Şakası Bir Yana,
8. Sınıf Edebiyat dersinde bu konuyu işlediğimiz aklımda kalmış..
" Yaş 35 yolun yarısı eder.. "
Daha bir kaç sene var belki şairin sitem ettiği yıllar a ama nasıl bir duyguymuş şu yaşımda hissettirdi..
Vayy bee Neslimiz Tükeniyor 😅
8. Sınıf Edebiyat dersinde bu konuyu işlediğimiz aklımda kalmış..
" Yaş 35 yolun yarısı eder.. "
Daha bir kaç sene var belki şairin sitem ettiği yıllar a ama nasıl bir duyguymuş şu yaşımda hissettirdi..
Vayy bee Neslimiz Tükeniyor 😅
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Burada, bir zamanlar genç sınıfındaydık şimdi yaşlı muamelesi yapılması zoruma gidiyor valla 🫣
Muameleyi yapan başkaları mı?
Sen kendi kendine mi yapiyon 😅
Sanırım ben kendi kendime yapıyorum😂 karşıma sürekli benden küçükler çıkınca ya da aynı yaştayız sandığım ama aslında benden küçük olan kişilere denk gelince
Tabi bide bakarsın 😒 Senden küçüklerin çoluk çocuğa karışması sende bi karmaşa yaratmaya başlıyor..
Yaşlanıyor muyum stresleri adı altında acaba benden başka ben yaşlarda kimse kalmadı mı?
Dedikleri gibi evde mi kalcam vs vs 😅😅
Aa tabi benden küçüklerin hepsi evlendi çoluk çocuğa karıştı😂 dediklerinin altına imzamı atarım ama evde kalmaktan korkmuyorum nasip kısmet doğru zaman gelince olsun ya da olmasın amaan
Kader gayrete aşıksa,
Kısmet iyi veya kötü yolda ilerlemene bağlı olarak iyi veya kötü bir hayat sürmene vesile olacak dersek.
Doğru zaman kavramı?🤔 Buraya bir şey bulamadım henüz..
Ama tek bildiğim bir şey var BEKLENTİ YORAR.. Bir nevi ölümü beklemek gibi son nefeste 🙃
Söylediklerin doğru, ancak ben beklentide değilim. Elden geldiğince doğru yolda yürüyor ve odaklanmam gereken şeylere odaklanıyorum. Akışa güveniyorum 👍
O zaman sınavında başarılar 😊
Teşekkürler, sana da başarılar 🙃
Ben o dersi bıraktım hocam 🙃 Tek başına olan yollarda devam 👊🏻