Yurttan çıkarıldım ve bu yüzden babam 4. sınıfta okulu bırak eve gel seni öldürücem dedi. Antalya’da nerde kalabilirim?

Dün gece burdan bi mal bana nerdesin ben de antalyadauım yazmıştı benim evim 2+1 kapını kitler uyursun demişti gece 4te sonra uyudu sabah 8de kalktım engellemiş bi insan neden böyle bi şey yapar? Yurttan bi kız bana kafayı takıp arkadaşlarını da toplayıp iftira olmasına rağmen 10 tane dilekçe verdiği için çıkarıldım dilekçeleri işleme koymuycaz seni atmayalım siciline işler hemen çık dediler annem de bana hep evimden çık istemiyorum derdi zararsız sakin bi kızım yurtta 4 oda değiştirdim son odam en beteri çıktı ışık ve seste uyuyamadığım için değiştirdim birine kendi isteğiyle özel bi hayatımı anlatmıştım arkadaşlarına yaymış müdüre 10 kişi dilekçe vermişler beni tanımayan insanlar müdür de bu yüzden siciline işlenmeden çık dedi çok kötü hayat ya üniversite 4. sınıfa kadar gelmişim bırakamam okulu ve anneme 6 yıldır anne demiyorum asla dçnmem babamı aramış idare kızlara özel hayatını anlatıyormuş kızlar rahatsız oluyormuş demiş babam bana eve gel yoksa ya sen ya ben dünyaya fazlayız yazdı

Yurttan çıkarıldım ve bu yüzden babam 4. sınıfta okulu bırak eve gel seni öldürücem dedi. Antalya’da nerde kalabilirim?