Cidden bıktırdı artık ya kader adı altında çöp bir hayat vermiş ailem sürekli kavga ediyor akademik olarak çöp gibiyim, aşk ve arkadaşlık ilişkisi de çöp. Dua ediyorum da canımı al diye almıyor daha hala inadına zorluk veriyor ne psikoloji kaldı ne hayat sevincim. Hep üzülüyorum bir kere mutlu olsam ne olacak sanki ne aşk ne arkadaş ne başka bir şey istiyorum sadece mutluluk istiyorum onu da çok görüyor bana sonra kendi eliyle insanı malum sona sürüklüyor. Kafayi yiyeceğim artık ya cidden şaka gibi. Olu gibi buz gibi elim falan hastaneye gidiyorum sürekli normal çıkıyor yine gideceğim yemin ederim bıktırdı artık genç yaşımda ben istedim sanki bu dünyaya gelmeyi
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İsyan etme. Daha fazla günaha girersin. İmtihandasin belki
Ne zaman biter bu sınav tarihi zamanı yok mu benim psikolojim kaldırmıyor artık hani merhametliydi sürekli acı çektiriyor hiç bir şey istemiyorum ne para ne başka bir şey az bir şey mutlu olmak onu da çok görüyor. En kötü zamanımda bile duamı kabul etmedi
Olsun sen bekle. Çok güzel günler gelecek inşallah.
Bana vermese de olur bu saatten sonra kabullendi psikolojim diğer iiy kullarına kötü davranmasin en azından. Topragin altına girdiğim zaman düzelir her şey benim şansıma. Cok zor bu psikolojik olarak genç yaşta sürekli öl*m senaryosu düşünmek, yaşadığım hayal kırıklıklarınin haddi hesabı yok zaten sadece iyi olduğum için bu hale geldim keşke de karakterszi kötü biri olsaydım en azından psikolojimden olmazdım
Bende senin gibiydim önceden. Sürekli ölmek istiyordum. Hatta ölümle alakalı şarkılar açıyordum hep
Ben bilmiyorum ya yolumu kaybettim bir boşlukta kaybolup gidiyorum belli sonu zaten de boşa çabalıyorum
İşte bak burada hata yapıyorsun. Sürekli deki her şey çok güzel olacak. Gerçekten işe yarıyor. Olumsuz kelime kullanma
Ayni sehirde olsak ben teselli edip arkadas olurdum :( Hangi şehirde yaşıyorsun
Kader kavramını bilmiyorsun sanırım. Evet Allah kaderini yazıyor ama o senin neyi seçeceğini biliyor yani kendi kaderini kendin yazıyorsun
Mutsuzlugun neyini seçeceğim, ailemin sürekli kavga etmesi benim seçimim mi. Allah in bazı kullarına garezi var bence başka açıklaması yok
Çok yanlış düşünüyorsun. Allah sadece aileni seçer seni yaratır geriye kalmış bütün seçimlerini bütün hayatını sana bırakır. Sonuçta bir imtihandayız. Seninde sınavın budur belki. Hem Allah sevdiği kullarına çok çektirirmis derler (muhtemelen uydurulan bir sey ama olsun) ve ayrıca eğer sen sürekli Allahı suçlarsan o zaman hiç gülemezsin. Biraz Allaha yönel ibadet et bak o zaman ne güzel gülüyorsun
İbadet olayını çok yaptım zamanında ne hikmetse daha kötüye gitti hayatım. Surekli yaratıcıya sığındım ama maalesef onun umrunda bile olmadım kötü kullarına torpil geçmiş. Sinav olayı da hep iyi kullarina oluyor anlamadım gitti ne hayatı ne Allah in niye böyle yaptığını
Zor ve karmaşık bir hayatta yaşıyoruz seni anlamaya çalışıyorum. Çünkü bazen bende o kadar kırılıyorum ki isyan edecek seviyeye geliyorum ama sonra kendimi yatistiriyorum ve tekrardan Allaha sığınıyorum. Sen tekrar tekrar sürekli Allaha sığın ona kızma
Bana veriyor sürekli hayal kırıklığıni diğer kullarına yapmasın en azından ben sıfırı tüketmek üzereyim sonrası belli zaten.
Allah canını alsada kurtulsak senden
Haklısın bu psikolojide olmayan kimse anlamaz aslında ne demek istediğimi
anlatırmısın bana hayatını
Yazdıklarım