İğrenç oda arkadaşlarıma bakın?

4 günde bir duş alıyorum ve aralarında benim duş almadığımı konuşmuşlar 4 kişilik oda diğer 3 kişi sürekli dedikodumu ediyorlar. Bi de benim bi olayım vardı bana bi şizofren sarmıştı o kızın şizofren olduğunu bilmiyordum para karşılığı masaj yaptığımı anlatmıştım özel bi şey dinlemek ister misin diyerek. O da dinledi böyle özel bi şeyi bana anlattığın için çok teşekkür ederim dedi.2 ay sonra yurt müdürüne bunu ben uzak durmaya çalıştıkça bana ahlak dışı şeyler anlattı diyerek anlatmış. Ve beni takip ediyor diye iftira atmış. Müdür bana o kız iftira atmasına rağmen o olayı anlattığımı kabul ettiğim için uyarı cezası verdi. Ve o kızın o takip ediyo iftiralarına hiçbir ceza vermedi bana adam gibi dur dedi. O kız benim oda arkadaşım değildi o gece oda değiştirmiştim ve yeni geldiğim geleli 2 gün olan odada bana bizi izliyorsun diye iddiada bulundular. Bir günde yaşadığım 2 tuhaf olaya bakın. Ve bu 3ü sürekli dedikodumu ediyorlar. Her gün odaya korkarak geliyorum. Zaten o kız beni şikayet etmiş bi de oda arkadşalarım şikayet ederse müdür de bana sinirlenir ve babamı ararsa diye. Odanın lavabo ışığı açık uyuyorlarmış ben gelmeden söylemiştim ışığa karşı hassasım diye. Kız da biz de hassasız ışığa dedi açtıklarını söylemedi. Geldğim ilk günden bunu öğrendim ve tekrar oda değişikliğine izin vermediler. ve ben o lavabonun ışığı vurdukça uyuyamıyorum kalkıp kapıyı kapatıyorum bi de idrar yolu enfeksiyonum var sürekli tuvalete gidiyorum perdeyi açık bırakıyorlar onu 2 kez kapatıyorum. Bugün beni idareye şikayet ettiklerini öğrendim ve ben de soyunma kabininde onların giysileri dolu oldukça kıyafetimi asacak bi yer bulamıyorum ve onların kıyafetine havlusuna değmesinden tiksiniyorum ve dedim söylemiyorum hiçbir şeyi işte ben de bu kıyafetimi asarken senin havlunuza değmesinden tiksiniyorum başak burcuyum titizim yanlışlıkla eşyana elim değse elimi yıkarım dedim hm titiz misin o zaman duş alabilirsin dedi daha dün aldım dedim dün aldın dedi güldü felan mal ya
İğrenç oda arkadaşlarıma bakın?