Kadınları derken hepsini değil ha bir tanesini, hemen aklınız hepsine gidiyor terbiyesizlerrr
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Boş konuşuyorsun.. artık bu zamanda kadınlar PARAyı seviyorlar , senin yaşın küçük olduğu için şu an bunları söylüyorsun. Etraf düzgün erkek dolu ama kadınlar nerede şrefssiz iittt köppekk dinsiz imansız piislik onlaır seviyorlar.
Ayrıca kadınlarının çoğunun tanışmaya HİÇBİR ÇABALARI YOK ! medya ve internette kadınlara sürekli TEK TARAFLI GAZzz veriliyor, kadınla rçok değerli siz kaçacaksınız erkek kovalayacak erkek KÖPEK vs vs vs pisslik pislik propaganda ve beyin yıkayan telkinler.. Erkekleri sürekli kötülüyorlar , erkeklere ssappıık taacciizcii kaatiill aabaazaa gibi nekada raşağlık piislik hakaretler varsa ediliyor TV de internette ! Artık düzgün erkekler kendilerini "GERi" çektiler vehiçbir kadınla zorla ilgilenmiyorlar ! bu durumu siz kadınlar beyinlerinizi yıkayan kardeşim akıl hastası KEL GAY ya da feminist pisslik ilişki uzmanlarını boş yalan dolan uydurma tavsiyelerini dinleyip bizlere uygulayarak yaptınız. Aşk sevgi karşılıklıdır fakat kadınların çoğu beyyinnsizce böyle bir ülkede ve böyle bir ortamda erkekler durup dururken gelip tanışacak sanıyorlar ve TAMAMEN Yanılıyorlar. Hiçbir erkek istenmediği yere ZORLA gitmez, sen bakmıyorsan ililenmiyorsan tnaışmaya HİÇBİR ÇABAN YOKSA sana düzgün hiçbir erkek gelmez ! sadece sappııklarr gelir , her kıza zorla gidip tanışan yüzsüün kööpekkler aldatan kandıran çook konuşan pisslikk kötü erkekler gelir.. Aşk sevgi pizza pide değildir , pizzayı pideyi bile SEN sipariş edersin ve öyle sana gelir , senin kapına gelir.. ama Türk kadını kendi hiçbir çaba göstermeden yan gelip yatıp durup dururken aşk sevgi ayağına gelecek onlarda armut pişecek ağzıma düşecek diye bekliyorlar ve belalarını buluyorlar sappıklar geliyor ayaklarına düzgün erkekler bekliyor..(bir çağrı bir yeşil ışık bir çaba bir bakış bir sebep ama YOK? Türk kızları telefonla oynuyorlar, kime baktıkları belli olmasın diye ezikçe gözlük takıyorlar, kimseyi duymak istemedikleri için kulaklıkla geziyorlar vs vs ilietişimi engelleyen birsürü boktan detay var ! ve kadınlar bu iletişim engelleyici olayların hepsini güle oynaya yapıyorlar ve erkek gelsin diye bekliyorlar yüzzsüce saygısızca) Erkekten ilgi saygı sevgi beklerken erkeğe hiçbir faydası olmayan bakmayan ilgilenmeyen sevmeyen ama ondan herşeyi isteyen aç gözlü bozuk kadınlarla dolu etraf amaçlarıda sevgi değil PARA !
Ayrıca senin böyle birşeyi söylemenin daha derin bir nedenide var.. Dinsizlik kitapsızlık.. kadınlar modern medeni dinsiz kapitalist şehir hayatına ayak uydurmuş başı boş özgür kız modunda yaşarlarken erkeklerden "ETİK" olmalarını bekleyemezsin! Ya sende etik ve düzgün olacaksın ya da hakettiğin bozuk erkeği bulacaksın ve buluyorlarda zaten. Sen bozuksan alkoliksen dinsizsen uyuşturucu kullanıyorsan vs vs ozaman bulup bulacağın erkekte senin aynen olacaktır, zaten düzgün erkeklerde seni istemeyeceklerdir. Bazı akılsız MAL kadınlar birde bunu üzerine erkekten kaç o seni kovalayacak diye beyin yakan mantık dışı akılsızca tavsiyelerde bulunuyorlar , bu gerriizzeekaaalılar istedikleri kadar kaçsınlar düzgün hiçbier erkek KO-VA-LA-MAZ ! o akıl hastasını. çünkü istemedeiği yere zorla gitmek o erkeği saapıık durumuna düşürür bu ülkede ! Sen sen ol sevdiğin erkekten kaçma ona saçma sapan saygısız hareketler yapma onu kaçırırsın ! artık hiçbir şey eskisi gibi değil.. zaman çok değiştir olaylar çok farklı ! artık erkekler kendilerine saygısı olmayan sevmeyen değer vermeyen , erkeğe kafa tutan , şımarık eg0lu bozuk kadınları istemiyorlar , haklılar ! kadınlarda erkekleşme erkek gibi davranma hastalığı yaygınlaşmaya başladı ve bu aşırı şekilde itici soğutucu bir olay.. yok güçül kadınmış yok özgür kızmış vs vs kadınları yanlışa yönlendiren ve bozan tonla propaganda yapılıyor TVde ve internette.. çok kötü zamanlardayız.
Ayrıca bir kadın erkeğini kendi kontrol eder onla ilgilşenir ilgisini verir aşkını verir ve aklına öyle girer ! Erkeğin aklına girersen onun aklı başkasına gitmez.. peki ne demek bu? onu saymak onu sevmek onu kendin gibi düşünmek ve bağlanmak vs vs.. erkek bunu farkedince zaten o kadını bırakmaz başkalarıyla ilgilenmez.
Ve eas konu açlık , cinsel açlık.. dinen evlenmeden ilişki yaşamak yasak! insanlar birbirlerini aşkı sevgiyi oyuncak etmesinler , ciddi olsunla raile kursunlar diye evlilik şartı var ama neyazıkki yakarıd ayazdığım gibi modern medeni dinsi kafir kapitalist şehir hayatı tamamen Şeytana çalışıyor artıkv e insanlar birbirlerinin aşkı sevgisiyle oyuncak gibi oynuyorlar dalga geçiyorlar , takılıp ayrılıyorlar.. ve her biten ilişkiden sonra kadın ve erkeğin içindeki aşk sevgi aynı telefon şarjı gibi azalıyor. bunu şarj etmek için uzun süre yalnız kalıp beklemek sürekli yeni aşk sevgi denemesi yapmamak gerekiyor fakat bunu uygulayanda yok. sürekli enerji harcıyor insanlar boşa? ciddiyet yok bağlanmak YOK ve sürekli sevgili değiştirme isteği sürekli memnun olmamak sürekli daha iyisini arama isteği.. şükürsüzlük Açgözlülük belasını arama var.. diyorum ya artık şeytan işi bir hayatta yaşıyoruz büyük şehirlerde.Özet = Önce sen bir erkği seveceksin ! tanışmak istiyorsan onun gözlerine bakacaksın kendine çekeceksin, seviyorsa gelecek ve senle tanışacak (gözlükle, kulaklıkla gezMEyeceksin, insan gibi o sevdiğin erkeğin yüzüne bakacaksın korkak kadınlar aşta hiçbir zaman kazanamazlar ve kötü erkekleri çekerler.. Sen sevidğin erkekten kaçarsan onla ilgilenmezsen ona elektrik vermezsen uzaktan sana neden gelsin? sen kimsin nesin? belki evlisin belki sevgilin var? belki nişanlısın? erkekle send eilgilenemzsen düzgün erkekler sana aslaaa gelmeyecek tanışmayacaklar , her kadına gidip zorla tanışan kötüleri sana zorla gelecektir, bu cesaret değill şerefssizlik iitttlik piiiçllikktir isteyen her erkek yapar. Önemli olan sevdiğini gösteren kadına gidip tanışmaktır , herkese değil ! Sen yeşil ışık yakıp bakıp o erkeği kendine çekeceksin o erkekte seviyorsa sevgilisi yoksa evli değilse yanlız bekarsa gelecek senle tanışacak ve onla saygılı insan gibi konuşup tanışacaksın bu budur.! ona ters ters konuşur ona uzaktan küfreder gibi bakarsan o erkeğe : "benim sevgilim var seni istemiyorum, senden hoşlanmadım" vs demek gibi oluyor bu yanlış tavırla rçoğu beeeyinssiz kadın aynn bunu yapıp çok büyük hatalar yapıyorlar.. erkeğe suratını asıp küfreder gibi bakmak vs vs onu kovar gibi)
Bu konu çokk uzun farklı detayları var , yaz yaz bitmez.. sonuçta sen düzgün erkeğini seçeceksin onla iligileneceksin o da sana hakettiğin gibi düzgün davranacak.. sen düzgün değilsen seçtiğin erkekte senin gibi olacaktır. Bukadar
05 Yorumla
Soran+1 yılGenel olarak haklısın, ama her kadın da o uzmanları dinlemiyor gerçekten sevgisini gösteriyor özel hissettiriyor değer veriyor ama karsiliğini alamiyor, sevildiği kisiden bile alamiyor o bile bir sekilde bırakıp gidiyor
- +1 yıl
..."ama karsiliğini alamiyor, sevildiği kisiden bile alamiyor o bile bir sekilde bırakıp gidiyor"
Bu yazdığın satırların nedeni/sebebi şu = Sen düzgün erkeği seçmiyorsun "sadece tipine bakarak" ya da "cüzdanına bakarak" erkek seçiyorsun veya bunu olmasının nedeni yaşından dolayı.. seçimlerin ÇOCUKÇA.. düzgün erkeğin kim olduğunu bilmiyorsun sana nasıl davrnaır bilmiyorsun , bakış açısı nasıldır , ilerye bakışı , hayat tarzı nasıldır bilmiyorsun?
Senin yaşındakilerin tek derdi erkek C0oL mu , tarz giyiniyor mu , parası var mı , senin sevdiğin muzikleri dinliyor mu , senle beraber konsere cluba bara oraya buraya geliyor mu.. laf laf lom sırıtıp duran , çok konuşan , sürekli kardeşim gevşek konuşan abuk sabuk esprilere gülen BOŞ biri mi vs vs Olay bu değildir ! Sen ALLAH'ın dünyasında bol modern çok medeni dinsiz kapitalist şehir hayatı yaşıyorsun, erkeğin dini imanı ahlakı var mı? bara cluba gecehayatına akmadan durabiliyor mu , alkol uyuşturucu vs kullanmadan durabilyor mu? hayata bakışı nasıl ciddi biri mi? O seni sadede fiziki olarak değil uyum ciddiyet aile kurmak ve güvenmek için mi sevmiş ) çoğu kız şuanda güvenilmez insan ve aile kurulamayacak gevşeklikte ciddiyetsiz modern medeni kapitalist bozuk arıza şehir hayatı yaşıyor elini sıcak sudan soğuk suya sokmuyorlar zorluk görmemişler ve bunu güzel bir özellik sanıyoorlar internetteki medyadaki sosyete kadınlara bakıp onların BOŞ pislikk bozuk hayatlarına özeniyorlar kadınlar, hiçbir iş bilmiyorlar yemek yapmayı bile bilmiyorlar? bumudur aile kurulacak kadın? HAYIR ! HAYIR HAYIR) Aşk sevgi oyuncak değildir. Sen senin yaşındakiler aşkın sevginin ciddi biri iş olduğunu bilmediğiniz için aşk sevgiyi 5dk. bulacağınızı sanıyorsunuz.. elinizde telefon sevgili bulma ( ve fah*işe bulma) programlarına girip oradan TEK TUŞLA birşeyler bulacağınız sanıyorsunuız ve ne yazıkki belanızı buluyorsunuz herkes bunu yapıyor , bunu size yaptıranda sistem içinde yaşadığın şeytan işi sistem şehir hayatı.
Soran+1 yılBelki doğru kişiyi tanıyamıyor olabilirim bu konuda tecrübesiz olabilirim, belki tam olarak neye bakmam gerektiğini bilmiyor olabilirim ama asla ben ne paraya ne çok yakışıklı olmasına ne de serseri falan olmasına bakarım, genelleme yapmanızdan nefret ediyorum bütün kadınlar para avcısı değil ben kalbine, bana davranışına bakıyorum herkese kanmamayı da yavas yavaş öğreniyorum yapabilecek bir şey yok, evet artık evlilik için sorumluluk alacak insan kalmadı cok doğru herkes kendi keyfinin peşinde erkek de kadın da aynı sekilde ama ben gerektiğinde o sorumlulukları da alabilecek bir insanım
- +1 yıl
Genelleme yapıyorum çünkü genel olarak böyle , sen "istisnasın" :-) farklısın ayrıcalıklısın buyüzden yisin güzelsin.. bu iyi bir şey !
Buarada BEN ÇOK ÖNEMLİ bir konuyu atladım , unuttum..
Ülkeyi EKONOMİK olarak BATIRIYORLAR ve bunu bilerek isteyerek "Yeni Dünya Düzeni" kurulduğu için ve sistem KÜRESELCİLER Deccal tarikatına hizmet ettiği için yapıyorlar..
Ve bu ülkede namusuyla çalışanlar para kazanamıyorlar fakir kalıyorlar , hırsızlar vurguncular soyguncular sahtekarlar çalanlar ZENGİN oluyor. Böyle bir ortamda bulduğun erkek ZENGİNSE o erkeği iyi tartıp ölçüp biçmeni öneririm.. ya da dengeyi orta noktayı bulman gerekli.
Namuslu düzgün iyi erkekler fakirleşirken seçimini PARADAN yöne yapanların çoğunluğu seçtikleir erkek yüzünden kötü olaylar yaşayacaklar çünkü bu erkekler o paraları ÇALARAK haketmeden kazanmış insanlardır bu ülkede.. İnsanlar market fiyatlarından şikayet edip ekonomik sorunla ryaşarken birileri LÜKS HAYAT ZENGİN hayat yaşıyorlar ve fiyatlar umurlarında bile değil.. işte bunlar Türkiyeyi soyan sistemle beraber çalışan insanlar. Halkı soyup kendileri lüks zenginlik ve gösteriş içinde yaşıyorlar ya da kara para uyuşturucu parası vs vs HARAM bulup onları yiyiyorlar..
Orta noktayı bulabilmen dileğiyle diyim.. selamlar
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarım, selamlar...
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sevin istiyorsunuz, ilgi istiyorsunuz, hediye istiyorsunuz, eğlence istiyorsunuz, gezdirilmek istiyorsunuz, lüks yaşamak istiyorsunuz, ... Peki ne veriyorsunuz?
01 Yorumla
Soran+1 yılHuzur, sevgi, ilgi, her zaman yanında durma, hediyeler, özel hissettirme...
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen sadakatli, dürüst, merhametli, iyi kalpli, sevebilecek bir kızı istedim. Ben öyle insanım diyen kaç kız varsa "Ay geçmişim de geçmişim" diyip bana güvenmediler ya da dış görünüşe önem vermiyorum diyip yakışıklı birini beklediler. Bu saf niyetimi kaybetmek üzereyim. Sevin diyorsun da sevince acı çekiyorum.
043 Yorumla
Soran+1 yılBen de sevince acı cekiyorum
Cevap sahibi+1 yılBak, geçmişin yüzünden böyle yazıyorsun. Karşına değil ben dünyanın en saf en temiz kalplisi çıksa reddedecek durumdasın
Soran+1 yılNe bileceğim ki en saf en temiz olduğunu herkes öyle gibi davranıp içine ediyor hayatımizın
Cevap sahibi+1 yılHeh işte bak 🥲 Bu yüzden arada bende kaynıyorum 🥲
Soran+1 yılO zaman kendini tanıt, ugras cabala nasil biri olduğunu göster kenara cekileceğine
Cevap sahibi+1 yılKime 🥲 Kaç kişiyle konuştuysam olmadı 🥲 En minik yanlış anlaşılmada eskiye dönüyor herkes 🥲
Soran+1 yılBoş ver bir gün olur çıkar karsina
Cevap sahibi+1 yılBen aramazsam çıkmaz işte. Sen kendinden bahset biraz.
Soran+1 yılNeyden bahsedeyim
Cevap sahibi+1 yılNasıl bir karakter yapın var beklentilerin neler?
Soran+1 yılSadece çok sevilmek her şeyde yanımda durabilecek biri beklentim
Cevap sahibi+1 yılPeki ya sevilince cepte görürsen? Ya yanında duramayacak kadar zor durumda olursa? Yaşın kaç? İstanbul'da mısın?
Soran+1 yılBen birine aşiğim zaten beni seveni de cepte görmem ben de onu aynı sekilde sever sadık olurum
Cevap sahibi+1 yılBirine aşıksın zaten mi 🥲 Allah kavuştursun
Soran+1 yılPek mümkün değil ama
Cevap sahibi+1 yılOnun yerine birini alamayacaksın zaten hayatına bence hiç şaşmaz.
Soran+1 yılHayat göstericek bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBen söyleyeyim, uzun süre kimse girmez hayatına çünkü reddediceksin
Soran+1 yılEvet bu aralar öyle
Cevap sahibi+1 yılAl sonra niye sevmiyorsunuz 🥲 Herkes geçmişi peşinde arkadaş.
Soran+1 yılİyi dee duygular kolay kaybolmuyor ki
Cevap sahibi+1 yılYeni biri karşına çıkınca reddet sürekli o zaman asla kaybolmaz
Soran+1 yılSenin de vardır eskide takıldiğin zamanlar
Cevap sahibi+1 yılYok. Unuttum yıllar oldu. Benim yok. Ama sevmek sevilmek istiyorum yalnızlık bir yere kadar
Soran+1 yılUmarım bulursun
Cevap sahibi+1 yılBulamadım herkes geçmişe gidiyor 🥲
Soran+1 yılBulursunnnn
Cevap sahibi+1 yılNasıl 🥲 Sosyal hayatımda yok bulsam her akşam onun yanına giderim nasıl 🥲
Soran+1 yılSosyal hayat kur kendine
Cevap sahibi+1 yılElimde de ben yapmıyorum sanki ,🥲
Soran+1 yılTabi ki elinde yeni yerlere git yeni insanlar tanı kendini gelistir
Cevap sahibi+1 yılMesleğim nedeniyle öyle şansım yok akşama yorgun bitkin oluyorum ve toplu taşımaya binmek zorundaym öyle yerler için.
Soran+1 yılEe ne var toplu taşımaya binmekte
Cevap sahibi+1 yılYa sen hangi ildesin biraz kalbini yeni birine açsana?
Soran+1 yılBenden umut yokk
Cevap sahibi+1 yılHeh şimdi anladn mı neden kmseyi bulamadıgmı 🙂 Hepiniz saçma sapan erkekler yüzünden böyle gecmise hapsolmuşsunuz
Soran+1 yılGerçek hayattan insanlar bul illaki çıkar karşına
Cevap sahibi+1 yılYok işte yok yok neyi anlamıyonuz bayılıyor muyum sanki burdan bakmaya
Soran+1 yılYa arama o zaman akışına bırak
Cevap sahibi+1 yılAkışı yalnızlık 🥹
Soran+1 yıl🤷♀️
Cevap sahibi+1 yılKendine iyi bak
Soran+1 yılSen dee
+1 yılBen beni seven bir kadın istiyorum o ne olucak her erkek ayni değildir şu ana kadar beni seven bie kadina rastlamadim sevdim hediyeler aldim her gün cicek verdim ama cevap ben seni sevmiyorum oldu
Terazi burcuyum kibar oldugumu söylüyorlar acaba kibarim siyemi olmuuyor bilemem
Ama her erkek ayni degil ben beni seven biri arıyorum
07 Yorumla
Soran+1 yılSeni sevmeyen insanlara sevgini çok gösterirsen çok emek verirsen olmaz denge diye bir şey var sen bir şey yapiyorsan karşidaki de yapacak yapmiyorsa sen de yapmayacaksın
- +1 yıl
Sevgimi icme sığdıramiyorum seviyosam bir şekil göstermek istiyorum
Soran+1 yılAnladım ama işte maalesef insanların kafasi farkli calisiyor
- +1 yıl
Tek biri bile karşima çikmaz mi ya tek biri
- +1 yıl
Sadece beni sevsin yeter tek istegim bu
Soran+1 yılUmarım çıkar
- +1 yıl
Sanmiyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılYorumlarda da görüldüğü üzere tek erkeğe bağlanmak atpllik. Bu Türkiye de yaşayan zvllilar anca aldatılmayi hak ediyor kırın dökün bu abzalarin kalbini kızlar acimayin hiçbirine kendisi 10 kızla görüşüyorsa onu da paramparça etsin onu
00 YorumlaÇok seven kim olursa olsun günümüzde kaybeder.
Ne güzel eski aşklar, oyun yok. Ciddi bir gayret, sonsuz aşk.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. çözüm bu 😂😂
12 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden olmaz
- +1 yıl
😂😂
Seviyoruz da onlar beni sevmiyolar işin o kısmı n'olacak
08 Yorumla
Soran+1 yılSeveni bulunca sevmiyorsunuz ki
Soran+1 yılBulursun o zaman
Soran+1 yılHayat zor
Soran+1 yılErkekler daha zor
Soran+1 yılSağ oll
+1 yılSevilecek kadın kaldıysa tabi li severiz evelallah
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatımda yanlızca birkere sevdim ona tam 5 yılımı verdim Sevgi diye bahsettiğiniz şey acılarla dolu bir serüvendir
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende sevgi çok. Tek kişiye fazla geliyor. Bende birçok kişiyi seviyorum 😅
032 Yorumla
Soran+1 yılOnlar seni sevmiyordur
Cevap sahibi+1 yılSevmesi çok önemli değil. Vakit geçiriyorum, boş zamanımı harcıyorum o yetiyor 😅
Soran+1 yılÇok boş adamsan mantıklı
Cevap sahibi+1 yılÇok boş adamlıkla alakası yok. İşimi görüyorum, keyfime bakıyorum hem de işime gücüme yani. Birisine bağlanıp deli divane olmak mı akıllılık?
Cevap sahibi+1 yılÖyle mi dolu adam olunuyor?
Soran+1 yılYa adam gibi birine bağlanır ya da yalnızlığı seçer kimsenin duygularıyla umutlarıyla oynamaz dolu adam
Cevap sahibi+1 yılHadi ya öyle miymiş. Kızlar niye milleti yoruyor, duygularıyla oynuyor peki?
Soran+1 yılBen yapmıyorum digerlerini bilmem
Cevap sahibi+1 yılSenin anlattığın şekil booş. evlenmeden böyle keyfime bakıyorum miss 😅
Soran+1 yılİyi aferin
Cevap sahibi+1 yılSen evlenmeden olmaz diyorsun ya kaç yaşındasın merak ettim
Soran+1 yıl23
Cevap sahibi+1 yılHmm iyi bari çok eskimemişsin 😅 küflenme dikkat et evlenmeden olmaz diye diye küflencen 😀
Soran+1 yılEvlenmeden kimseye o zevki yaşatmam küflenmem de merak etme
Cevap sahibi+1 yılHahahahha yaşatmazmış 😀 sende yaşıyorsun bu tek taraflı mı. Sen nerde yaşıyorsun ya hakkari felan mı
Soran+1 yılBenim arkamda dimdik durabilecek sorumluluk alacak biriyle yaşarım ben, öyle ertesi gün ben bir şey hissetmiyorum sana karşı diyebilecek biriyle değil
Cevap sahibi+1 yılHmm anlıyorum iyi bakalım sen öyle yap 😅 ben öyle bekleyemem zamanım değerli
Soran+1 yılHerkesin kendi kararı
Cevap sahibi+1 yılAynen, hayat güzel eğlenmek zevk almak gerekiyor
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılİşte onun için böyle güzel. Tek bir kişiden mesaj, ilgi beklemek ee gelmeyince de üzülmek dert etmek boş iş 😅
Soran+1 yılTamam sen takıl böyle
Cevap sahibi+1 yılBen takılıyorum zaten sende beyaz atlı prensini bekle 😅😅
Soran+1 yılBekliyorumm
Cevap sahibi+1 yılHahahahah bekle bekle 😀😀😀😀
Soran+1 yılHadi be prensim atın mı yavaş anlamadım ki 😄
Cevap sahibi+1 yılPrensin attan düştü sanırım iyileşsin bi 5-6 yıl sonra gelir 😅😅
Soran+1 yılKıyamamm onaaa
Cevap sahibi+1 yılKıymışlar 😅 benim beyaz atlı prenseslerim var birisi düşse diğeriyle devam 😅
Soran+1 yılSen düstügünde ne olacak 😄
Cevap sahibi+1 yılİyileşiriz sonra yine devam 😀
Soran+1 yılİyi bakalım sjsjd
Aile & Toplum konusunda 21,9b cevap paylaştı. Siz kadınlar sevilmeyi hak etmiyorsunuz, size dürüstte olsak öylesiniz
03 Yorumla
Soran+1 yılBiz de erkekler için oyle dusunuyoruz
Soran+1 yılDoğru
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa 😂
Her erkek bir değil ki
Aahh bir sevgilim olsa onu nasıl mutlu ederdim nasıl ilgi sevgi romantizm duygu yasatirdim 🥲😍05 Yorumla
Soran+1 yılOlunca unutuyorsunuz bu söylediklerinizi
Cevap sahibi+1 yılOlmadı ama olsa asla unutmam
Cevap sahibi+1 yılSen de benim gibi evlenmeden istemiyorsun demek 😍
Peki sadece yüzeysel ve oral da olsa birşeyler yaşamak istemez miydin
Açık mısın kapalı mı bu arada
Soran+1 yılO zaman karsina çikmasi dileğiyle
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler
De soruma cevap vermedin yalnız
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimdiye kadar beni sevecek düzgün sadakatli kadın göremedim... Hep bırakıldım. Hep reddedildim.
01 Yorumla
Soran+1 yılBelki secimlerin yanliştir
+1 yılSoruyu sorarken bile senin aklına hepsi gelmiş
011 Yorumla
Soran+1 yılBen napiyim kadınları
- +1 yıl
Bizim yerimize düşünmüşsün ya
Soran+1 yılBen sizin ciğerinizi bilirim
- +1 yıl
Bilirsin kesin
Soran+1 yılBilirim
- +1 yıl
22 yaşına göre fazla iddialısın. Yine de tam bilme, bildiğini belli etme
Soran+1 yıl23 yasindayim sırrınızı ortaya çikarmam merak etme
- +1 yıl
Sırrım neymiş:)) ya da genel olarak mı dedin?
Soran+1 yılGenel erkeklerin sırlarını yani
- +1 yıl
Her erkeğin aynı sırrı olamaz, her kadının olmadığı gibi.
Sadece cinsellik açısından kadının da erkeğin de sırları benzerlik gösterir zâten.
Soran+1 yılTamam abicimm
+1 yılSevince biz değer görmüyoruz ama onu ne yapacaz
07 Yorumla
Soran+1 yılYanliş kisiyi sevmişsinizdir
- +1 yıl
Doğru kişiyi aramaktan helak olduk zer zebil olduk 😁
Soran+1 yılValla doğru sjdj
- +1 yıl
Çevremde gerçekten birbirini çok seven hatta tapan insanlar var kıskanmak değilde gıpta ile bakıyor insan maalesef ki
Soran+1 yılÖyle insanlar var mıymış
- +1 yıl
Bir kaç tane denk geldim 😁😁
Soran+1 yılİyiymiş
Gizli Üye(30-35)+1 yılHakeden kadınlar sevilir
03 Yorumla
Soran+1 yılHak eden kadınlar hep yalnızdır
Cevap sahibi+1 yılNedenn
Soran+1 yılErkekler sevenin değerini bilmiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevdim hep , kimseye zararım değmedi ki 🥺🥺
010 Yorumla
Soran+1 yılNoldu sonra