Aile & Toplum 2024 sizce iyi geçer mi? MehmetYiğit1 Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Geçer Geçmez Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 2024 sizce iyi geçer mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı. iyi geçmez benim için 0 0 Yorumla
3ue30j Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl tek isteğim borsa şu savaş bitsinde 130 k zarardayım eğer param 10 katlanırsa yurtdışına gidicem aslında ben avusturyada yaşıyorum annemlere ziyarete geldim param kalmadı 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Şubata kadar sevinmek yok şubattan sonra bakarim duruma 0 0 Yorumla
BlueIsNotHere Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Karamsar olmak istemem umarım yanılmışımdır ama yeni yıllardan fazla umutlu değilim. 2 0 Yorumla
pelinsu3 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Geçmez, çok eminim. Her geçen yıl bı öncekini arıyoruz 1 0 Yorumla
Moonflighttt Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Sinirlerim çok bozuk hiçbir şeyden keyif almıyorum ne olacak bu halimiz bilmiyorum kötü bi nazar değmiş veya çok şeyden bikmisim 1 1 Yorumla Kışkırtıcı_zevkler +1 yıl Evlilik hayatını zindan eden eşe sahipsin demekki Yorumla
zsrndr Takip Et Guru Yaş: 76 , eic 97% +1 yıl Gecicek insallah be, umit kesmek yok 1 3 Yorumla s Taciiiii +1 yıl hadi bakalım Yorumla zsrndr +1 yıl @Taciiiii hizlanmisiz Yorumla s Taciiiii +1 yıl e tabi ne sandın Yorumla
Maralumut2018 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl 2024 daha felaket olacak iyiye gideceğini düşünmüyorum 0 0 Yorumla
hayatitesbihbiriii Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl O güzel denen günler mazide kaldı. 0 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. İnşAllah diyelim 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. geçer , iyi düşünelim iyi olsun 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Umraım geçer.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
iyi geçmez benim için
tek isteğim borsa şu savaş bitsinde 130 k zarardayım eğer param 10 katlanırsa yurtdışına gidicem aslında ben avusturyada yaşıyorum annemlere ziyarete geldim param kalmadı
Şubata kadar sevinmek yok şubattan sonra bakarim duruma
Karamsar olmak istemem umarım yanılmışımdır ama yeni yıllardan fazla umutlu değilim.
Geçmez, çok eminim. Her geçen yıl bı öncekini arıyoruz
Sinirlerim çok bozuk hiçbir şeyden keyif almıyorum ne olacak bu halimiz bilmiyorum kötü bi nazar değmiş veya çok şeyden bikmisim
Evlilik hayatını zindan eden eşe sahipsin demekki
Gecicek insallah be, umit kesmek yok
hadi bakalım
@Taciiiii hizlanmisiz
e tabi ne sandın
Bir cevap eksik geçirir...
2024 daha felaket olacak iyiye gideceğini düşünmüyorum
O güzel denen günler mazide kaldı.
2023 neydi ki 2024 ondan daha iyi olsun..
İnşAllah diyelim
geçer , iyi düşünelim iyi olsun
Sanmıyorum
Umraım geçer..
Hayır geçmez
Bu sefer ümitliyim
Her insana farkli