Tesettürlüyüm açılmak istiyorum?

11 ya da 12 yaşımda kendi isteğimle kapandım sülaledekğ herkes kapalıydı büyük bi heves vardı içimde, şu an 18 yaşındayım ve son 2 senedir açılmak istiyorum; bir sürü makyaj yapıyorum, boynumu kapatmıyorum, giydiğim pantolonların ya da eşofmanların paçası bacağımı gösteriyor gibisinden kapalılığa uymayan bir sürü özelliğim var ve sanırım karakter olarak kapalılığa müsait bit kişilik değilim. hiçbir zaman dekolte vb giymeye heveslenen ya da saçını savurmaua falan heveslenen açılmayı özgürlük olarak gören birisi olmadım. hâlâ da öyle düşünmüyorum. sadece başımdaki örtüyü hakkıyla tşaıyamıyorum ve dış görünüş olarak aşırı takıntılı bi insanım, çirkin olduğumu düşünür ve sürekli suratıma falan bakarım. tesettürlü iken de daha çirkin oluyorum. insanlar dış görünüşümle vb de sürekli dalga geçer zaten. sizce de açılmak en iyi karar değil mi? nasıl yapacağımı da bilmiyorum sülalemin tepkisi annemin tepkisi babamın tepkisi vb nasıl olur bi fikrim yok asla. psikologa önceden gitmiş biriyim yeniden başlamayı düşünüyorum birkaç sıkıntımın yanında bundan da bahsedip bu konuyu annemle psikologun konuşup anneme ne tepki vereceğini öğrenmek istiyorum

Tesettürlüyüm açılmak istiyorum?