Sevgilim asker. Çevremde olan insanlar askerler sapık olur şimdi yanında da değilsin neler yapıyordur o diyorlar. Ona güveniyorum ama cidden böyle mi oluyor? Kızsızlıktan neler oluyor diyorlar bir de. Doğru mu bu?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sapık demeyelim de fazla istekli diyelim..
Orada hap map bişi vermiyorlar mı ki normalde nasıl istekli oluyor hapı isteğe bağlı atmıyorlar mı
Ne alaka ama
Ne hapı
Ya askerde şap mı ne konuyor yemeklere mi sofra tuzu diye mi bişey. Bu cinsel isteği azaltıyor diye biliyorum ama emin değilim
@Lenaderin onlar niye yapsın bunu
Askerlikte bu zorunlu cinsellikten kafa dağılmaması için veriliyor görevlere odaklnması için
Ne şapı ya uydurma hikaye bunlar acemide ya da usta birliğinde hem sağ koldan hem sol koldan aynı anda aşı yapılıyor bu aşılar yen etki yapıyor 1 haftaya yakın erkeklik organını sadece tuvalet için kullanıyosun bu kadar
@vesvesex oha cidden mi
Ben askerlik yaptığımda böyleydi doğudaki şartlar ve batıdaki şartlar aynı olmayabilir kesin bişey söyleyemem ama yemeklere şap koymak insanlık suçudur
@vesvesex diğerinin de pek farkı yok gibi
Zaten ilaca gerek yokki askerde uyandığın ilk sabah ben nerdeyim lan diyosun kendine o trip seni bir süre meşgul ediyo askerde özellikle kız düşkünlüğü olmuyo olan insanlar var ama onlarda çoğu kişinin uzak durduğu itici tipler oluyo sivilde nasılsak askerde de öyleyiz ama askerde kimin ne tip bi insan olduğu daha çok anlaşılıyo
@vesvesex peki normalde sakin ama orada artan libido neden olur?
İşte o gizli abazalık 😂 kendini ambiansa kaptırmış sivildeki tabularını gün yüzüne çıkarmış askerden sonrada ilk işi ya bi genel eve gitmek olur ya da gördüğü her dişinin kokusunu takip edip ağına düşürmeye çalışır
@vesvesex sevgilimle konuşuruz bunları ara ara ama gidince daha bir arttı gibime geldi. Söylemediği şeyler söyledi. Erkeklerden tahrik oldu bana kusuyor dedim 😅
Onu en iyi tanıyan sensin biz burdan anca genelleme yapabiliriz
@vesvesex anladım sağolun 🙂
En fazla 31 çeker
Onda sorun yok çeksin
Kişinin karakterine bağlı olan bir durum
Bence karakter meselesi bu durum.
Diyorsun 😓
Her ihtimal var. Karısı eşi falan olup karı hastası olan da var olmayanda veya bekar sevgilisi olmayıp yine karı hastası olan da var olmayan da, kendisi ağırbaşlı biri ise kendi tavrını koruyan biri ise bence sıkıntı yok. Tanışma zamanına vs. Bi çok şeye ve senin onda gözlemlediğin karaktere vs de dayalı.
Ağır başlı birisi tek bana yükseliyor
Yani bilmiyorum ama bunu bu şekilde bildiğin kısmı sonuçta. Sen yine gözü açık ol ama diğer yandan sevgini ihmal etme gidişata göre bak. Detaylı sor bazen naptığını falan
Soruyorum her şeyi zaten. Kızların adını bile biliyorum ordaki
Saçmalama.
Öyle diyorlar hep.