Misal keşke sadakatin olduğu zamanlarda bir ilişkim olsaydı. Özellikle üniversite zamanında. Çevremden bekar olsa bile ilişkisi olmayan kalmadı en temizi bile öpüşmüş ben çok geç atıldım abi hayata 18 yaşında üniversite hayatına başladım gerçi 22 yaşında ailemden ayrıldım hayatın gerçeklerini 23 - 24 yaşında gördüm. Şimdi herkes elden ele gidiyor. Hiç böyle benden başkasına gitmeyecek bir kız kalmadı. Evet flörtöz denemelerim de oldu ama bu az önceki saydıklarından hangisini yaşadın diye sorarsan sıfır. Kız eli bile tutamadım. 2+2=4 tür değil mi? Benim için etti 2+2=0 ne kadar trajikomik.
Allah'ım sonumuzu hayırlı etsin diyeceğim de bilemiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Uni bitmedi ama kimseyle birseyler yasamadim sevisip opusmedim elini tutmadim hatta bu konuda baya katiyim ama sirf bunlardan uzak duruyorum diye benden de uzak duruldu. Mutsuz degilim kendim gibi birini bulmus olucam cunku. Fazla kasma devam.
Bulmuş olacağına nasıl garanti verebiliyorsun?
Garanti vermiyorum. Ama herkesin layigini buldugunu dusunuyorum er ya da gec.
Beni yalandan da olsa teselli ettin çok teşekkürler ama ben ümidi kestim abi ümit kalmadı bende söylemeye utanıyorum en uzun ilişkim 1 ay sürdü onun dışında 1 hafta hatta 4 gün süren bile oldu. Başaramadım abi başaramadım😭.
Hayatta hiçbir şeyi başaramadım😭.
Ya olabilir bunda canını sıkacak bir durum yok. Yaşaman gerekiyordu yaşadın. Ama asıl üzerine düşünmen gereken 4 gün 1 hafta sürecek ilişkilere neden başladığın? Az çok bellidir kızın karakterinden yapısından. Sana ters geldiyse de tolere ettin görmedin demek ki. Ya güzellikleri çok hoşuna gitti ya boşluktaydın. Bence sorun senin bi insanda aradığın öncelikler.
Yani ters gördüğüm an hemen reddettim mesela 1 ay süren son zamanlarda daha toksik düzeye gelmişti öyle olunca da noktaladım tabi.
O da zaten uzaktan idi ne kadar güven duyabilirsin ki?
İşte sıkıntı ilişkiye başladıktan sonra olması tüm bunların. Yazı tura gibi bi deneyelim aa o hoşlanıyormuş ben de hoşlandım tamam diyip başlanmaz. İyice tanımaya ölçmeye tartmaya çalışırsın kafanla kalbin eşitlenince işi ciddiyete dökersin ha sonra anlaşamazsan yine ayrılırsın. Ama daha baştan fail seninki.
Ya yine mi suçluyum? Ben bu işlerde o kadar beceriksizim ki kimseye diyemiyorum benim ilişkim oldu. Neden başarılı olamıyorum ne yapmalıyım hiç bilmiyorum?
Fazla büyütmüşsün ayrıca ya
E sen kendini benim ilişkimin yerine koy diyebilir misin benim bir ilişkim oldu diye.
Neden başarılı olamıyorum ne yapmalıyım hiç bilmiyorum? Yardımcı olsan ne olur hayat sadece ilişki olmadığı gibi hayat tek yöne de gitmiyor. Hayatta her şey var okul iş kişisel zamanlar işte aşk ilişki vs. herşeyi kapsamıyor mu?
Allah için sana yalvarıyorum hayrına yol göster yardım et tavsiye ver birşeyler öner yani.
Bence ben yeterince açık konuştum daha ne diyebilirim
Ohhoooo abi o zaman ben bu işlerde de zaten beceriksizsem bırakıyorum abi kimse gelmez zaten.
Benim yaptığım ilişkilerde beceriksiz çok mudur sence bilemedim.
Dostum psikologa gitmeyi denedin mi?
Önce sen bir de üstteki sorumu cevaplarsan iyi olacak ama?
Psikologa gidecektim de devlete gideyim dedim orada da bana aşırı böyle ön yargılı konuştular. İnsan yerine bile koymadılar beni öyle söyleyim. O günden sonra illallah ettirdi bir daha gitmem diye.
Tek seferle vazgecme baska doktor dene baska hastane dene gercekten cok yardimci oluyorlar sana oyle denk gelmis
Dediğini dinlerim de sen sorumu cevaplamamak için takla atmayı bıraksan iyi olmaz mı? Zor bir soru değil ki?
Soru şöyle:
Ohhoooo abi o zaman ben bu işlerde de zaten beceriksizsem bırakıyorum abi kimse gelmez zaten.
Benim yaptığım ilişkilerde beceriksiz çok mudur sence bilemedim.
Takla attigim yok seninle en uzun konusan benim yeterince aciklama da yaptim kimseye birsey borclu degilim. Beceriksizsen de beceriksizsin napalim. Cok mu az mi nerden bileyim.
Ya kız eli tutmamak dert mi gerçekden bende tutmadım erkek eli ama çok başka sorunlarım var zaten tutucağım el karaktrsiz adam olamayan bır el olucaksa tutmuyum daha ıyı
Beni teselli etmek için söylüyorsan çok teşekkür ederim ama gerçekler böyle abi😭.
Ne alakası var gerçekler bu değil sizin kafanızı değiştirmenız gerekıyor kız ya da erkek elı tutmak bır başarı ıhtıyac değil ya da yaşın tutmamak için geç değil
Yani en azından çevrem böyleydi ki şahit oldum😞.
Benımde cevremde erkek elı tutmayan kız olarak bır kardeşim kaldı hshsf
Sadece el tutmak ta değil kaç kere milletle öpüşen (kuytu köşelerde) çiftler dikkatimi çekti. Yaşadığım şehir bir de muhafazakâr küçük bir şehir artık büyükşehirleri düşünemiyorum.
Peki senın kafa sabıtlenmıs ne dıyım sustum
Aynen ya
Neye aynen?
Peki ya sen?
Her sey zamaninda guzel
Ya peki ben şimdi ne yapacağım nasıl yakalayacağım treni?
Bak ben ciddiyim sabahtan beri ağlıyorum
Ya lütfen iyi kötü bir şey de sessiz kalma