Lütfen yargılamadan önce okuyun.
18 yaşındayım ve 4 yıllık bir ilişkim var. Muhafazakar bir ailede büyüdüm ve bizim ailede öyle açıkça sevgilim var muhabbetti olmadı. 18 yaşına bastığımda aileme söyledim. Fakat sorun şu ki benim ailemle sevgilimin ki yıllardır kavgalılarmış.
4 yıllık ilişkiden sonra bunu öğrenince tabi bi zortingen oldum. Babam sevgilimden ayrılmazsam beni evlatlıktan reddedeceğini söyledi ama ben de ayrılamıyorum. Ayrılmayı aklımın ucundan bile geçiremiyorum hatta. Mecburen anne ve babama ayrıldık diye yalan söyledim.
5 ay geçti üzerinden ve herkes bizi ayrıldı bilirken biz geceleri gizli gizli buluşuyoruz. Küçük bir ilçede oturuyoruz ve burada herkes birbirini tanıyor. Eskiden gündüzleri arkadaşlarla ve onunla buluşurduk. Şimdi biri bizi yan yana görürse anında babamın kulakına gider. O yüzden geceleri 1-2 gibi arabayla beni almaya geliyor. Ben de odamın penceresinden kaçıyorum. Kardeşimin bundan haberi var o da evde kalıp arkamı kolluyor.
Tek yaptığımız arabasında oturup sohbet etmek, bazen atıştırmalık alıyor yiyoruz, bazen iki üç tur atıyoruz. Hatta geçen hafta kardeşim uyuya kaldığı için eve giremeyip arabasında sabahlamışlığım var. (+18 hiçbir durum yok el ele değmiyor o kadar diyeyim). Ama vicdanım rahat durmuyor. Ailemi slk yerine koymak çok zoruma gidiyor ama başka çarem de yok ne yapacağım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Senin çocuğun olduğunda sana bunu yapsa sen ne yapardın?
Ben çocuğumu bu duruma sokmazdım
tam tersi de mümkün, çocuk bir şey yapmasa aileyi bu duruma sokmaz
Ne diyon mk?
iyi ki arabada bir şey yapmıyrsn, yapsan heralde açıktan küfür
Ben ne diyoom sen ne diyon
Haklısın uzun vadeli düşün evleneceksiniz neden aileler kavgalı barıştırmak için neler yapılır bunları konuşun
Çoğu yorum o'ruspı falan demiş onların kafasını si:kiyim
Aferin kızıma benim ne kadarda zeki
Maşallah
Sadece böyle işlere gelince aklım zehir gibi zaten neyse sevineyim bari sağ ol
Sacmaa
Vay or. pu
Erken menapoz anlama bozukluğu da mı yapıyor teyzemmm
23 yaşında menopoza giren var mıymış teyzem
Yalnız kadınlar da menapoza girmeden menapoz hayatı yaşıyor. Seni bu kafayla kimse almaz çünkü buna bile bacım pluk diyorsan...
Ben mal değilim ki alınayım. Ayrıca ben nişanlıyım zaten. Or. puluk illa yatıp kalkmak değildir ki. Ailenizden gizli evden çıkıyorsunuz kaçıyorsunuz. Bu normal bir şey mi? Aileniz duysa nasıl üzülür. Ve bu şekilde gizli kapaklı işlerle ne kadar sürdüreceksiniz ki bunu? O kadar seviyorsanız çık de ki ben seviyorum karşına al ikna etmeye bak. biraz fedakar olmalısın
Ben sana hakaret etmedim zaten bi zahmet alınma. O*spuluk erkeklerle yatıp kalmak ve sadece bu ben oraya nal gibi cinsel bir şey yok yazdım dimi. Daha kendi dilini konuşamıyorsun kaç yaşına gelmişsin. Sitede millete sağlayacağına git Türkçe konuşmayı öğren. Yaptığım şeyin yanlış olduğunu biliyorum ama bu beni o*uspu yapmıyor. Madem hakaret etmek istiyorsun bari doğru hakareti et. Bunun da bi adabı var be. En başından böyle güzel bir dile anlatabilirdin kendini bu kadar varoş ve çirkef bir kişilikle önüme atmana gerek yoktu
Canım ben Türkçe öğretmeniyim zaten. Türkçenin konuyla alakasını hâla çözebilmiş değilim ama. Ben kelimeyi sana hangi anlamda kullandığımı söyledim zaten. O. puluk sadece biriyle yatıp kalkmak değildir ailenden gizli iş çevirmek de buna girer diye. Bence sen de git kitap oku çünkü okuduğunu anlayamıyorsun maalesef. Bu siteyi de çok ciddiye almamanı tavsiye ederim. Çoğu kişi dalgasına takılıyor çünkü günlük stresten kurtulmak için sallamasyon yorumlar yapıyor. Dediğim gibi yaşının küçüklüğüne veriyorum ama şu an yaptığın yanlış. Ailenden gizli iş çevirme nolursa olsun çünkü öğrenirlerse en büyük hatalı sadece sen olacaksın.
Canımlı cicimli konuşma. Yerine gerçekten utandım. Senin gibi sözde okumuş etmiş birinin ekranın arkasından öğrencisi yaşındaki birine küfür etmesi, günümüz çocukların eğitiminin daha kendini eğitmeyen insanların elinde olması çok yazık. Ayrıca diplomanı ahırdan aldın büyük ihtimal çünkü TDK’nin verdiği tek anlam bu. Sen müsait bir yerlerinden kelimenin anlamını değiştiriyorsun. Bence kendini daha da küçük duruma düşürme. Senin stresin benim zerre umrumda değil sırf keyfin için bana hakaret edemezsin? Çocuk musun? Terbiyesiz misin? Ki bunu sitede çoğu insan yapmıyor, boş boş konuşma. İnsanlar bunun eğlenceli olmadığını bilecek kadar beyin hücresine sahip, Allah’a şükür. Edepsiz.
Umarım sen de 14 yaşında sevgili peşinde koşup 18 yaşında evden kaçacağına bir ahırdan diploma almayı düşünürsün ve bunun için çaba sarf edersin. En büyük temennim bu senin için. Kendi ayaklarının üzerinde durup okuduktan sonra erkek derdine düşersin. TDK'nin anlamlarına da bağlı kalmıyoruz gün boyu, söz sanatları diye bir konu var. Okursan öğrenirsin sözlük sözlük dolanıp analiz yapmazsın. Çocuklara 14 yaşında sevgili yapmayı öğretmiyoruz ki. Öğretilenleri dikkate alsaydın şu an bu durumda olmazdın zaten. Bu sitede yaptığım şeylerle mesleki hayatımdaki yaşantıma yorum yapamazsın ki zira öğrencilerim de velilerim de benden çok memnunlar. Senin stresin de bizim umurumuzda değil o hâlde. Saldırgan tavırlarını başka yerde göster bence.
Bana öneride bulunacak en son kişi bile değilsin. Veliler tabiki senden memnun kalacak, çocuklara bacım de de bakalım memnun mu kalıyorlar yoksa şikayetler kapına mı dayanıyor, işinden mi oluyorsun görelim. Bir de bununla övünüyorsun şaka gibi. Ben sevgili peşinde koşmadım, derslerim ve özel hayatım arasındaki dengeyi çok güzel sağlayabildim. Şu an hukuk fakültesi öğrencisiyim ve senin gibi birinden temenni almak benim için ancak utanç kaynağı olur. Sen kendini hem bir yetişkin, hem de bir eğitimci olarak düzelt ve yabancılarla, özellikle de gençlerle nasıl sağlıklı iletişim kurulur öğren o kadarı kafi. Bana küfür edip saldırganlığıma laf etmen de ayrı bir ironi. Teşekkür mü bekliyordun? Sen sana terbiyesizlikte bulunana oturur susarsın. Ama kimse bunu yapmaz o yüzden biriyle konuşurken aklından geçenleri iki kere düşün. Benim derdim umrunda değilse geç soruyu o zaman. Kafana silah mı dayıyorum cevapla diye? Kendine bu kadar eziyet etmene gerek yok. Bunu anlayacak zeka seviyesine bile ulaşamamışsın. Vay senin haline…
Mantıklı