Gündemi biliyorsunuz Adana'daki kız?

bu kız benım kızkardeşimle aynı okulda okuyor.. aman allahım kızın bir videosu düşmüş nete.. ya cıldıracam.. kızın arkasında ailesi varmış anlamıyorum ya.. tamam kızın üzerine gitmek anlamsız. bu videoyu atan pisligi öldürmek az bile gelir de.. yanı tecavğz yok ortada nıye aile kıza destek oluyor onu anlamadım.. bu kızın hala neden facebook hesapları acık ve aile nete takılmasına izin verıor onu anlamadım... ben olsam o kızı dayak manyagı ederm.. ewladımdır derım alırım götürürm bu sehirden de. net mış telefonmuş yok artık.. böyle destek olunur ya.. bunu yapan o coocuga da gelince. ya erkeklere özellikle soruyorum.. nıye ya.. bana acıklamasını yapın nıye yanı.. yaptın ettın kızı o video ne ya
Güncellemeler
+1 yıl
keşke biraz ne demek istedigimi anlasaydı bazılarınız.. ben burada kızı rencide etmedim. 14 yasındaki bir ufaklıgın neresını rencide edecem. aile suclu. ben bu olaydan sonra vallahı ders aldım. ileride kızım 12 yasına gelsin alacam bu tip olayları tek tek ona anlatacam. cinselligin nasl birsey oldugunu ahlak sınırlarını aşmadan zamanı gelince sana deger veren özelli, kle senınle ewlenmeyı düşünen bir insanla olmasının kendısını daya saygın kılacagını söyleyecem.. siz de böyle yapın.
Güncellemeler
+1 yıl
ayrıca admıne de bunca şikayete ragmen benı ve ne demek istedigimi anlayıp soruyu kaldırmadıgı için ayrı bir teşekkür edeyiorum
Gündemi biliyorsunuz Adana'daki kız?