Aile & Toplum 2024 ilk günleri nasıl geçiyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor ☺☺ Güncellemeler+1 yıl hiçbir şey sizden degerli degil lan üzülmeyin yerim sizi Güncellemeler+1 yıl yörim seni yörimm 2024 ilk günleri nasıl geçiyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bugün çok güzeldi , çok sıcacık davrandı biri bana 😌 2 0 Yorumla
Nothing-carry Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Herhangi değişen bir şey yok aynı yüzler aynı hayatlar ve aynı çıkar ilişkileri değişen tek şey zaman ömürden ömür gidiyor farkında olmadan 0 0 Yorumla
Knightdark Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 517 cevap paylaştı. Uğurlu geldi böyle gitsin 😀 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Güzel güzel Yorumla Knightdark +1 yıl Eyv Yorumla
zarifbiradam Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bizim iyi gibi ya senin? 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Harikayım benim fıstıgım Yorumla zarifbiradam +1 yıl Ne güzel ne guzel😂 Yorumla Soran +1 yıl Yerim seni Yorumla zarifbiradam +1 yıl Yeme beni😅 Yorumla Soran +1 yıl Hayır bugün herkesi öpesim var Yorumla zarifbiradam +1 yıl Tamam beni öpme.😅 Yorumla Soran +1 yıl 😀😀😀 Yorumla
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Hızlı başladık. İşler güçler yolunda. 1 5 Yorumla Soran +1 yıl bugün herkesi yiyesim var 😀😀😀😀 Yorumla BilenAbi +1 yıl Yiyeyim derken biri yemesin de. Yorumla Soran +1 yıl Bugün herkesi ısırasım kıtlayasım var Yorumla BilenAbi +1 yıl Kolay gelsin Yorumla Soran +1 yıl 😀😀 Yorumla
MoNeRa Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı. Harika ya senin 1 7 Yorumla Soran +1 yıl harikayım benim yavrum Yorumla MoNeRa +1 yıl Süperrrr 🧿💕 Yorumla Soran +1 yıl Benim güzelligim Yorumla MoNeRa +1 yıl Çok enerjiksin Yorumla Soran +1 yıl Sormaa benim bebegim Yorumla MoNeRa +1 yıl İyimiş.. Yorumla Soran +1 yıl evet kuzucuk Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çok kötü 1 15 Yorumla Soran +1 yıl Noldu neden kötü ki Yorumla emreJ +1 yıl Beni mi Yorumla Soran +1 yıl Evet kızz Yorumla emreJ +1 yıl Haha teşekkür ederm kötü basladi yıl Yorumla Soran +1 yıl Nedenini söyle Yorumla emreJ +1 yıl İş konusunda kötü şanssız başladım olumsuz Yorumla Soran +1 yıl hadi ordan et benim yavrum benim güzelligim keyfini kaçırma Yorumla emreJ +1 yıl Olur :(( Yorumla Soran +1 yıl Aglayacak mısın gel birtane ısırayım 😀😀 Yorumla emreJ +1 yıl Olur geliyom Yorumla Soran +1 yıl 🫂🫂🫂gel sarılalım çok düşünme banada sarılan yok ben sana sarılırım Yorumla emreJ +1 yıl Olur opeyim Yorumla Soran +1 yıl Gel bebegim gel🫂 Yorumla emreJ +1 yıl Tskkk Yorumla Soran +1 yıl Rc😀 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Evde geçiyor 1 0 Yorumla
Aaaaxxxmmsever6161 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Sensiz 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Tühhh be kız aaa Yorumla Aaaaxxxmmsever6161 +1 yıl Gel Yorumla Soran +1 yıl Yerim seni benim bebegim aaa Yorumla Aaaaxxxmmsever6161 +1 yıl Neremi Yorumla Soran +1 yıl poponu 😀😀😀 Yorumla Aaaaxxxmmsever6161 +1 yıl Baska Yorumla
ynusemredkzr Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Keyifsiz 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Yerim seni kız noldu Yorumla ynusemredkzr +1 yıl Keyifsiz olmak için sebep çok Yorumla Soran +1 yıl Sıkma pamuk o güzel canını beee degmez benim fıstıgım iyi ki varsın Yorumla ynusemredkzr +1 yıl Çok kalp. Yorumla Soran +1 yıl Benim güzelligim Yorumla ynusemredkzr +1 yıl Yeter Yorumla Soran +1 yıl msmcşwirşg Yorumla
mahsun3636 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 589 cevap paylaştı. Sıkıcı 1 1 Yorumla Soran +1 yıl üzülme kızzfıstık Yorumla
babubabu Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Berbat senin 1 6 Yorumla Soran +1 yıl harika babuş😃 Yorumla babubabu +1 yıl Ne güzel neden harika peki Yorumla Soran +1 yıl Saglıklıyım mutluyum daha ne olsun Yorumla Soran +1 yıl harika haber aldım mutluyum kız bugün saglıklı olmak güzel Yorumla babubabu +1 yıl Anladım gel konusak Yorumla Soran +1 yıl Yok knka Yorumla
Carmena Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Normal 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bugün çok güzeldi , çok sıcacık davrandı biri bana 😌
Herhangi değişen bir şey yok aynı yüzler aynı hayatlar ve aynı çıkar ilişkileri değişen tek şey zaman ömürden ömür gidiyor farkında olmadan
Uğurlu geldi böyle gitsin 😀
Güzel güzel
Eyv
Bizim iyi gibi ya senin?
Harikayım benim fıstıgım
Ne güzel ne guzel😂
Yerim seni
Yeme beni😅
Hayır bugün herkesi öpesim var
Tamam beni öpme.😅
😀😀😀
Hızlı başladık. İşler güçler yolunda.