Arkadaşlar kocamın işyerinden 3/4 yildir tanidigi bir kadın arkadaşı var , bu kadın zor. gunlerden geçiyormuş ve esiylede bir kaç. hafta önce boşandılar, ben kadından rahatsız oldum , eşimde bir akşam bana yalan soyledi , meğer bu kadının ricası üzerine evindeki eşyalarını satmış ve eşyaları eviden alindiktan sonrada bunlar oturup mutfakta sohbet etmişler gece 3 e kadar, ben bunu kadının fotosunu bulunca anladım otururlarken fotosunu çekmiş , evde kavga çıkardım tabiki önce efelendi sonra özür diledi kardeşi olarak görüyormuş zor. gunler. geciriyormus zaten memleketine döndü ailesini yanına ben yardımcı olmak istedim. vs birdaha gorusmeyecegini söyledi vs ama ben içimde yenemiyorum bu durumu kafayı yicem düşünmekten
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
kardesı gıbıyse neden yalan soylemıs. gecsın bu ayakları bı guzel yataga atmıs altına almıstır kadını
Hee hee gecenin 3 üne kadar kesin sohbet etmişlerdir🤣🤣
Yersen afiyet olsun. Kardeş ayağı falan da yok buna hiç şüphen olmasın aldatildin
Zaten gece 3 e kadar sadece mutfakta oturup fotoğraf cekildiyseler :) oranında bir daha kocanı hic bir yere cagirmaz
Bencillik bu sana söylememe sebebi de kızacağını bilmesi.
Çok seviyor demek ki seni.. Ne kadar iyi bir koca 🥰
Evlenmeden önce namusunu korumaya bir erkek neden evlendikten sonra korusun ki?
Amaci düzgün olan insan şeffaftır
Sen iyiyi düşün esini az cok taniyosundur
Eşim kocasinida tanıyordu, bu kadın buhranli dönemlerden geçiyormuş eski esiylede konuşuyordu , istense cikartildi hatta eşim ciksrdi iş aksattigi için, ama sevdiği bir arkadaşıydı önceleri rahatsız oluyordum, ama sonradan rahatsız olmaya başladım ,
Bi saniye burada farkli bir durum var sanki
?
Bu kadin buhranli donemler gecirmis
Eski esi ile de konusuyor ve esin isten cikartiyor onu
Yani burasi biraz dikkat cekici
Kocasini da taniyor eski esi ilede gorusuyor belki kocasi senin esinle konusmus olabilir ona anlatti ise durumu eski esi ile gorustugunu
Esin de bu durumu hos karsilamamis olabilir isten cikarmis olabilir
Yani rahatsiz olman gayet normal
Eşiyle iki üç hafta oldu bosanali, boşanmadan öncede şimdide psikologa gidiyordu birtakım sorunlarindan dolayı buhranli zamanlsr geçiriyormus, eşimde hem arkadaşı hemde müdürü olarak kocasiylada tanisiyordu ve bir kere yine ise gelmedigi birgün eşim kocasını aradı nasıl toparlayabildimi diye , artık sorun neyse sonra boşanma karari almislar kocasının ailevi durumlarindan dolayı sorunlari varmis, eşimde eşyalar senin olsun sat parasını al demiş bu kadına, ailesi şehir dışında olduğu içinde. esimden yardım istemiş, eşimde eşyalarını satmış , satın alan adamlar gelip eşyaları almış, sonrada evde oturup sohbet edip dertlesmisler vs
Kadının eski eşide kadina demiş eşyalar senin olsun sat parasını al, kadında benim eşime yardımcı olur musunuz eşyalarımı satarmisjniz demiş
Eşimde bana hakverdigini yanlış yaptığını söylüyor hata ettim sana soylememekle ama kızarsın diye söylemedim o an diyor , yani düşünmekten kafayı yiyecegim
İstan çıkarma amacı çok izin aldığı ve işi aksattigi için konuşmalarını gördüm busekilde çok iş aksatiyorsun falan yazmıştı, kadında biliyorum ama zor zamanlar geçiriyorum çok özür dilerim falan yazmisti
Esin yardim amacli yapmistir bence
Cunku kocasinida taniyor
Rahatsiz oldugunuda biliyor
Dedigim gibi belki kocasi da yardimci ol demistir
Cunku kocasi arkadasi
Arkadasi ile ters dusmek istemez bence
Hemde kadinin durumu belli
O kadinla bisi dusunse
O kadindan hersey beklenir bu durumda
O yuzden kotu sey dusunme
Hatasini kabul etmis
Ne guzel
Kizacaginida biliyor bak
Yanımda engelledi birdaha söz gorusmeyecegim dedi ama yanlış anlıyorsun hak veriyorum vs vs bilemiyorum içimde kapatamiyorum. bu konuyu
Kadin zaten Şu an saglikli dusunemiyor
Birde o kadina farkli niyetle yaklassan
Dusun basina gelecekleri
:)
Esinde bunun farkindadir
Bu durumdan ablasına bahsetmeyi düşünüyorum
Bana kalirsa bosuna dusunup kendini uzme derim
Istersen bir sure bekle zaman gecir
Bu defa konu yayilirda yayilir
Kendi huzurunu kacirirsin
Biliyorsun boyle seyler soylendigi an yayilir ablasi da olsa biraz bekle
Bilmiyorum ne yaparım ne ederim içim allak bullak sinirden , cevaplarınız için çok teşekkür ederim
Biliyorsun ne yapacagini cocuk degilsin sonucta ne demek ben tesekkur ederim kafana takilan birsey olursa herzaman yaz cevaplarim
Sinirlenmek olmaz kendi kendini yorarsin unutma
Tamamdır tekrar teşekkür ederim
Ben tesekkur ederim sagolasin
Gidicek bir kapın varsa hiç durma. Kimse değişmez bunu yapan neler yapmıştır neler... Ki daha neler yapabilir
Boşan çünkü gece 3e kadar naptıklarını bilemezsin
Yalan söylemesi kötü olmuş
Yalan söylemesi hoş değil
Boşa knk
Kardeş gibidir kesin
Geçmiş olsun
Uuu dert cok