Aile & Toplum İyi kızlar şu an ne yapıyordur acaba? cyclxss Takip Et Xper 3 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Vay be nerede temizlik saflık iyilik şimdikiler hep Güncellemeler+1 yıl Ah ahh Güncellemeler+1 yıl Keşke sadece sevseydik birbirimizi her şeyden bağımsız ve safça İyi kızlar şu an ne yapıyordur acaba? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. takılırlar 0 0 Yorumla
Ipsidipsilala Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Namaz kılıyordur jshshdhs 1 3 Yorumla cyclxss +1 yıl Klasik gelişmemiş beyinli Türk kızı iyi kıza namazlı bakire kötü kıza patlak Yorumla Ipsidipsilala +1 yıl M@l mısın ya Kendinden geçmişsin ne yazdigin belli değil... geri zek@li Yorumla simsartmikqrdrs +1 yıl Kız doğru söylüyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ağlamakla meşgul 1 5 Yorumla cyclxss +1 yıl niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ağlatıyorlar işte maalesef Yorumla cyclxss +1 yıl Neden ağladın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi niyetimden Yorumla cyclxss +1 yıl Anladım da çokta kafaya takılmayacak büyük sorun dertler dışı fazla kafa yorma boş ver Yorumla
simsartmikqrdrs Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Lan iyi kız yok anla 1 25 Yorumla simsartmikqrdrs +1 yıl İyi kız yok olsa da iyi erkeklerle öpüşüyor Yorumla simsartmikqrdrs +1 yıl A.. mk 😂😂😂 iyi sıkıyorsun masumca safça aynrn aynen knj Yorumla cyclxss +1 yıl Niye sallayım öyle istiyorum Yorumla simsartmikqrdrs +1 yıl Nasıl bulacaksın yok Yorumla cyclxss +1 yıl Ne alakası var vardır illa ki her kız mâal olacak diyr bir şey yok Yorumla simsartmikqrdrs +1 yıl Mal kız yok bulursun belki knk Yorumla cyclxss +1 yıl Var zaten gizli öyleymiş konuşuyorum Yorumla simsartmikqrdrs +1 yıl Konuş bakalım 😂 konuşmadık kız bırakmadin Yorumla cyclxss +1 yıl Valla kardeşim çoğu kız sıkılmekten başka bit halta yaramıyor çoğu da senin gibi boş çocuksu ben hakedene vercem bye Yorumla simsartmikqrdrs +1 yıl Hakedene 😂😂😂 Yorumla cyclxss +1 yıl eee bu işler böyledir edepli kızlarla evlencez Yorumla simsartmikqrdrs +1 yıl Sen evlilik yapamazsın knk Yorumla simsartmikqrdrs +1 yıl Edepli kız seni almaz Yorumla cyclxss +1 yıl Valla ben karıya kıza güzelliğe dışa paraya pula her şeye doymuş insanım sizin ihtiyacınız var bunlara o yüzden asıl ben evlenirim ama düzgün bir kızlan Yorumla simsartmikqrdrs +1 yıl Kız da senin paran ile evlenir 😂 Yorumla meliketefrikx +1 yıl Kizim ne saçmalamişsin mk herkesi kendiniz gibi görmeyi birakin mk Yorumla cyclxss +1 yıl Manyak bu zaten boş ver salla bana takıntılı engelledikçe yeni hesap açıp bana sarıyor Yorumla simsartmikqrdrs +1 yıl Amannnn Yorumla meliketefrikx +1 yıl Sömddmösdk Yorumla simsartmikqrdrs +1 yıl Sen bunun dediklerine bakma kadın düşmanı ve bipolar bugün böyle der yarın g. t verecek yok mu der Yorumla cyclxss +1 yıl bence su an manyak gözüken sensin Yorumla simsartmikqrdrs +1 yıl Aynen aynen he ondan Yorumla simsartmikqrdrs +1 yıl Her gün yalan sıkan da annem Yorumla cyclxss +1 yıl Manyak nereden tanıyorsun beni iyice şizofrene bağladın Yorumla simsartmikqrdrs +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
takılırlar
Namaz kılıyordur jshshdhs
Klasik gelişmemiş beyinli Türk kızı iyi kıza namazlı bakire kötü kıza patlak
M@l mısın ya
Kendinden geçmişsin ne yazdigin belli değil... geri zek@li
Kız doğru söylüyor
Ailesine itaat ediyordur tahminen
Kurban olam Türk kızlarımıza...
Ağlamakla meşgul
niye
Ağlatıyorlar işte maalesef
Neden ağladın
İyi niyetimden
Anladım da çokta kafaya takılmayacak büyük sorun dertler dışı fazla kafa yorma boş ver
yalan soyleme erkekler sevgi istemiyo
Ok
Tuvalette çatır çutur sıçıyor
Lan iyi kız yok anla
İyi kız yok olsa da iyi erkeklerle öpüşüyor
A.. mk 😂😂😂 iyi sıkıyorsun masumca safça aynrn aynen knj
Niye sallayım öyle istiyorum
Nasıl bulacaksın yok
Ne alakası var vardır illa ki her kız mâal olacak diyr bir şey yok
Mal kız yok bulursun belki knk
Var zaten gizli öyleymiş konuşuyorum
Konuş bakalım 😂 konuşmadık kız bırakmadin
Valla kardeşim çoğu kız sıkılmekten başka bit halta yaramıyor çoğu da senin gibi boş çocuksu ben hakedene vercem bye
Hakedene 😂😂😂
eee bu işler böyledir edepli kızlarla evlencez
Sen evlilik yapamazsın knk
Edepli kız seni almaz
Valla ben karıya kıza güzelliğe dışa paraya pula her şeye doymuş insanım sizin ihtiyacınız var bunlara o yüzden asıl ben evlenirim ama düzgün bir kızlan
Kız da senin paran ile evlenir 😂
Kizim ne saçmalamişsin mk herkesi kendiniz gibi görmeyi birakin mk
Manyak bu zaten boş ver salla bana takıntılı engelledikçe yeni hesap açıp bana sarıyor
Amannnn
Sömddmösdk
Sen bunun dediklerine bakma kadın düşmanı ve bipolar bugün böyle der yarın g. t verecek yok mu der
bence su an manyak gözüken sensin
Aynen aynen he ondan
Her gün yalan sıkan da annem
Manyak nereden tanıyorsun beni iyice şizofrene bağladın
😂😂😂😂