Aile & Toplum Yeni yıla hazır mıyız? Onceagainn Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Eh işte hazırım da belli olmuyor bu hayat. Güncellemeler+1 yıl Bana hediye olarak ne alırdınız?😀 Güncellemeler+1 yıl Anladım ki kimse bana hediye almazmış😏 Yeni yıla hazır mıyız? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. hazırım evet 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ahaha kuk sana hediye fb alsın sjsj oda yapmaz gerçi sjsj 0 10 Yorumla Onceagainn +1 yıl Sen kimsin ahaha bugün her yerde görüyorum aynı randomla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vay dikkatlisin gizli hayraninim sjsjs Yorumla Onceagainn +1 yıl mürselsindir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl No no Yorumla Onceagainn +1 yıl Hakan? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl No no. Yorumla Onceagainn +1 yıl Üf tamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pes ettin mi sjsjsjs Yorumla Onceagainn +1 yıl Çık gizliden lan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden sjsj Yorumla
Amed_Mavis21 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeni yılmı kakdı hazır olsak ne olucak..🤷🏻♂️ 1 0 Yorumla
Both_Angel_and_Devil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 553 cevap paylaştı. Bugünlerden bir farkı olacak mı bilmiyorum 1 0 Yorumla
Lâedrî00 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hazır olmasak gelmicek mi 0 11 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl @Lâedrî00 sen hazır değilim dersen gelmicekmiş😅 Yorumla Onceagainn +1 yıl @Fearlesgirll helal kız Yorumla Lâedrî00 +1 yıl @Fearlesgirll o zaman gelmesin istwmiyorum 😄 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Tamam ben ileticem yeni yıla gelmeyecek :D Yorumla Lâedrî00 +1 yıl @Fearlesgirll teşekkürler 😄 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Ricalar 😅 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl @Fearlesgirll :D Yorumla Fearlesgirll +1 yıl @Barış_LonelyForever ben söyledim artık gelmiyor jdndjsnd 😄 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl @Fearlesgirll Teşekkür ederim söyler misin mutluluk gelsin artık asdffsd :D Yorumla Fearlesgirll +1 yıl @Barış_LonelyForever hahshahs tamam hemen iletiyorumm😅 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl @Fearlesgirll Saolll sdfsdfsd 😂 Yorumla
Yunus6878 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Ben hiç bir zaman hayır:/ 0 1 Yorumla Onceagainn +1 yıl Suratını asma şekerim Yorumla
Serseriserbeststil41 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Evet Noel babayı bekliyoruz 0 2 Yorumla Onceagainn +1 yıl Noel baba gerçekse beni sıksın😂😂😂 Yorumla Serseriserbeststil41 +1 yıl Siqer merak etme ☺️🐣 Yorumla
babubabu Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Planın ney 0 6 Yorumla Onceagainn +1 yıl Dışarı çıkıp gezmek Yorumla babubabu +1 yıl Oh kimin ile Yorumla Onceagainn +1 yıl Spontane gelişebilir Yorumla babubabu +1 yıl Sohbet edelim mi Yorumla Onceagainn +1 yıl Olur Yorumla babubabu +1 yıl E yaz Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Değilim 0 11 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki olanın var mı kimle nasıl geçireceksin yılbaşınıBen sevgilim partnerim olsaydı onunla isterdim ama maalesef yalnızım işte Yorumla Onceagainn +1 yıl Ben de dışarı çıkıp gezeceğim. O zamana biriyle muhattap olursam onu çağiririm. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aaa şimdi gördüm çok yakınız birbirimize 😍Şey dicem eğer bir planın yoksa istersen beraber birşeyler yapalım mı ne dersin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İşte benimle muhatap ol 😀🙃 Yorumla Onceagainn +1 yıl Belki de tanışıyoruz Yorumla Onceagainn +1 yıl Çık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam çıktım yaz bekliyorum Yorumla Onceagainn +1 yıl Yine mi sen be Yorumla Onceagainn +1 yıl Yazmayacağım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Noldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen şu hediye olarak kazak ve kaban isteyen kız mısın yoksa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
hazırım evet
Ahaha kuk sana hediye fb alsın sjsj oda yapmaz gerçi sjsj
Sen kimsin ahaha bugün her yerde görüyorum aynı randomla
Vay dikkatlisin gizli hayraninim sjsjs
mürselsindir
No no
Hakan?
No no.
Üf tamam
Pes ettin mi sjsjsjs
Çık gizliden lan
Neden sjsj
Yeni yılmı kakdı hazır olsak ne olucak..🤷🏻♂️
Bugünlerden bir farkı olacak mı bilmiyorum
Hazır olmasak gelmicek mi
@Lâedrî00 sen hazır değilim dersen gelmicekmiş😅
@Fearlesgirll helal kız
@Fearlesgirll o zaman gelmesin istwmiyorum 😄
Tamam ben ileticem yeni yıla gelmeyecek :D
@Fearlesgirll teşekkürler 😄
Ricalar 😅
@Fearlesgirll :D
@Barış_LonelyForever ben söyledim artık gelmiyor jdndjsnd 😄
@Fearlesgirll Teşekkür ederim söyler misin mutluluk gelsin artık asdffsd :D
@Barış_LonelyForever hahshahs tamam hemen iletiyorumm😅
@Fearlesgirll Saolll sdfsdfsd 😂
Şöyle böyle
yok degilim
Hazırım
Ben hiç bir zaman hayır:/
Suratını asma şekerim
Evet Noel babayı bekliyoruz
Noel baba gerçekse beni sıksın😂😂😂
Siqer merak etme ☺️🐣
Kırmızı Tangalar alındı mı 🔥
Planın ney
Dışarı çıkıp gezmek
Oh kimin ile
Spontane gelişebilir
Sohbet edelim mi
Olur
E yaz
Değilim
Peki olanın var mı kimle nasıl geçireceksin yılbaşını
Ben sevgilim partnerim olsaydı onunla isterdim ama maalesef yalnızım işte
Ben de dışarı çıkıp gezeceğim. O zamana biriyle muhattap olursam onu çağiririm.
Aaa şimdi gördüm çok yakınız birbirimize 😍
Şey dicem eğer bir planın yoksa istersen beraber birşeyler yapalım mı ne dersin
İşte benimle muhatap ol 😀🙃
Belki de tanışıyoruz
Çık
Tamam çıktım yaz bekliyorum
Yine mi sen be
Yazmayacağım
Noldu
Sen şu hediye olarak kazak ve kaban isteyen kız mısın yoksa