Kızlar kaynanam demligimi çalmış yerine başka demlik koymuş onun evinde gördüm tekrar bakmak istedim emin olmak için ama yerinde yoktu kaldırmış siz olsanız ne yapardınız eşim de biliyor benden gizli eşya veriyor supeleniyorum kaç defa fark etim ama bsy demedim
Eşinde suç ortağı 😊ya özür dilerim böyle goy goy yapıyorum gülüyorum ama hoş değil ne bilim ne slk insanlar var Bi genç kadının evindeki eşyalara göz diken Allah yardımcın olsun
Evli değilim ama o iki ilişkiyi nasıl tutacağı bilirim ki şöyle annem asla öyle bir şey yapmaz uzun süre bir ilişkim vardı bersber konuşurken dedim eşyaları ikinci el alırız diye annem direk atladı brn evime bile ikinci el eşya almadım gelinime mi ikinci el alıcam diye lafı koydu direk
Keşke eşimin anneside az dusunceli olsa valahi inanmazsin benle rekabete giriyor hem o hem kizi bsy alsam bsy giysem yüzleri bozuluyor daha iyisini yapmaya çalışıyorlar eşim çocuk akıllı benim karşıma alıp konuşuyorum o bağırıyor konuşmama bile fırsat vermiyor bu yüzden bu uygulamaya icimi tokuyorum Allaha sığındım yanlış yoldan yanlış düşüncelerden 😔
Çok geç oldu bir bebeğim var gerçek yüzü sonradan gördüm cabaliyorum çocuğum için ama olmuyo allah razı olsun muhtaç etmiyor kimseye ama annesiin sözünde evdeki eşyaları taşıyor evde bir söz desem ona annesine anlatıyor bıktım valahi
Şu an var ya sen yazarken bile okudum sinir krizi geçirdim ya ne kadar rahat gevşek bir adam ya ulan eşinin annesi tamam demlik önemli değil yani parası pulu sonuçta annesinin malı hediye alınmış bir şey sen nasıl kalkıp annene veriyorsun ya ne kadar saçma ya kusura bakma gerçekten.
Yok Estağfurullah ne kusuru ama zoruma gidiyor işte çok yoruldum bıktım tükendim annem bile diyor sen eskiden şen şaklak bi kızdin ne ara bu kadar olgunlastin bitirdiler beni durduk yere agliyorum sinirleniyorum piskolojim bozuldu artık valahi
İnan çok iyi anlıyorum seni işte evlilik öyle basit bir şey değil tüm neşeni güler yüzünü alıyor seçtiğin eş çok çok önemli seni daha da kötü yapar. Gerçekten sinirlendim ya.
Annesi içtiği sigaraya kadar karışıyor onlar benim haberim yok zannediyor ama herseyin farkındayım bi kere izinliydi dedimki aylece kavaltiya gidelim kirktane bahane uydurdu para yok araç yok yorgunum vs 1 saat sora kalktı çarşıya giti sonra geldi dedi babamın arabası ses cikartiyor götürüp göstericem bende dayanamadim dedim bi kere evde kaldın kavaltiya gidelim dedim kirktane bahane sundu aylenin olunca heryere giriyorsun dedim kavga ettik bana bu zamana dek demedigi lafi dedi dedim ben seni almasam kimse almaz dedim oda bana sen biliyon beni kim alır dedi eski sevgilisini kast etti sonra akşam oldu bana ters ters bakıyordu dedim beni sevmiyonmu nefret ediyor gibi bakıyorsun sustu dedim demeki öyle dedi bosanmakmi istiyon dedim bu neden çıktı dedim sen istiyornmu dedi sen söyle dedim evet ozmn dedi gidip annenle konusyom dedim git gitmiş kendi dediği lafları ben demism gibi anlatmis
Tövbe tövbe ya gerçekten sen evlenene kadar bunun böyle olduğunu bilmiyor muydun? Ya da hiç mi göremedin? Ne demek bunlar ya ne sana saygısı sevgisi var nede evine ulan madem böylesin neden evlendin ki yani git annen baksın sana otur annenin dizine evlilikte böyle şey mi olur yani anlamıyorum gerçekten bak. Seni evinden koparıp almış sana destek olması lazım artık kendi ailesi var ne kadar küçük düşünceli bir insan hiç bir samimiyeti yok yemin ederim çok sinirlendim ya. Şimdi buradan yazacam da olmayacak. Yorumları okuyanlar da yanlış anlıyor yani evde ki durumu kimse bilemez bekâra boşan demesi kolay oluyor zaten gerçekten çok şey var da yazamıyorum ya. Resmen cinsiyetinden şüphe duyuyorum şu an onun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ahahaha böyle kaynana düşman başına 🤣🤣gelinin evinden bişeyler yürütüyor 🤣🤣
Oyle valahi
Kapıya şu avmlerdeki cihazdan taktırın giriş çıkışta üst araması yap 🤣🤣
maalesef ise yaramaz eşim benden gizli veriyor daha öncede bardaklarim kayıpti kaynanamin evinde gördüm
Eşinde suç ortağı 😊ya özür dilerim böyle goy goy yapıyorum gülüyorum ama hoş değil ne bilim ne slk insanlar var Bi genç kadının evindeki eşyalara göz diken Allah yardımcın olsun
Çok zor valahi annesinin sözünden çıkmıyor bıktım valahi
Bana söz söylemek düşmez eşin sonuçta o yüzden bişry diyemem ama yani ne bilim Allah akıl fikir versin
Valahi kardeşim çeken bilir siz siz olun anne atılmaz ama annenizi esinizden üstün tutmayin
Evli değilim ama o iki ilişkiyi nasıl tutacağı bilirim ki şöyle annem asla öyle bir şey yapmaz uzun süre bir ilişkim vardı bersber konuşurken dedim eşyaları ikinci el alırız diye annem direk atladı brn evime bile ikinci el eşya almadım gelinime mi ikinci el alıcam diye lafı koydu direk
Keşke eşimin anneside az dusunceli olsa valahi inanmazsin benle rekabete giriyor hem o hem kizi bsy alsam bsy giysem yüzleri bozuluyor daha iyisini yapmaya çalışıyorlar eşim çocuk akıllı benim karşıma alıp konuşuyorum o bağırıyor konuşmama bile fırsat vermiyor bu yüzden bu uygulamaya icimi tokuyorum Allaha sığındım yanlış yoldan yanlış düşüncelerden 😔
Allah yardımcın olsun umarım eşin akıllanır tavsiyem cocuk filsn yoksa yapma belli Bi süre çünkü böyle bir adama güvenerek cocuk yapılmaz
Çok geç oldu bir bebeğim var gerçek yüzü sonradan gördüm cabaliyorum çocuğum için ama olmuyo allah razı olsun muhtaç etmiyor kimseye ama annesiin sözünde evdeki eşyaları taşıyor evde bir söz desem ona annesine anlatıyor bıktım valahi
boş ver sıkma canını sen bebeğine iyi bak eşya gelip geçici şey elbet Bi yol çıkar karşına düzelir içini ferah tut
. Bebeğimle ilgileniyorum zaten tek sabır kaynağım o esyasinda değilim de annem almıştı ceyizime o zoruma gidiyor
Allah akıl fikir versin o eşine
Amin amin kardeşim insalah biran önce akillanir is işten geçmeden
İnşallah tekrardan sıkma canını yeni yılon güzel olur inşallah
Amin amin kardeşim inşallah hersey duzelir
Memleket nere sizin
Sivas
Anladım
Hayırlı günlerin olsun
Sizede hayırlı seneler
Sağolun 🙏🙏
ellerine kelepçe vuran polisler bile ona hayrandı💀
😕😕
Şaka mı bu mswezğüişç
maalesef hayir
Hhhahah bu ciddi olay mi?
maalesef oyle
Yani çok şaşırdım ne biliyim tam tersi olur normalde o getirir bir şeyler hediye eder de..
Yok ya o öyle değil ben esyasinda değilim ama benden izinsiz olmasi sinirimi bozuyor
Senin eşin de suç yanlış anlama da yani benim başıma öyle bir şey gelse rezil ederim.
Gider yenisi alır al bunu kullan bizim olana dokunma derim yani.
Üstüne ispat edilmiyor eşimin çok zor valahi
Bende evliyim de çok garip bir durum yani bir an kendimi koydum ondan.
Elimden bsy gelmiyor valahi annem fark eti demligimin d3gistirildigini o almıştı bana en çokta o zoruma gidiyor Rabbim esin hayirlisini versin
Şu an var ya sen yazarken bile okudum sinir krizi geçirdim ya ne kadar rahat gevşek bir adam ya ulan eşinin annesi tamam demlik önemli değil yani parası pulu sonuçta annesinin malı hediye alınmış bir şey sen nasıl kalkıp annene veriyorsun ya ne kadar saçma ya kusura bakma gerçekten.
Yok Estağfurullah ne kusuru ama zoruma gidiyor işte çok yoruldum bıktım tükendim annem bile diyor sen eskiden şen şaklak bi kızdin ne ara bu kadar olgunlastin bitirdiler beni durduk yere agliyorum sinirleniyorum piskolojim bozuldu artık valahi
İnan çok iyi anlıyorum seni işte evlilik öyle basit bir şey değil tüm neşeni güler yüzünü alıyor seçtiğin eş çok çok önemli seni daha da kötü yapar.
Gerçekten sinirlendim ya.
İnsanın elinde değil valahi sinirlenmemek
Bu adamın ne evine ne de sana bir saygısı yok.
Daha çocuk aklı var sanki bunda annesi yönetiyor.
Annesi içtiği sigaraya kadar karışıyor onlar benim haberim yok zannediyor ama herseyin farkındayım bi kere izinliydi dedimki aylece kavaltiya gidelim kirktane bahane uydurdu para yok araç yok yorgunum vs 1 saat sora kalktı çarşıya giti sonra geldi dedi babamın arabası ses cikartiyor götürüp göstericem bende dayanamadim dedim bi kere evde kaldın kavaltiya gidelim dedim kirktane bahane sundu aylenin olunca heryere giriyorsun dedim kavga ettik bana bu zamana dek demedigi lafi dedi dedim ben seni almasam kimse almaz dedim oda bana sen biliyon beni kim alır dedi eski sevgilisini kast etti sonra akşam oldu bana ters ters bakıyordu dedim beni sevmiyonmu nefret ediyor gibi bakıyorsun sustu dedim demeki öyle dedi bosanmakmi istiyon dedim bu neden çıktı dedim sen istiyornmu dedi sen söyle dedim evet ozmn dedi gidip annenle konusyom dedim git gitmiş kendi dediği lafları ben demism gibi anlatmis
Tövbe tövbe ya gerçekten sen evlenene kadar bunun böyle olduğunu bilmiyor muydun? Ya da hiç mi göremedin?
Ne demek bunlar ya ne sana saygısı sevgisi var nede evine ulan madem böylesin neden evlendin ki yani git annen baksın sana otur annenin dizine evlilikte böyle şey mi olur yani anlamıyorum gerçekten bak.
Seni evinden koparıp almış sana destek olması lazım artık kendi ailesi var ne kadar küçük düşünceli bir insan hiç bir samimiyeti yok yemin ederim çok sinirlendim ya.
Şimdi buradan yazacam da olmayacak.
Yorumları okuyanlar da yanlış anlıyor yani evde ki durumu kimse bilemez bekâra boşan demesi kolay oluyor zaten gerçekten çok şey var da yazamıyorum ya.
Resmen cinsiyetinden şüphe duyuyorum şu an onun.
Valhi sonumuz yok bizim annemin evine gitmeyi düşünüyorum bende bıktım valhi
En iyisini yaparsın cidden yani
Yani bir şey dicem de yanlış anlaşılır diye korkuyorum neyse bu burada kalsın sen ne zaman istersen benimle iletişime geçebilirsin.