İnsanı 1 yılda bile tanıyamıyorsun evlilik kararı almak için biraz erken bir zaman değil mi?
mantıklı
mantıklı değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsanı 1 yılda bile tanıyamıyorsun evlilik kararı almak için biraz erken bir zaman değil mi?
Birbirlerini çok uzun yıllar tanıyıp ayrılanlara var. Çok kısa sürede evlenenlerde. Evlilik kumar aynı yastığa baş koymadan ne olacağı bilinmez kafa yapın aile yaşantınız kültürleriniz uyuyorsa kısaca denk iseniz olabilir gönlünüzde varsa tabiki. İnsanların çoğu uzun yıllar birliktelik yaşayıp hertürlü şeyi yaşayıp ayrılıyor sonrası hüsran. Kısa olması daha hem dikenden daha uygun. Öbür türlü haram ilişki oluyor haramdan kim hayır görmüş evlenenlerde boşanıyor uzun yıllar birlikte olmalarına rağmen
Yıllar geçirseniz de tanımayabilirsiniz doğru şeyi yaşamadıktan sonra.. ve insan sürekli değişen gelişen bi şey.. o yüzden zor birini gerçekten tanımak bence imkansıza yakın… herkesi güzel dengi insanlarla karşılaştırsın… ben flört sonrası ciddiyet bekleyen biriyim yani o niyetle tanışma taraftarıyım 3-6 ay arasında karar verilip bi yıla kadar ciddiyete dökülebilir bence…
Sen evde kalirsin
Ona bakarsan 40 yıl aynı yastığa baş koyan karı koca bile birbirini tam olarak tanıyamıyor. Ama 3 ayda evlilik kararı almak sağlık mı bana göre değil. Evlenip 2 hafta sonra boşanan insanlar var. Evlilik öyle kolay alınacak bir karar değil.
Mantıksız olduğu kadar mantıklı da sayılır. Bazı insanlar çabuk ısınır, birbirini tanır; ya da o tutkunun cazibesine öyle kapılır ki uyandığında ya keyif çayı içer ya da mahkemede boşanma davası açar. 🤷♂️☕⚖️
doğru güzel özetledin ama insan yine bi düşünüyor
Düşünmek doğal, çevremizde 15 sene takılıp 1 ayda boşanan da var, kısa sürede evlenip bir ömür yaşayan da. Evliliğin temelinde mantık, sadakat, güven ve saygı bulunur; bunlardan en önemlisi cinsel hazdır. O yıkılırsa tüm tabu yıkılır, ama diğerleri dengede kalabilirse, o da idare eder. 🤔
Cevap
11Cevap
Hayır 3 ayda sevgililik kararı bile zor alınır
o kadar haklısın kiiii
Teşekkür ederim :)
Size tum samimiyetimle sunu soyleyebilirim ki durustseniz ve seffaf yasamayi seviyorsaniz 3 ayda dahi evlenebilirsiniz. Karsinizdaki insani herhalukarda ayni eve girmeden tam anlamiyla tanimaniz mumkun olmadigi icin onemli konularda denkligi dikkate alarak evlilik karari verilebilir.
Zaman gorecelidir. Kimi 2 sene gorusur karar veremez kimisi icin de 20 gunde evlenme karari verilecek /verecek kisi olursunuz.
Durustluk, guven, olgunluk ve ne istedigini bilmek cok kiymetli.
sence internette yorumda ikisi 10yıl filan sevgili kalıyor sonra evlenip boşanıyorlar. evlilik çıkar ilişkisi iki tarafın birbirinden istediği bir şey var. yapboz gibi
Ayni evin içine girmeden tanımak cok güç. Eger aile yapıları uygunsa hayata bakış benzerse olabilir.
Bi insanı tanıyabilmek için bir ömür kadar beklemek dahi yetmeyebilir
Helal dairesi içinde olması gereken budur haram dan uzak durmak için yapabileceğin en iyi şey
Eskiden esler birbilerini gormeden evlenirlermis
Değil bence de 3 ayda hiç kimse tanınmaz
Evlilik saçma bence iki güne bitiyor
Belki iki tarafta açıldı, anlaştı
Çok erken bir karar olur
Asla değil aldım pişmanım
Çok mantıksız yanıllırsın
Önemli olan zamanın yoğunluğu
En az 1yıl
Ben 2 senede adami tanıyamadım ne 3 ayı
Erken bence
Mantıksız