Bir kız arkadaşım senelerdir psikiyatriste gidiyor. Ama son zamanlar bana acayip şeyler söylemeye başladı. Kendisi Polonyada yaşıyor. Orada bir Italyan sevgili edinmiş sonra çocuk Polonyadan ayrilinca arkadaşimdan ayrilmak istemiş. Sonra çocuk arkadaşimin evine hediyeler gonderiyormuş yeniden bir araya gelmek istemiş. Ve dun de bir eski Türk sevgilisi ile görüşmek istediğini ama arkadaş gibi davranmak istediğini söyledi. Eski sevgiliye kah İtalyan dedi kah da Türk dedi , kafam karıştı. Arkadaşım uyduruyor mu napıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Yalan söyleyip söylemediğini nasıl anlarım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yalan atıyo
Ayrıca adresine hediyeler gönderiyorsa eğer adam Polonyada değil. Arkadaşim Polonyada yaşıyor. Başka ülkeden hediye göndermek için kargo filan bir sürü işlem var bilidiğim kadarıyla🤔
Aynen yalancı. o
Kafa karıştırıcı bir şekilde yazmışsın.
Böyle anlattı ne yapayım
İşte eski sevgilisi olduğunu söyledi.. önce İtalyan olduğunu dedi. Sonra bir Türk eski sevgilisi olduğunu dedi. Eski sevgiliden bahsedince kah İtalyan diyor Kah Türk
İtalyan bı adamla sevgili ve mutluymuş ardından ayrılmışlar ama adam barışmak istemiş cevapsız bırakmış adamı ve eski türk bir sevgilisi var (yürüdüğünü belli etmeden arkadaş amacı ile yaklasip) ona mı dönmek istiyor? Eğer böyleyse olay bilmiyorum çokta karmaşık değil anlattıklarına değil bence arkadaşının fiziki değişikliği var mı ya da başka hareketleri tavırları nasıl gözlemle ciddi bir rahatsızlığı sorunu olabilir sende psikoloğa gidiyor demişsin zaten
Çok yakın değilseniz ve bı rahatsızlığı olduğundan eminsen kızın durumunu ailesine söyleyebilirsin tehlikeli yani
Evet evet maalesef uzun süredir görüşemiyoruz ama kafama takılan soru Italyan sevgilisi Polonyada yaşamıyor ve çocuğun arkadaşımın evine hediyeler gonderdiğini söylüyor. Başka ülkeden bir şey gelince bildiğim kadarıyla direk kapıya gelmez. Kargo filan işlemi var
Bana önce ailesi ile pek yakın ilişkisi olmadığını söyledi. Annesi ile hic görüşmüyormuş filan. Ama geçen de annesinin yanına gittiğini söyledi
Evet haklısın ama işte kızı görmediğim için bir şey diyemiyorum dediğim gibi sen bi gözlemle kızı ciddi bi problemi olduğunu fark edersen bir yakınına durumu bildir o ilgilensin
Tobestafurullah cidden tehlikeli ve sorunları var o zaman kızın dikkat etmelisin
Babasi aldatmiş terk etmiş. Başka kadindan çocuklari varmiş filan dedi. Nebileyim ya kafam karıştı benim de
Hani bana karşı bir zararını da görmedim ama evet haklısın dikkat etmekte fayda var. Maalesef ortak tanıdığım bir arkadaş filan yok
Yuh abi ya kız çok şey yaşamış ve psikolojik açıdan kötü durumda ya da manyagin teki, şizofren falan her şekilde normal değil yani
Valla anlayamadım sinirim bozuldu. Belki de gerçekten babasi öyle yapmıştır o yüzden psikolojisi bozulmuştur simdi yalanlar atıyordur
olabilir
Var bı tutaraizlik
Italyan sevgilisinin Polonyada olmadığını, ama çocuğun arkadaşımın evine hediyeler gonderdiğini söylüyor. Bu kafami karıştırdı. Başka ülkeden hediye kabul etmek için kargo filan işlemi olmalı. Direk kapıya gelmiyor bildiğim kadarıyla
Hediye göndermek için farklı ülkede olamnin sakıncası yok
Ya tamam da ama sen kargo şirketi ile anlaşman filan olmalı. Direk kapıya gelmiyor hediye
Salliyodur o zaman