Hataya ve adanaya özgü bişey.
Mide bulantısını ortadan kaldırır.
Kokusundan iğrenmezsin.
Ve çok güzel tadı olur.
rakı bira votka tekila severek içerim ama rakıda biraz miğdem bulanır..
şarap annemle içmiştim bir kere hiç beğenmemiştim..
malibu içtim tadı çook güzel.
viski takdire şayan birşey.. viski olsun en sevdiğim .
Tadını sevmediğim için içemiyoryum da ortamlar da ben de içmeyi deni,yorum ama yok olmuyor :)
Kalite önemli içtiğimden tat almam lazım smirnoff ile votka 1967 tadı birmi olur smirnoffun yeşil elmayı shot bardağınla iç birde votka 1697 tadın ne kadar farkli oldugunu ve önemini anlarsın
benim dedigim nerdeyse tum içkilerin tadını sevmem bir ortamda oldugumda ama tadı ortamda sanki iyi olmasada idare eder kıvamda oluyor gibi oluyor bana ve sarhosluk hissi zevk veriyor
sarhoş edici içkiler insan sağlığına zararlıdır ve islama göre haramdır.tüm müslümanların ve sağlığını düşünenlerin dikkatine...
okadarını biliyoruz sigarada zararlı ve mekruhtur daha birçok gunahı hangimiz yapmıyoruz
haklısın
Cevap
3Cevap
Tadını sevmediğim içki olunca ortam ne kadar güzel olsa da bana tat vermiyor. Misal tatlı olmayan şaraplar. Bir yudum alıyorum, hayattan soğuyorum. Aynı şeyi kalitesiz içkiler için de söyleyebilirim. İstanblue votka gibi.
Kalite şart.
zevk meselesi tabi
Kırmızı şarapp, bira favorim:)) ama rakıdan tiksinirimmm içemem
Yalnızca tekila içerim.
Kokteyller de dahil mi? Margarita, envy, falan
Tequila shot manasında söylemiştim ama tekila içeren bir kokteyl ise içebilirim margarita içmişliğim var. Diğer içkilerle aram yok, sevmiyorum. Sadece sosyal içiciyim. İçki kültürüm de yok.
ne tadını ne kokusunu sevmem içmemde
Tadını sevmediğim içkiyi içmem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar