Aile & Toplum Yılbaşı planınız neler? Leylanursss Takip Et Xper 1 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Evimde yatmak😂 Güncellemeler+1 yıl Uyuyarak giricem muhtemeln hahahaha Yılbaşı planınız neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,6b cevap paylaştı. KS de görüş atmak 0 0 Yorumla
Öylesinen1ck Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kızımı kırmamak için eski eşimle ve kızımla olucam akşam gece de sevgilimle olucam. İki tarafın da gönlü olsun :D 0 0 Yorumla
BlackDeacker Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 371 cevap paylaştı. Arkadaşların planları ve ailemin planları arasında birine karar verecem yarın😅 0 0 Yorumla
Psikopat1yılmazerkek Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Muratgilin damından kırmızı donumla atlamak🤪 0 0 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl kedimle geçircem valla ona bi yaş mama bana da bi vodka dkdkd 0 0 Yorumla
yylnnzvegncc Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Sevgilim partnerim olsaydı onunla birlikte geçirmek isterdim yılbaşını ama yok maalesef 😀 0 2 Yorumla yylnnzvegncc +1 yıl Eğer istersen ve yakinsak yılbaşını beraber geçirelim mı ne dersin 🙃 Yorumla yylnnzvegncc +1 yıl Orada mısın Yorumla
alcohólico Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Muhtemelen evde olurum kalabalık sevmiyorum 0 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. her zaman oldugu gibi full time çalışmak 0 0 Yorumla
Mhrrmysrr Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 795 cevap paylaştı. Evinde yatmak 0 0 Yorumla
Bey__Soner__Milan Takip Et Xper 1 Yaş: 38 +1 yıl Ayy sen öğretmen değil miydin ya antalyadan 0 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Evde PTT 0 1 Yorumla Alemdaralii +1 yıl Hem de 23:00 de uyumalı 😆 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
KS de görüş atmak
Kızımı kırmamak için eski eşimle ve kızımla olucam akşam gece de sevgilimle olucam. İki tarafın da gönlü olsun :D
Arkadaşların planları ve ailemin planları arasında birine karar verecem yarın😅
Muratgilin damından kırmızı donumla atlamak🤪
kedimle geçircem valla ona bi yaş mama bana da bi vodka dkdkd
Sevgilim partnerim olsaydı onunla birlikte geçirmek isterdim yılbaşını ama yok maalesef 😀
Eğer istersen ve yakinsak yılbaşını beraber geçirelim mı ne dersin 🙃
Orada mısın
Muhtemelen evde olurum kalabalık sevmiyorum
her zaman oldugu gibi full time çalışmak
Evinde yatmak
Ayy sen öğretmen değil miydin ya antalyadan
Plan yok maalesef
Çalışmak
beraber yatalım
Evinde yatmak🤣
Evde PTT
Hem de 23:00 de uyumalı 😆