Merhaba Düzgünce yorum bekliyorum?

37 yaşındayım 1 evlilik yaptım cocuğum yok. Kız arkadaşım benim gibi sağlıkcı 2 aydır konuşuyoruz kendisi 2 evlilik 1 nişan atmış 34 yaşında. İlk evliliği 2 yıl sürmüş eşi borclandırdığı için ayrılmış. Daha sonra nişanlanmış nişanlısı ailesine küfr ettiği için ayrılmış. İlerki dönemlerde evlenmiş 2 ay sürmüş eşi şiddet gözteriyormuş ve şizofren olduğunu söyledi. Cok zorluklar yaşamış cocuğu yok. Fakat benim anlamadığım tamam 1 evlilik yaptın olmadı ayrıldın. Nişanlandın olmadı son evliliğinin 2 ayda bitmesi bana normal gelmiyor. Adamı araştırdım gayet sevilen sayılan biri. Araştırmazsam bile 34 yaşında bir kadın 2 evlilik 1 nişan atması benim ailemde var şimdi 3 kocalı biri diycekler. Ama seviyorumda.

Güncellemeler
+1 yıl
Ve herkesin yorumunu okudum. =) Son kocasına ulaştım adamı karakol adliye rezil etmiş. Ayrıca bilezikler altınları götürmüş 2. ayda. Adam dava dilekcelerini attı. Eşini şizofrenlikle suclamış erkek değil demiş adam hastahaneye sevk etmişler öyle bir sorun çıkmamış bu tazminat ödemiş adama =) yani olumlu yorum yapanlar çok iyi niyetlisiniz.
Merhaba Düzgünce yorum bekliyorum?