Kendisi faceden yazdi bi sure konustuk sohbet ettik sonra tanisma asamasina gecildi bi bucuk ay falan oldu herhalde toplam sure olarak. Birbirimize numaralarimizi bugun verdik. Ama ben bulusmak icin daha erken oldugunu dusunuyorum. Sizce benmi abartiyorum bu tanisma isini bir bucuk ay yeterlimi?
Sevgilimin bu kadar bir sure içinde buluşmak istemesi normal mi?
Bir insan daha yüz yüze görüşmediği, hiç dokunmadığı bir insana nasıl "sevgilim" diyebiliyor? Ben çok çağ dışı kalmışım. Yahu bunda ne sakınca var? Neden bir araya gelmiyorsun. Ben 25 senedir evliyim. Eşime hangi hayvanı sevdiğini sormayı hiç düşünmedim. Bu mu kriter. Sen hangi gezegende yaşıyorsun? Sen onun, o da senin gözlerinin içine bakmadan, ellerini avcuna almadan, beraber yürümeden, oturup beraber birşeyler yiyip içerken sohbet etmeden sevgili olunmaz. Şimdiye kadar tanışmışsınız. Yeter. Bir yerde buluşur. Oturur konuşursunuz. Eğer yanlış bir davranışı olursa kalkar gider, hayatından da çıkarırsın. Bu kadar basit. Niye bu işi bu kadar dallandırıp budaklandırıyorsun.
“Aşkım” diyorsun ama bulusmaya gitmiyorsun samimisin ama samimiyet istemiyosun gibi tuhaf olmus biraz hayir demen. Sanki sirf sevgilim var demek icin sevgili olmussun
Elbette oyle de sevgili olduysan biseler yerine oturmus demektir. Birlikte zaman gecirmeniz gerek daha iyi tanirsin durusu bakisi konusmasi tavri gulusu hepsi onemli
2 gunde sevgili olmadin sonucta, bulusabilirsin. Sevgili olduysan bulusmanda saknca yok gibi geliyor. Bu arada yanima gel derken kastettigi nedir? Kendi geelcek uzaktaysa. O esekligi yapma.
Öyleyse çok da uzun süre olmamıştı. Ben de 1 ay sonra demiştim sevgilime görüşelim diye. Tabii, o zamanlar sevgili değildik. Flört bile değildik tam olarak... 😅