Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hayır tabii ki böyle bir şart olduğunu kim söyledi yani zaten evlilik teklifi olayı bana saçma geliyor da hadi diyelim yaptık Ben öyle önünde diz çökmem kimsenin ben evleniyorsam o da evleniyor, sonuçta şu da bir gerçek bedensel engelli olduğum için kimsenin önünde diz falan çökemem adam gibi evlilik teklifi yapacaksak da yaparız yolumuza bakarız. L Ayrıca evlilik teklifi ne ya insan yani zaten ya evlenmek için birlikte oluyordur ya evlenmemek için öylesine birlikte oluyordur.
İçinden gelmesi lazım bazı şeylerin
Hayır ya gereksiz satafata bunlar ben istemem şahsen otursun karşıma adam gibi ne edicekse etsin çok fazla şatafatlı teklifler hediyeler , kelimeler vss herzaman sahtelik barındırır bunu unutma, sade , az öz olsun ama samimi olsun yeterli bence
Cevap
20Cevap
Evet sevdiğim kadının önünde diz çökerim her zaman
Bu fikri kim icat etmiş bilmiyorum ama saçmalıktan başka bir şey değil. Sanki erkek kadının onunla evlenmesine muhtacmis gibi.
Allahtan başka kimseye diz çökülmez. Kulun kula diz çökmesini yadırgıyorum açıkçası. Hepimiz sonuçta 9 aylığız konumumuz ne olursa olsun
Kesinlikle katılıyorum
Değil, ama bence ortam uygunsa diz çökerek evlilik teklifi yapmak daha güzel olur.
Hayır, hatta bana saçma bile geliyor. Sanki yalvarır gibi.
Evlilik teklifi kaldırırsın ya nolur 😅😅😅🤦♀️🤦♀️
Klasik o ben gökyüzünde teklif etmek isterdim bulutların üzerinde yıldızlara yakın
Kızın karşısında çelik adam gibi dimdik durmak varken.
ben sadece Allaha diz çökerim normal evlilik teklifi et gitsin gerek yok böyle soytaralığa
erkekler gerçektne istedikleri bi kız olduğunda bu tarz hiçbi ayrıntıya takılmıyorlar :D
Bir görev değildir, isteğe göre amuda bile kalkıp teklif edilebilir. Aynı mantıksızlık oranına sahip bir eylemdir bana göre
Bir kız için erkeğin diz çökmesi hoşuna gider neden isten miyor bu hareket anlamıyorum. Ego dan dolayı mı?
Hayır ego değil, Allah'tan başkasına diz çökülmez
Diz çökmek lazım tabiki genel olarak diz cokulur evlilik teklifi alırken de sevgilim diz çöktü cokmeseydi biraz tuhaf hissedebilir dim
Ne alaka hem sen istesende kölem olamazsın
Benim sevdiğim adam diz çökmüş yani sen coksen ne cokmesen ne
Böyle bi durumu kölelik olarak ongoruyorsan evlenme sen kardeşim senden bı & olamaz
Ergensin galiba neyse by
Değil ya hatta çok saçma bence. Sevdiğim insan önümde diz çökse çok utanırım herhalde.
Allah'tan başkasına diz çokmem ben
İsterse amuda kalksın ona kalmıştır 😂
Allaha diz çöküyoruz biz kardeşim
Yani şart diil ama filmlerde guzel duruyo xjsj
Hayır gerekli değil
Hyr niye diz cokuyoz zaten onuda anlamış değilim
bence değil
Değil tabiki
Hayir
Hayır değil.
Değil
Yo değil