Aile & Toplum 2024'den beklentiniz nedir? alyaxqwl Takip Et Xper 1 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Sağlık Aşk Para Şans Bir beklentin yok. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 2024'den beklentiniz nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bir beklentim yok. Herkes ve her şey benden uzak olsun 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,6b cevap paylaştı. Sağlık 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. Aşk sanırım ❤️ çünkü çok şükür herşeye sahibim sadece güvenebileceğim ve sevebileciğim bir insanın eksikliğini hissediyorum okadar 0 2 Yorumla alyaxqwl +1 yıl Umarım doğru kişiyi kısa zamanda bulursunuz. Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Amin canım inşallah 🙏🥰 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. artık kendimizden başka bir şeyden bir şey beklemenin gerçekçi olmadığını anlamalıyız 0 1 Yorumla alyaxqwl +1 yıl beklentiler sadece hayal kırıklığına sebep olur. Yorumla
Chıld_Of_GOD Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 317 cevap paylaştı. Sağlık ve dünyada Barış. Savaşların olmadığı, insanların ve hayvanların zulüm görmediği yaşanabilir bir dünya. 0 0 Yorumla
jsena Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 414 cevap paylaştı. Şans diyorum, şansım yaver giderse hepsi benim olur zaten :D 0 1 Yorumla alyaxqwl +1 yıl haha haklisin:)) Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı. Sağlıklı olunca diğer seçeneklerin olma ihtimali var 0 0 Yorumla
Aqualibrium Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Huzur ve sağlık. Gerisini ben hallederim zaten. 0 0 Yorumla
whoreu Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 53% +1 yıl Bakacağaaazz bakalım kimin... 😅 valla şaka bir yana bir şey bekleyemiyorum artık 0 0 Yorumla
eyşantezcanatay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl saglık ve para 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 hakeden herkes icin aynısını diliyorum 0 0 Yorumla
Kübrra34 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Pek bir beklentim yok ne zaman beklenti içine girsek hep kötü şeyler oldu sağlık olsun gerisi hallolur👍🏻 0 0 Yorumla
elianamelia Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Sağlık en büyük zenginliktir 0 1 Yorumla alyaxqwl +1 yıl haklısınız bende aynı fikirdeyim :) Yorumla
arisboslukta Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Guzel bi egitim hayat ve guzel bi ask... 0 1 Yorumla alyaxqwl +1 yıl sağlığımız yerinde başka ne istenir ki? Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl hiç bir şey belki bir şeyler olur o zaman 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. sağlık olmadan hiç bir şey olmuyor 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. gelmesinnnnnn her gelen başımıza bir şey çıkardı 0 0 Yorumla
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sağlık, Aşk, Para hepsini bekliyorum :$ 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Gelen gideni aratmasin yeter 0 0 Yorumla
Dilers Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 384 cevap paylaştı. Ssglik 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Para 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 734 cevap paylaştı. Saglik ve intikam 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Saglik 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Sağlık huzur 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Sağlık 1 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. money 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Bir beklentim yok. Herkes ve her şey benden uzak olsun
Sağlık
Aşk sanırım ❤️ çünkü çok şükür herşeye sahibim sadece güvenebileceğim ve sevebileciğim bir insanın eksikliğini hissediyorum okadar
Umarım doğru kişiyi kısa zamanda bulursunuz.
Amin canım inşallah 🙏🥰
artık kendimizden başka bir şeyden bir şey beklemenin gerçekçi olmadığını anlamalıyız
beklentiler sadece hayal kırıklığına sebep olur.
Sağlık ve dünyada Barış. Savaşların olmadığı, insanların ve hayvanların zulüm görmediği yaşanabilir bir dünya.
Şans diyorum, şansım yaver giderse hepsi benim olur zaten :D
haha haklisin:))
Sağlıklı olunca diğer seçeneklerin olma ihtimali var
Huzur ve sağlık. Gerisini ben hallederim zaten.
Bakacağaaazz bakalım kimin... 😅 valla şaka bir yana bir şey bekleyemiyorum artık
saglık ve para 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 hakeden herkes icin aynısını diliyorum
Pek bir beklentim yok ne zaman beklenti içine girsek hep kötü şeyler oldu sağlık olsun gerisi hallolur👍🏻
paraaaaaaaaaaaaaaaa 2022den beri borc oduyoruz para beklentim
Sağlık en büyük zenginliktir
haklısınız bende aynı fikirdeyim :)
Guzel bi egitim hayat ve guzel bi ask...
sağlığımız yerinde başka ne istenir ki?
Sağlık huzur olsun gerisi olur
Sağlık diliyorum sevdiklerime
Bir beklentim yok ya.
hiç bir şey
belki bir şeyler olur o zaman
sağlık olmadan hiç bir şey olmuyor
gelmesinnnnnn her gelen başımıza bir şey çıkardı
Sabahlara kadar sevişmek
Sağlık, Aşk, Para hepsini bekliyorum :$
Para sağlık aşk ama her yıl aynı
Gelen gideni aratmasin yeter