Aile & Toplum Bugün sevgilimde kalacağım, aileme ne diyebilirim? Lilithyy_ Takip Et Xper 2 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Geri dönmesem ne olur en kötü Bugün sevgilimde kalacağım, aileme ne diyebilirim? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SuRPriSeloVE55 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Kumbaramı bozduracağım haberiniz olsun de ablar onlar 2 5 Yorumla Lilithyy_ +1 yıl O ne öyle ya Yorumla SuRPriSeloVE55 +1 yıl Sen sevgilinde kalınca cinsellik yaşayacaksın ya onu diyorum Yorumla Lilithyy_ +1 yıl Onun için gitmiyorum ben Yorumla SuRPriSeloVE55 +1 yıl Öyle olacak ama Yorumla Lilithyy_ +1 yıl Hayır istemiyorum Yorumla
Blacksnake3513 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Hayatını karartma saçma sapan kararlar alıp ben sana diyim 1 6 Yorumla Lilithyy_ +1 yıl Sadece bir gün yanında kalacağım ne var.. Yorumla Blacksnake3513 +1 yıl 1 günün 1 ömrüne bedel olur işte onu anlatmaya çalışıyorum Yorumla Lilithyy_ +1 yıl Niye ya Yorumla Blacksnake3513 +1 yıl Ya bişey yapsa sana napıcan Yorumla Lilithyy_ +1 yıl Neden bana zarar versin seviyor beni o da Yorumla Blacksnake3513 +1 yıl Hergün neler neler görüyoruz bi de senin ailenle aranın bozuk olduğunu da biliyorsa istediğini yapar aklını kullan boş ver Yorumla
H2__O Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı. Doğruyu söyle, en kötü doğru en iyi yalandan iyidir. 1 0 Yorumla
pwlinsiu Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Gitme bence nasıl güvenebiliyorsun 1 1 Yorumla Lilithyy_ +1 yıl Sevgilim çünkü Yorumla
gumuskasik Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Sevgilinde kalacağını söyleyebilirsin. 1 2 Yorumla Lilithyy_ +1 yıl Kızarlar Yorumla gumuskasik +1 yıl Hayatında her zaman kararlarına kızacak insanlar olur. Konuşarak ikna etmek yerine yalan söylemeyi tercih etmek içinden çıkılmaz durumlar yaşamana sebep olabilir. Yorumla
Huzurun_Rengi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Mervekerde kalıyorum bugün diyebilirsin. 1 5 Yorumla Huzurun_Rengi +1 yıl Sen bu çocuğa verecen de bahane arıyorsun. Yorumla Lilithyy_ +1 yıl Gerçekten kötü hissediyorum 🙁 şimdi de hasta hasta okula gidicem mesela Yorumla Huzurun_Rengi +1 yıl Vereceğin için mi kötü hissediyorsun. Bence gayet kararlı görünüyorsun Yorumla Lilithyy_ +1 yıl Ya hayırr ne diyorsun Yorumla Huzurun_Rengi +1 yıl Benlm dediğim gayet net. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Baba bugün vurduruyorum hakkını helal et yaz 0 2 Yorumla Lilithyy_ +1 yıl Terbiyesiz.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Terbiyesiz varsa burada o da sensin, kaybol Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Mervelerde ders çalışacağım de 😂 1 0 Yorumla
Rich_Sanchezs Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 451 cevap paylaştı. pompaya gidiyorum de 1 1 Yorumla Lilithyy_ +1 yıl Gerçekten bunun için evden kaçmazdım Yorumla
hayalleriçindee Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 90% +1 yıl Seks yapmayamı 1 6 Yorumla Lilithyy_ +1 yıl Hayır Yorumla hayalleriçindee +1 yıl E ne için yani gidip kalırsan seks olur büyük ihtimal Yorumla Lilithyy_ +1 yıl Kötü hissediyorum o bana iyi geliyor Yorumla hayalleriçindee +1 yıl Bende iyi gelirim Yorumla Lilithyy_ +1 yıl Hayır öyle demek istemedim ya Yorumla hayalleriçindee +1 yıl Ne demek istedin peki Yorumla
masörbirbey Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl gunduz kal 1 1 Yorumla Lilithyy_ +1 yıl Okul var Yorumla
ismail04 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 833 cevap paylaştı. Kaçtın mı 1 8 Yorumla Lilithyy_ +1 yıl Yo Yorumla ismail04 +1 yıl Kaçınca pişman olacaksın Yorumla Lilithyy_ +1 yıl Hayır ☹️ Yorumla ismail04 +1 yıl Neden Yorumla Lilithyy_ +1 yıl Onu seviyorum Yorumla ismail04 +1 yıl Onun sevgisindrn emin misin Yorumla Lilithyy_ +1 yıl Evet Yorumla ismail04 +1 yıl Sen bilirsin Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. merveler de :D 1 2 Yorumla Lilithyy_ +1 yıl Dedim sjdj Yorumla İsmaill19 +1 yıl z kuşağı hızlı :D Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. mervelerdeyim :) 1 0 Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sevgilimde kalçam de 1 0 Yorumla
Tutkuluromantik Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 425 cevap paylaştı. Mervelerdeyim dersin 1 0 Yorumla
ZAYND Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Mervelerde kalıcam 1 6 Yorumla ZAYND +1 yıl Hamile kaırsın Yorumla Lilithyy_ +1 yıl Yuh ya Yorumla ZAYND +1 yıl 1 gece tek mi Yorumla ZAYND +1 yıl Prezarvetif al bence Yorumla Lilithyy_ +1 yıl İstemiyorum ki öyle bir şey Yorumla ZAYND +1 yıl Tamam bir daha yazma Yorumla
Zaza343434 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Seni * sevgilin 0 8 Yorumla Lilithyy_ +1 yıl ? Yorumla Zaza343434 +1 yıl Mokokko olur diyorum Yorumla Lilithyy_ +1 yıl İstemiyorum, olmaz Yorumla Zaza343434 +1 yıl O zaman eve gitme seks seni azdırir sende istersin Yorumla Lilithyy_ +1 yıl Gittim zaten Yorumla Zaza343434 +1 yıl Ee bir şey yaptinizmi Yorumla Lilithyy_ +1 yıl Hayırr öpüştük sadece Yorumla Zaza343434 +1 yıl Eleme olmadimi 😃 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Kumbaramı bozduracağım haberiniz olsun de ablar onlar
O ne öyle ya
Sen sevgilinde kalınca cinsellik yaşayacaksın ya onu diyorum
Onun için gitmiyorum ben
Öyle olacak ama
Hayır istemiyorum
Hayatını karartma saçma sapan kararlar alıp ben sana diyim
Sadece bir gün yanında kalacağım ne var..
1 günün 1 ömrüne bedel olur işte onu anlatmaya çalışıyorum
Niye ya
Ya bişey yapsa sana napıcan
Neden bana zarar versin seviyor beni o da
Hergün neler neler görüyoruz bi de senin ailenle aranın bozuk olduğunu da biliyorsa istediğini yapar aklını kullan boş ver
Doğruyu söyle, en kötü doğru en iyi yalandan iyidir.
Gitme bence nasıl güvenebiliyorsun
Sevgilim çünkü
Sevgilinde kalacağını söyleyebilirsin.
Kızarlar
Hayatında her zaman kararlarına kızacak insanlar olur. Konuşarak ikna etmek yerine yalan söylemeyi tercih etmek içinden çıkılmaz durumlar yaşamana sebep olabilir.
Mervekerde kalıyorum bugün diyebilirsin.
Sen bu çocuğa verecen de bahane arıyorsun.
Gerçekten kötü hissediyorum 🙁 şimdi de hasta hasta okula gidicem mesela
Vereceğin için mi kötü hissediyorsun. Bence gayet kararlı görünüyorsun
Ya hayırr ne diyorsun
Benlm dediğim gayet net.
Baba bugün vurduruyorum hakkını helal et yaz
Terbiyesiz..
Terbiyesiz varsa burada o da sensin, kaybol
Mervelerde kalacağım
Mervelerdeyim deme de
Mervelerde ders çalışacağım de 😂
pompaya gidiyorum de
Gerçekten bunun için evden kaçmazdım