Eşim 3+1 evden aşağısını beğenmiyor, (anası babası nerde yatacakmış) kenar mahallede felan da kalmam diyor. Beğendiği evlerin kirası 30 000 TL.
Benim maaşım o kadar değil.
Ne yapıcam ben?
Eşim 3+1 evden aşağısını beğenmiyor, (anası babası nerde yatacakmış) kenar mahallede felan da kalmam diyor. Beğendiği evlerin kirası 30 000 TL.
Benim maaşım o kadar değil.
Ne yapıcam ben?
Kaynanayla kimse kalmak istemez, eğer çok istiyorsan o zaman onun ailesinin evine taşının niye senin annen?
Ayrıca eşine anlat bak böyle böyle benim gelirim şu, bu fiyatta bir evi karsilayamayiz de. Seni seviyorum ve istediğin her şeyi yapmak istiyorum ama buna gücüm yetmez lütfen daha uygun fiyatlı bir eve bakalım hayatım de. Hem ben o kirayı verirsem yaşadığım zorluk yüzünden huzurum kaçar ve üzülerek de olsa senin de huzurunu kaçırmış olurum, huzurumuzun olmadığı bir eve bu kadar ücret vermeyelim de. Eğer halden anlamiyorsa da yapacağın bir şey yok sanırım... O zaman onu da calistiracaksin
Calısmasına engel değilim ki...
Kendisi çalışmam diyor...
O zaman diyecek bir şeyim yok Allah yardımcın olsun... Evlenmeden önce keşke bu konuları konuşup cozseydiniz...
Hiçbir şey yapmayacaksın.
30k maaşı olan adam 10k kira öderse aç kalır. Maaş kadar kira verince ne yiyip içeceksiniz? Faturaları nasıl ödeyeceksiniz? Ayda 1 gün bile dışarı çıkmayacak mısınız? İşe-okula giderken minibüse otobüse binmeyecekmisiniz?
Aşırı saçma bir talep olmuş. Eşinin ne kadar maaş aldığından haberi yok mu
Anlamıyor, ek iş yap diyor, erkek adam evine bakarmış
Hocam evlenirken eşine ne vaat ettin, kendini nasıl tanıttın bilmiyorum. Eğer ona yalan yanlış bilgi verip kandırmadıysan, işini, gelirini bilerek evlendiyse ve bugün bu şekilde davranıyorsa kılını bile kıpırdatma. İstiyorsa kalsın, istiyorsa gitsin.
Evlenirken kendini abartarak tanıttıysan kadın haklı, çaresini bul
Cevap
6Cevap
İstediğin hayatı sunan birisiyle evlenirsin inşallah de. Evlenme.
Evliyim ne yapıcam diye sordum
Annesi babası gelmeyiversin geliyorsalarda kalmayı versinler sırf millet ayda yılda bi gelip 3-5 gün kalacak diye başka birisini zor durumda bırakması bana mantıklı gelmiyor.
Haklısın, ben zaten şu misafir odası muhabbetini anlamıyorum hiç...
Kaynanasiyla kalmamasi gayet doğal ve en iyisini yapıyor
Peki nasıl geçinicez bir fikrin var mı? Benim maaşım zaten evin kirası kadar...
Daha ucuz eve bakın bide
Oturmam diyor, nezih yer olcakmış
Karında çalışsın o zaman
Erkek adam evine bakarmış, bakamıyorsa adam değilmiş. Öyle dedi bana...
O zaman boşa
Abi arkana bakmadan kaç sen bu yük taşınmaz.
Abi senin işin çok zor. Allah kolaylık versin.
Yol ver babacım öyle kariyla uğraşılmaz
seni düşünmeyeni sen hiç düşünme boşa gitsin.
siz erkolar hiç bir işe yaramıyorsunuz yaa
Hiç çalıştın mı?
neden sordunuz
İş piyasasını biliyor musunuz diye...
zor okey ama yapıcak bir şey yok sevdiğin kadını istediği gibi yaşatamıyorsan bu büyük sorun kadın haklı
Ne yapmalıyım?
Sevdiğiniz kadın derken ne guzel söykedin bee, yanii sevdiğimizle evleniyiruz kölesi olmaya gelmiyoruz dimi.
Bir yolunu bulup onun istediği evde oturacaksınız
Boşa karıyı
Ayrılcan abi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?