Yardim edin bu olay sizce Büyü mu?

Arkadaslar iki gun once evimin catisinda kendi kaybolan el kadar maymun şeklinde oyuncağimizi buldim oyuncak daha once annem ile babamin yatak odasındaydi yaklaşık 5-6 ay once kaybooldu ancak çatiya nasıl gitti kimse bilmiyoruz üstelik oyuncağimiza 17 tane toplu iğne saplanmis kolari bacaklari göğus kisminda 2 iğne dibine kadar sokulmus ancak uçlari oyuncağin sirtindan çıkmiyordu oyuncak kucuk ince yani iğnenin arakadan çıkmamasinin imkani yok bundan bir kac gün once de salon girisimizdeki aynanin alt kismindan kotu kokulu ve kap kara bi su akti aynayı söküp baktiğimizda alt kismi çurumuş ve cok iğrenc kokuyodu fakat ayna duvara monteli ayna duvarda vea ayanin baska kenarlarinda hicbir sey yoktu sadece alt kismi kuflenmis tarziydi ama çok çok fazla leş gibi kokuyodu bu olaylar iki hafta arayla oldu ilk fakat annem 1 aydir yok babamla kavgalari sonucu gitti bir hafta sonra ilk basta ayna goz yaşı gibi su döktü iki hafya sonra çatida bu iğnelenmiş oyuncağimizi bulduk büyü olabilir die hocaya götürdüler hoca büyü demis iğneleri akar suya atin oyuncagida yakın demis dedigi gibi yaptik ve oyuncağı yakarien oyuncak bi anda alev aldi ve resmen küle döndü ağir ağir yanmadi vea erimedi pof diye gitti gerçekten büyü mu bilmiyorum hocaya inansakmi tedbir almamiz gerek mi

Güncellemeler
+1 yıl
Bu aynadan akan suyu ve duvarlari fotoğraf çekmiştik hocaua gösterdik hoca domuz yaği sürmüşler dedi sizce olabilir mi
Yardim edin bu olay sizce Büyü mu?