İlk kez fabrikada çalışıyorum ve burada evli adamların sevgilileri var, bu şaka mı?

19 yaşımdayım. Bi öneri ile girdim fabrikaya kahretsinki kış bitsin çıkıcam ama çıkana kadar neler gördüm 4 ayda. Kızım deyip seni oğluma alıcam diyen adam sarkıntılık etti. Arkadaşımı biri depoda sıkıştırmaya kalkıştı.

Şu başlıktaki adamdan da hiç beklemiyordum. Bana diyorduki. Ben senin abinim sen benim kardeşimsin Sen çok saf çok temiz biriisn ve benim böyle insanlara zaafım var işten çıkma üzülüyorum deyip en büyük ustaya söylüyordu beni işten çıkmamam için

Bi de diyorduki. Diğer gidiceğin işte bu masum ve güler yüzünü kimseye gösterme bana gösterdin ben seni biliyorum. Ama orada sert dur. Sen gülünce karşındaki yanlış anlıyor yol yapıyosın sanıyor. Dedi

(Fabrikadaki ustalarda bu düşünce ile çok karşılaştım. Karşımdaki bana gülüp yüz veriyorsa y@vsıyorsa bende y@vsarım diyorlar. Ama abi sen evlisin kendine gel arkadaş olarak bile takılsan buluşsan yemeğe çıksan aldatma bu dedim. Biliyorum aldatma olduğunu ama kimse senin gibi düşünmüyor artık devir b.. k devri dedi. Bende dedimki "Devir b.. k devri oldu diye bizde b.. ktan olmak zorunda değiliz" dedim. Sonra bak ben müslümanım eşim kapalı bilmem ne demeye başladı...)

İlk kez fabrikada çalışıyorum ve burada evli adamların sevgilileri var, bu şaka mı?