Geceleri evden kaçıp sevgilimle buluşuyorum yardım edin?

Lütfen yargılamadan önce okuyun.

18 yaşındayım ve 4 yıllık bir ilişkim var. Muhafazakar bir ailede büyüdüm ve bizim ailede öyle açıkça sevgilim var muhabbetti olmadı. 18 yaşına bastığımda aileme söyledim. Fakat sorun şu ki benim ailemle sevgilimin ki yıllardır kavgalılarmış.

4 yıllık ilişkiden sonra bunu öğrenince tabi bi zortingen oldum. Babam sevgilimden ayrılmazsam beni evlatlıktan reddedeceğini söyledi ama ben de ayrılamıyorum. Ayrılmayı aklımın ucundan bile geçiremiyorum hatta. Mecburen anne ve babama ayrıldık diye yalan söyledim.

5 ay geçti üzerinden ve herkes bizi ayrıldı bilirken biz geceleri gizli gizli buluşuyoruz. Küçük bir ilçede oturuyoruz ve burada herkes birbirini tanıyor. Eskiden gündüzleri arkadaşlarla ve onunla buluşurduk. Şimdi biri bizi yan yana görürse anında babamın kulakına gider. O yüzden geceleri 1-2 gibi arabayla beni almaya geliyor. Ben de odamın penceresinden kaçıyorum. Kardeşimin bundan haberi var o da evde kalıp arkamı kolluyor.

Tek yaptığımız arabasında oturup sohbet etmek, bazen atıştırmalık alıyor yiyoruz, bazen iki üç tur atıyoruz. Hatta geçen hafta kardeşim uyuya kaldığı için eve giremeyip arabasında sabahlamışlığım var. (+18 hiçbir durum yok el ele değmiyor o kadar diyeyim). Ama vicdanım rahat durmuyor. Ailemi slk yerine koymak çok zoruma gidiyor ama başka çarem de yok ne yapacağım?

Geceleri evden kaçıp sevgilimle buluşuyorum yardım edin?