Herkes üstüme gidiyor?

Nerden başlicami bilmiyorum. Öncelikle liseye gidiyorum ama liseye gitmeme rağmen çok sorumsuzum odamı hala annem topluyor görevlerimi babam hatırlatıyor. Şımartılarak falan büyümedim. Aileme yük olmak gibi bir amacım yok ben sadece bu tür işleri yapamıyorum. Yüksek derece dehbem var ilaçla da düzelmiyor. Okul benden şikayetçi evdekiler benden şikayetçi sokaktakiler benden şikayetçi... artık napıcamı bilmiyorum şu an üzülerek yazıyorum ama belki 10 dk sonra gene olay çıkacak. Derslerim berbat ama matematiğim aşırı iyi zaten tek iyi olan noktam da bu. Daha 7. Siniftayken 12. Sınıf matematik sorularını yapıyordum. Ama onun dışında derslerim çok kötü. Özellikle de yabancı dilim. 11 yıldır jngiljzce görmeme rağmen seviyem a1. Çok çalışıyorum ama yapamıyorum İngilizcede kelimeler bir süre sonra hareket etmeye başlıyor odaklanamıyorum. Ama Türkçe okuma yazmamda hiçbir sorunum yok hatta belki sınıfta en güzel ben yazıyorum. Her neyse başta ingilizce olmak üzere sürekli baskı uygulanıyor. Ailemle sürekli yaptıklarımdan dolayı kavga ediyorum. Okulda falan hep düşünmeden hareket ediyorum. Ama ister inanın ister inanmayın cidden o an aklıma kötü sonuçlanacağı gelmiyor sonrasından pişman oluyorum. Napıcamı bilmiyorum iğrenç bir hayatım var

Herkes üstüme gidiyor?