Aile & Toplum İşe ne ile gidiyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Özel araba Taksi Metro Otobüs Yürüyerek Vapur Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İşe ne ile gidiyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı. toplu taşıma 0 0 Yorumla
dobracidede Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 99% +1 yıl Eğer işkence çekebilecek durumdaysam otobus ve metro kullanıyorum. Yok modumda değilsem taksi kullanıyorum. Trafikte stres yasamanin sabah için keyifli bir aktivite olduğuna kadar verirsem özel araç. 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. + İş yerinin servisi ile gidiyorum: Otobüs. 1 0 Yorumla
Çiğdemcecik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 62% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. bir isim yok ama olsaydi tramvayla gitmek isterdim. İs yerim de manzarali bir cam binanin ust katlarinda olsun isterdim. 0 0 Yorumla
Xxxxxxx1xxx Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Özel arabamla. birde işe giderken şoför bulursam benden iyisi 0 3 Yorumla Soran +1 yıl İşiniz nedir Yorumla Xxxxxxx1xxx +1 yıl inşaat Yorumla Makro00 +1 yıl Memleket uyarsa ben talibim 😅 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çalışmıyorum ama büyük ihtimalle atla giderdim 0 0 Yorumla
NonUnendless Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 46% +1 yıl Yürüyerek 10 adım. Yatak odasından oturma odasına geçiyorum. Çok yorucu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Önce yürüyerek sonra otobüs sonra marmaray sonra metro sonra tekrar otobüs sonra tekrar yürüyerek 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bazen babam o da işte olunca toplu taşıma 0 0 Yorumla
s Arag0rn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 41% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yürüyerek gidenler çok şanslı gerçekten 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Özel arabamla gidiyorum. 0 0 Yorumla
umeyirarsln Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Otobüsle ocakta araba alıcam rahat edicem artık 0 0 Yorumla
HaLaYcIlaR Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Özel araba ile farklı oluyor bee 0 1 Yorumla hakan34_kbkt +1 yıl Hayatımda hiç toplu taşımaya binmiş değilim Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,3b cevap paylaştı. İşsizim maalesef işe gitmeden ömrüm bitiyor 0 0 Yorumla
bjkandahmet Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı. İyi geceler...Servis neden yok? 🤔 0 0 Yorumla
biradettuba Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl Uçak 1 1 Yorumla Makro00 +1 yıl Ablamız hostes. Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yürüyerek… 0 0 Yorumla
beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 82% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Ofisim evim 🙄 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 900 cevap paylaştı. Daha rahat 0 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Dolmuş 0 0 Yorumla
Dilers Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 384 cevap paylaştı. Bisiklet 0 0 Yorumla
Knightdark Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 517 cevap paylaştı. Kendi aracım 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Servis var 0 0 Yorumla
GGwrRespectGG Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 648 cevap paylaştı. Uçakla gidiyorum 0 0 Yorumla
FireSun Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 513 cevap paylaştı. Arabamla 0 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. servis ile gidiyorum 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Özel araç 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı. Gitmiyom ise 0 0 Yorumla
Mayamayamay Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Taksiyle tabi 0 3 Yorumla hakan34_kbkt +1 yıl Taksi rahat mı Yorumla Mayamayamay +1 yıl @hakan34_kbkt tabi Yorumla hakan34_kbkt +1 yıl Bir şey soracağım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
toplu taşıma
Eğer işkence çekebilecek durumdaysam otobus ve metro kullanıyorum. Yok modumda değilsem taksi kullanıyorum. Trafikte stres yasamanin sabah için keyifli bir aktivite olduğuna kadar verirsem özel araç.
bir isim yok ama olsaydi tramvayla gitmek isterdim. İs yerim de manzarali bir cam binanin ust katlarinda olsun isterdim.
Özel arabamla. birde işe giderken şoför bulursam benden iyisi
İşiniz nedir
inşaat
Memleket uyarsa ben talibim 😅
Çalışmıyorum ama büyük ihtimalle atla giderdim
Yürüyerek 10 adım. Yatak odasından oturma odasına geçiyorum. Çok yorucu
Önce yürüyerek sonra otobüs sonra marmaray sonra metro sonra tekrar otobüs sonra tekrar yürüyerek
Bazen babam o da işte olunca toplu taşıma
Yürüyerek gidenler çok şanslı gerçekten
Bazen özel arac bazen otobüs
Özel arabamla gidiyorum.
Motosiklet ile MT07
Metro ve yürüme
Gittiğim zaman kendi arabamla giderim
Yürüyerek, eve zaten 5 dk
Otobüsle ocakta araba alıcam rahat edicem artık
Özel araba ile farklı oluyor bee
Hayatımda hiç toplu taşımaya binmiş değilim
İşsizim maalesef işe gitmeden ömrüm bitiyor