Aile & Toplum Eşimi yıkasam tepkisi ne olur 🥰? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sırtını falan kendisi çok iyi yıkayamıyor eli yetişmiyor dün anlattı ama sen yıka da diyemiyor galiba çekiniyor mu anlamadım ben kendim yıkasam olur mu saçma mı düşünüyorum Güncellemeler+1 yıl Soruyu fesat anlamasanız! Eşimi yıkasam tepkisi ne olur 🥰? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
осаменост Takip Et Xper 6 Yaş: 126 , eic 100% +1 yıl Duşa girerken yardıma geleyim mi de. Zaten beraber de duş alırsınız 😂 0 0 Yorumla
alpp3838 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 911 cevap paylaştı. Tabiki yıka... Hem banyoda belki maç da yaparsınız 😉😄 0 0 Yorumla
sohbet_severmisin_ Takip Et Xper 6 Yaş: 63 , eic 100% +1 yıl zaten evlilikte kadın erkek beraber banyoya girebilir ntrmalide bu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl o duştayken gir kese yapacağım de güzelce yıka onun için de nostalji olur kendini çocuk gibi hisseder:) 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. sırtını kesele yeter:) 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. direk gir yanına 0 0 Yorumla
orkob17 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yıkarsın nolcak 0 0 Yorumla
DümendenSporcu Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Kaç yıllık evlisiniz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yeni çok yaa ondan çekiniyorum :( Yorumla DümendenSporcu +1 yıl Zor ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Duşa girerken yardıma geleyim mi de. Zaten beraber de duş alırsınız 😂
Tabiki yıka... Hem banyoda belki maç da yaparsınız 😉😄
zaten evlilikte kadın erkek beraber banyoya girebilir ntrmalide bu
o duştayken gir kese yapacağım de güzelce yıka onun için de nostalji olur kendini çocuk gibi hisseder:)
sırtını kesele yeter:)
Guz3l okur yardimci olmakk
Yika nolacak oda seni yikasin
yıka ya ne olacak ne garipsiniz
direk gir yanına
Yıkarsın nolcak
eşin niye çekinsin niye bir şey olsun
Neden olmasın
Bişey olmaz
Kaç yıllık evlisiniz
Yeni çok yaa ondan çekiniyorum :(
Zor ya