Şimdi gelsen var ya filmlerde var ya geçmişten geleceğe zaman makinesi ile gidiyorlar. Aynen öyle olursun 😂 çok değişti çok ama toplanma alanı duruyor birtakım farklılıklar olsanfa
Var kıyafetlerim ama ben oyunu bırakırken ortam çok bozuldu sarmadı ben terki diyar eyledim boş bir oyun ilk çıktığı sezon cidden harikaydı sonds civitti dahada adım atmam ancak kendi takimim olur akraba vs o şekil gelirim onada gelmem çok zaman aliyor olayiyor bide sinir yapiyor bende stres atacağım yerde🤣🤣🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Benim planlarım yok maalesef
Yılbaşına özel tatlı yapmayı planlıyorum 🥳🤤
Kış tatilimi yapma kanka hasta olarasin
Tatil değil kız tatlı tatlı 🤤
Kor gözümle yanlış okumuşum kanka kusura bakma ne tatlısı yapicaksin
Sorun değil kanka. Şekerpare yapıcam inşaallah 🥰
Bizede gönder sevmiyorum ama yiyesim geldi 🤣
Aha ha olur gönderirim 🤣
Her zaman ki gibi o saattlerde pubg oynarım herhalde
PUBG mi oynuyorsun rutben nedir
Asustasıyım ama rütbesiz v tdm hepsini oynuyorum.. sen de mi oynuyorsun
Oynuyordum bir dönemler 3. Sezondan 6. Sezona kadar filan oynadım
Çok oldu oynamayalı benden sonra yüz kee guncelleme gelmiştir şu an girsem fransiz kalırım 🤣🤣🤣toplanma alanı duruyormu bari
Ne canlar aldık beh hey gidi m416 ile🤣
Şimdi gelsen var ya filmlerde var ya geçmişten geleceğe zaman makinesi ile gidiyorlar. Aynen öyle olursun 😂 çok değişti çok ama toplanma alanı duruyor birtakım farklılıklar olsanfa
Geliyorum dur hemen macera olsun
🤣🤣🤣
Geçmişten geldim ben atanizim derim
Eski sezon kıyafetlari varsa çok havali oluyor 😂 çıkın çıkın gelin
Var kıyafetlerim ama ben oyunu bırakırken ortam çok bozuldu sarmadı ben terki diyar eyledim boş bir oyun ilk çıktığı sezon cidden harikaydı sonds civitti dahada adım atmam ancak kendi takimim olur akraba vs o şekil gelirim onada gelmem çok zaman aliyor olayiyor bide sinir yapiyor bende stres atacağım yerde🤣🤣🤣
Bak orada o kadar haklısın ki çok toksik bir kitle var. Bende soğudum sırf alışkanlıktan giriyorum.
Burada benim eski mekan yeni yeni dönüyorum buralara. Bura da çok değişmiş 😂
PUBG new state oyna oradakiler daha elit gerçi onuda çok oldu oynamayaligi şimdi ne olmuştur bilemem
boş ver oynama oyun moyun ya boş bişe zaten
Valla bu ara bir arayıştayim. Huzur olsun candy crush bile oynarım 🙃
Hadi bakalım PUBG den bir kişi daha eksildi 👏👏👏
Bakalım burayi da deniyorum da burada pek masum sayılmaz eskiden saatlerce kalırdım bu sitede
Son pubg bükücü 😂
Ahaha öyleyim ya çok biraktirdiklarim var tek tek kayıyorlar yıldız gibi yıldızlarda kayar durmaaz yerinde 😎😎😎
Bir yıldız gibi kayarım hayatımdan yapacağın tek şey diyecek tutmak olur ardımdan diyorsun😂👑
Yanlış yazmış ya dilek tutmak yazacaktım 😂
Yook başka frekansa geçme öyle demiyorum bir yudum su veremesmisin diyor şarkının devamı 🤣🤣🤣
Şarkıda saçma su ne alaka 😂az önce yıldızlarda dolaşıyorduk
Hayır yıldız kayiyordu
Hayır durmuyordu yerinde 😁
Tamam sensin kralsın tamam
Üzdü...
Evet var. Bütün ahali benim eve geliyor
Sülale sendemi toplanicak
Arkadaşlarım geliyor akraba değil
Planım yok
Kutlamiyormusunuz
Hayır
👏👏👏