi ülkede bu?
Nasıl hangi ülke Norveç bir İskandinavya ülkesi
Çok güzel en çok gitmek istediğim ülke en çok kuzey ışıklarını görmek istiyorum
Adamcağız hangi şehir diye sormuş ama :)
Hmm New York eklerdim o zaman
Bakü ve Tebriz
Japonya
Amsterdam
Isvicre
@Sedefffe şehir mi kız o?
Ayyy sorrryy ülke yazmışım😂 berlin ya da Dortmund olabilir
Norveç
O bir ülke olmasin?
Bende sehir degil ulke sectim zaten