AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben istemem bir şey ama Ksbuddy
Kahve buddy iyi olabilirdi
kahvenin kitabını yazdın yok mu senin kahve buddy in
Yok sen olsana 🤣🤣
yok be benden olmaz kahve buddy olmak için sağlam dedikodular lazım ben anlamam o işten :D
Ay askolsun ben sana kayinvalide görümce ne varsa anlatirim
sen anlatında ben anlamam :D var mı dedikodu dökül bakalım
Oooo ne cok kayinvalide alzheimer oldu
Alisveris olabilirdi..
zevkleriniz uyan dimi
Aynennnn
Ksbuddy
ksnin buddylerine güven olmuyor dostum gelip geçici
Bilmez miyim 8 9 yıldır buradayım elde var sıfır bir tanesi var oda zaten ksye ksde olmak için gelmemişti o kaldı ve dönmedi buralara
sanırım benim 13-14 yıl oldu vefasız bi yer burası
Aslında hep bir şekilde gidenler farklı hesaplarla dönüyorlarda bizi unuttukları için bulmuyorlar.
keyifleri bilir. kendime dönip baktığımda kişiliğimi ve arkadaşlığımı taktir ediyorum. kaybolan varsa kendi rotasızlığıdır.
Aynen ama şu cümleden sıkıldım muhtemelen sende ve burada uzun süre olanlarda duymuştur.
Sen çok iyi birisin keşke seni daha önce tanısaydım.
Bundan sonra hep beraberiz hep arkadaşız
Belki bir gün gerçektede buluşuruz güzel anılar biriktiririz gibi sözler.
Yahu kaçan giden bizler değiliz ki madem iyiyiz neden gidiyorsunuz. Biz sizden böyle sözler de istemedik oysa.
eskiden duyuyordum evet. sonraları yav tatava yapma anı yaşa ilerisini ziktiret diyip sallıyorum. sen kibar bi adamsın dostum ben senin kadar kibar değlim. gün geçtikçe de ağzım bozuluyor maalesef :D
Estağfurullah özümüz neyse sözümüz o olmalı bazen bazıları için geçici değişmek bunu manipüle etmiyor maalesef
kimse gerçekte ne iistediğini bilmiyor maalesef. anlık rüzgarlara göre savruldukları için. uzun dostluklar kurulamıyor. ben küçüklüğümden beri gündelik telaşlara verilen tepkilerle karaktere bağlı olan asıl kişiliği ayırt edebiliyorum. hayatıma giren insanlara da genelde teklifim uzun yol arkadaşlığı şeklinde oluyor. Ama insanlar anlık ego tatminleri gözlerini kapadığı için uzun vadede düşünemiyor maalesef.
Orası öyle insan anlaşabildiği kişilerle yola devam etmeli ama çok ısrar edince veya bir şekilde yine denk gelince sanalı bahane ediyorlar neden gittin sorusuna
Sanalda kimseyi hayatıma almıyorum bahanesiyle
Yahu en yakın arkadaşını bile türlü bahanelerle ekip
Veya birini beğenip o kişiyi sanalda arayıp bulup iletişim kuruyorsun sonra sanalı bahane ediyorsun.
Onca zaman konuşup gülüp eğlenip topluma açık bir yerde oda yolumuz düşerse bir kahve içmeye hemen sanaldan birini hayatıma almıyorum demek kaçmanın bahanesidir.
Ne yani başka ülkeden iyi anlaştığın birisi seni ziyarete gelecek yok gelme mi diyeceksin bir yabancı ile yine iyi anlaştığın aynı dili konuştuğun birisi ile bunu bahane etmek ne yazık ki üzücü bir şey.
Neredeyse reel sanala dönmüşken bunun ardına sığınmak uzun dostluklar kurmaya engel oluyor.
aynen katılıyorum sana. ben şeyle çok karşılaşıyorum. herhangi birinin bir derdi var tamam mı. ve ben işi gücü bırakıp yardım ediyorum ciddi zaman harcadıklarım oldu. tabiki bir beklentim yok o ayrı. kişinin aylarca yıllarca uğraşıp çözemediği şeyi çözüyorum. anam bir iltifatlar bir yüceltmeler. vay efendim harikasın vay efendim ışık oldun resmen yok bundan sonra ölene kadar yanındayım vs vs vs abartı abartı laflar. 2 gün geçiyor cart kişi kayıp. ulan bi vedalaşsaydın ayıptır dimi
Hah işte ondan bende muzdaribim/dim yani ama uzun zaman oldu dertleşmeyi bıraktım uykusuz gecelerine mi yanasın onu motive etmek için acaba yanlış yönlendirir miyim diye yaptığın okuduğun izlediğin makale videolara mı yanarsın.
Çünkü öyle insanlara denk geliyorsun ki o kadar çaresizler ki gücü kalmamış birisi duysun yardımı olmasada yalnız olmadığımı bileyim diyenler.
Derdini çıkarsız zaaf gütmeden olabildiğince empati ve motivasyonla araştırmalar yaparak dinliyorsun bir noktadan sonra bırakmakta olmuyor çünkü ona olmadığı kadar iyi gelen hiç bir şey olmayınca gidemiyorsunda
Hiç unutmam kızın birisi kamerada kendine zarar veriyordu o kadar psikolojisi bozuk ki bileklerini kesmesi an meselesi hayda gelde git ona iyi geldikten sonra neye bulaştım ben noktasını çoktan aşıyorsun.
Arada savunduğu şeylerin aksine melek gibi görünüp sapık çıkanlarda oluyordu birisinin enses olmasını iki saat sonunda kanıtladım itiraf aldım
Bir sürü sonu emniyete bağlanacak şeylerle karşılaştım da
Keşke basit hep karşımıza çıkan aşk acısı çekenler olsa türlü türlü insan var
Pamuk iplği şeklinde hareket etmek gerekiyor sende bilirsin
Sonuçta psikolojim bozuldu durdu dedim bu böyle olmayacak emniyet miyim ben Müge anlı mıyım banane enlnde sonunda başım belaya girer dedim artık kimse ile dertleşmiyorum kafa rahat
Abi bana gelip
boyum eşimden uzundu şimdi eşimin boyu benden uzun diye tribe girip kendine zarar veren var ya gelde bu insanlara anlat iyi gel rahatlat psikolog olsak kafayı yeriz. O derece değişik insanlar var azcık okusalar azcık araştırsalar bir çoğunu kendileri çözer aslında ama yok işte
aynen bende yaşadım bi çok şeyini. hatta sanalı geç baya baya reel olarak hayatına müdehale edip ipten aldığım. mesleğini ailesini hatta hayatını kurtardığım çok insan oldu. düşünüyorumda birileri benim yaptıklarımı bana yapsa ömür boyu minnet duyardım heralde
İşte buda insanın vefasızlığını ortaya koyuyor çünkü kaostan beslenilen yerde güneş doğmaz dostum. Fırsatını bulunca aynısını yapmazlar ama vefasız olurlar.
dediğim gibi çok umrumda değil aslında karşılık beklemedim ama. insanın kaybolacakken bile bir veda etmesini beklersin. büyük ihtimalle benim yaptığım iyiliği çoğuna babası yapmamıştır. bir çok kadın bir çok erkek var. hadi kadınları kısmen anlıyorum. her kadının hayat kontrolü kendi elinde değil erkeklere noluyor onu anlamıyorum :d
Onu bende anlamıyorum erkeklerde tuhaf kadınlara gelince stokholm sendromu gibi yapışmalarını da ben anlamıyorum giden neyse de her açıdan gerek derdine gerek duygusal boşluğuna iyi gelip onarmak için yaptığın her çabaya sonunda karşılık bekliyorsun gibi davrananlardan da sen kaçmak zorunda kalıyorsun çünkü iyilik yapmışsın kaçmasan olmaz orası da ayrı ironi :d
aynen. dostum sanırm biz overthinker olduğumuz için bu kafadayız.
En mantıklısı senin argosal bazlı yaklaşımın gibi benimde banane deyip kimseyle uğraşmamak. Sonuçta su akar yolunu bulur.
F Buddy isterdim 😄
ahahaha o cepte birader onu istemeyen erkek yok zaten :D