Yani erkek bir şey rica etse kadın yapmak istemezse bile yaparım, denerim, bakarım mi diyecek?🤔🤔
🌸🤍☺️
🌸🤍☺️
Hayır, bir erkeğin kendisine hayır denmemesi düşünülemez ve sağlıklı bir ilişki veya etkileşimde bu tür bir beklenti sağlıklı değildir. Herkesin kişisel sınırları ve tercihleri vardır ve bu sınırlar saygı görmelidir.
Sağlıklı bir ilişkide, iki taraf da birbirlerine karşı saygılı olmalı ve kişisel sınırları kabul etmelidir. Hayır demek, bireyin kendi ihtiyaçlarını ve sınırlarını ifade etmesinin bir yolu olabilir ve bu, sağlıklı bir iletişim için önemlidir.
Bir kişiye sürekli olarak hayır denmesi veya karşılaşılan her durumda olumsuz bir yanıt alınması da sağlıklı bir ilişki için uygun değildir. Ancak, her iki taraf da rahat hissetmelidir ve bir kişi hayır dediğinde bu sınırlar saygıyla karşılanmalıdır.
Unutulmamalıdır ki her iki tarafın da izin ve rahatlık hissettiği bir ortamda iletişim kurmak sağlıklı bir ilişkinin temelini oluşturur. İlişkilerde açık iletişim, anlayış ve saygı önemli faktörlerdir.
Ben bir erkek olarak Kadının Mutlu olacağına inanıyorsam yapmaya çalışırım. Yapamasam da onun için çaba sarf ettiğim yapmak istediğim, onu bir nebze de olsun mutlu eder diye düşünüyorum
Cevap
5Cevap
eger senin istemedigin biseyse evet demende kendine saygısızlık olmazmı
Müslüman erkeklerinin çoğu hayır denmesini istemez.
Köle değil ki herşeye evet desin kadın
Tabi ki köle değil. Ama evet demek mutlu etmek istiyorsa. Mutlu olacağını düşünüyorsa. Kölelik değil bence. Tabi her iki taraf içinde geçerli bu
Sence?
Erkek kadınların azdirip kacanlarini sever
Öyle bir kaide yok bence
sanırım evet
İsteyebilir.
Uğraşmak daha çok hoşuna gidebilir.
Algım bozuldu soruyu doğru mu anladım bilmiyorum erkek bir şey isterse her şeye evet demesini olur demesini bekler tabii. Hangi erkek beklemez ki. Ama bazısı da zorlar yani. Hani istemez de yan cebime koy diyen tipler vardır kovalatır biraz onu da sever yani.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?