hayatım boyunca hep erkeklerden hoşlandım ilk kez böyle bir hata yaptım yurtta kalıyorum rezil olmaktan korkuyorum.
çok toksik biri devam edemiyorum.
çok toksik biri devam edemiyorum.
iş arkadaşınla, yurt arkadaşınla, yaşadığın apartmandaki komşunla hatta aynı sokakta yaşadığın biriyle vs seks yapılmaz. çünkü işler ters giderse kolayca arazi olabilmek için sevgililerini yaşam alanından olabildiğince uzak yerden seçmelisin. atalarımızın dediği gibi yediğin kaba s**ılmaz. resmen söylediğim şeyin ibretlik bir örneği olmuşsun. şantaj yapıyor diye polise git diyeceğim ama her türlü bir rezalet kaçınılmaz gibi gözüküyor. muhtemelen sonunda yurttan atılacaksın ona göre kendini hazırla.
ona konuşmak istemediğimi söyledim tamam dedi
bir saat sonra bana seni rahatsız edecem dedim
en son sert çıkıştım
sonra saygısını bozmaya başladı hadi ordan git falan dedi
ben de hiçbir şey yazmadım
bir şey yapar mı sizce?
üzerindeki kontrolünü sürdürmek seni elinde oyuncak etmek için. elindeki kozu sonuna kadar oynayacak. eğer herkese yaptığınız şeyi anlatırsa kendisi de yurttan atılır. seni yakmak için kendini de yakmayı göze alır mı? bu o kişinin ne kadar hasta ruhlu olduğuna bağlı. bunu ancak sen bilebilirsin. sonuçta kızı sen tanıyorsun. yazışmalarınızı sakın silme. sana karşı harekete geçerse, sen de ona karşı aynı şekilde harekete geç. yazışmalarınızda, seni seks yapmaya zorlamak için ifşa etmekle tehdit ediyorsa, bunu suç delili olarak gösterip sana şantaj yapmaktan suç duyurusunda bulunabilirsin. kararlı ol. o seni yakarsa senin de onu yakacağını, hem de daha beter yakacağını anlasın. o bir kontrol manyağı olduğu için, senin kararlı duruşun onu öfkeden delirtecektir. ama asla geri adım atmamalısın ve işin sonunda yurttan atılmayı göze almalısın. bu işin sonucunu önce hanginizin tırsıp teslim olacağı belirler. kendini koruma içgüdüsü çalışmayacak kadar hasta ruhluysa, sonunda ikiniz de kovulursunuz. ama bir psikopatın oyuncağı olmak inan bana yurttan atılmaktan da rezil olmaktan da daha kötüdür. o nedenle herşeyi göze alıp ölümüne bir karalılıkla mücadeleyi sürdürmelisin.
Merhaba özellikle yurt ortamında buna benzer bir çok konuya şahit oluyoruz öncelikle sakin olmalısın konuşmak ister misin neleri yapıp yapmamak konusunda
Cevap
15Cevap
Sen lez ya da biseks değilsen bir kadın ile sevgili niye oluyorsun ki hak ediyorsun o halde yapacak bir şey yok
Erkeksizlikten olmuş ne omuşsa seni bırakmaz şimdi seks yaptınız mı
İlişki oldu mu hep öyle olur hicbirsey yapamaz merak etme
Hmmm.. Merdivenden inerken ufak bir dokunuş.. Yeterli
Haramın, pisliğin peşinde olursan böyle olur. Umarım söyler de rezil olursun.
Sende sana asıldığını ama yüz vermediğin için bunu yaptığını söyle
Kadına en büyük zararı yine kadın verir... Bunu halen anlamadın mı?😏
Lez değilsen neden lezle oldun
Maskulen biriydi
Erkeksi
Tarzı hoşuma gitti bir ânda
Anlatsın nolacak ki utanacak ne var?
arkadaşlarım soğur yurtta herkes bunu konuşur hiç öyle biri değildim erkeklerden hoşlanıyorum
aşırı toksik biri
bir haftada ruhumu emdi hayat enerjimi sömürdü
İyi de herkes hata yapabilir gayet doğal
Kendimi sorguluyorum günlerdir
Bence sorgulama olan olmuş zevk aldın mı?
Hayır
Neden yaşamak istedin
Yaşamadık hiçbir şey sadece öpüşme oldu
Çokta önemli bişey değil
At ualani sevsinler inanani
Önce yaşadığın şeyden pişmanlık duyma asla. Sadece yanlış insana denk geldin sen.
Hala kızlardan hoslaniyormusun
Bas engeli bise yapamaz
Kanıt var mı ki elinde
Evet mesajlar
Bişe yapamaz
O nasıl bı karakter
Söylesin bsieksim de
Erkek istiyorum aramıza falan de soğut kendinden
Seviştin mi
Anlat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?